Şimdi Ara

sanalpazar.com a destek (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güya sanalpazar'a destek olacaktık. Yine sanalpazar bize destek oldu :) Ben de niye seviyorum bu sanalpazarı diyodum.. Bundanmış işte. Ne diyim valla helal olsun

sanalpazar iflas etti diyenlere de kapak olsun bu.

forever sanalpazar
  • Listeleme ve kategorilemeleri kötü olsa da düşük komisyon, peşin fiyatına 9 taksit, ücretsiz listeleme ve dükkan açma gibi özelliği sunan başka site yok.

Çok faydasını gördüm, satışlarımda boşuna fazladan komisyon ödemedim, alırken de taksitli birçok ürün aldığım için çok faydası oldu bana.

Sanalpazar yerine gittigidiyor veya sahibinden batsa hiç üzülmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Listeleme ve kategorilemeleri kötü olsa da düşük komisyon, peşin fiyatına 9 taksit, ücretsiz listeleme ve dükkan açma gibi özelliği sunan başka site yok.

Çok faydasını gördüm, satışlarımda boşuna fazladan komisyon ödemedim, alırken de taksitli birçok ürün aldığım için çok faydası oldu bana.

sahibinden nasıl batmıyor anlamıyorum arkadaş. adamlar hiçbirşey satamıyor. millet oraya sadece ilan verip satışı direk yapıyor veya sanalpazar kullanıyor ben şahsen hep sahibindeden begendigimi sanalpazara yönlendirip alıyordum. ne kazanıyorlar ki batmıyorlar anlamıyorumda sanalpazar batıyor. doğru dediniz hocam. keşke gg veya sahibinden batsa

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Listeleme ve kategorilemeleri kötü olsa da düşük komisyon, peşin fiyatına 9 taksit, ücretsiz listeleme ve dükkan açma gibi özelliği sunan başka site yok.

sahibinden nasıl batmıyor anlamıyorum arkadaş. adamlar hiçbirşey satamıyor. millet oraya sadece ilan verip satışı direk yapıyor veya sanalpazar kullanıyor ben şahsen hep sahibindeden begendigimi sanalpazara yönlendirip alıyordum. ne kazanıyorlar ki batmıyorlar anlamıyorumda sanalpazar batıyor. doğru dediniz hocam. keşke gg veya sahibinden batsa

Aynı şekilde ben de Sahibinden in sınıflandırmasını başarılı buluyorum, ilanı açıyorum veya beğendiğimi sanalpazar a yönlendiriyorum, hem karşıdaki az komisyon ödüyor, hem kargolar çok uygun hem taksit olayı var.
    Sahibinden listeleme ve doping lerden götürüyor.
    Aslında asıl kazançları emlakçılar ve oto galericilerle yaptıkları anlaşmalar. Yakın arkadaşım bir ara Sahibinden de çalışmıştı, yıllık olarak emlakçı ve galericilerle iyi rakamlara anlaştıklarını söylerdi hep. Netten de kazandığı mutlaka iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 12 Ocak 2016; 17:49:33 >

• Kesinlikle Sanalpazar.com; ilan listeleme siteleri içinde en iyisi. Komisyonunu falan geçtim de, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen ve ilan listelenen sitesi Sahibinden.com; yıllardır birkaç kargo firmasıyla anlaşayım da millet uygun fiyata gönderim yapsın alıcı da satıcı da memnun kalsın demiyor...
  • Site tasarımı kötü uygulaması yok diğer her şeyi çok güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_88

Kesinlikle Sanalpazar.com; ilan listeleme siteleri içinde en iyisi. Komisyonunu falan geçtim de, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen ve ilan listelenen sitesi Sahibinden.com; yıllardır birkaç kargo firmasıyla anlaşayım da millet uygun fiyata gönderim yapsın alıcı da satıcı da memnun kalsın demiyor...

sahibinden.com da şımarıklık var fakat rakipleri çoğalıyor bakalım ne yapacak ilerleyen zamanlarda

• adamlardaki şeffaflık taktire şayan. ödeme yaptıkları satıcıların tam listesini de paylaşmışlarhttp://www.sanalpazar.com/satici_odeme_listesi.php
  • Ben bir kaç kere alışveriş yapmıştım, elektrikli mutfak aletleri almıştım sanalpazar'dan. O zaman çok memnun kalmıştım, çünkü hem fiyatları ekonomik hem de müşteri hizmetleri konusunda diğer e-ticaret firmalarına kıyasla açık ara öndeler bence. Bu başlıktan sonra merak edip siteye baktığımda, konu hakkında yaptıkları açıklamalarını gördüm anasayfalarında. Yani yine üyelerin kafasındaki soru işaretlerini gidermek için net bir bilgilendirme yapmışlar. Helal olsun!

Bu tür e-ticaret firmaları ülkemiz için çok önemli, umarım kötü bir şey olmaz. Sonuçta yerli bir firma ve ekmek yiyen bir sürü insan var. Allah yardımcıları olsun...
  • Ben bir kaç kere alışveriş yapmıştım, elektrikli mutfak aletleri almıştım sanalpazar'dan. O zaman çok memnun kalmıştım, çünkü hem fiyatları ekonomik hem de müşteri hizmetleri konusunda diğer e-ticaret firmalarına kıyasla açık ara öndeler bence. Bu başlıktan sonra merak edip siteye baktığımda, konu hakkında yaptıkları açıklamalarını gördüm anasayfalarında. Yani yine üyelerin kafasındaki soru işaretlerini gidermek için net bir bilgilendirme yapmışlar. Helal olsun!

Bu tür e-ticaret firmaları ülkemiz için çok önemli, umarım kötü bir şey olmaz. Sonuçta yerli bir firma ve ekmek yiyen bir sürü insan var. Allah yardımcıları olsun...

• dün alışverişimi yaptım, bankalarla olan sorunlarından dolayı sanırım onaylanmadı henüz. güncellemelerden sonra problem olmaz dedim ama işimiz sarktı üstüne bir de.
  • Hangi sektör olursa olsun tekele dönüldümü zararlı çıkan tüketici olur. Zaten uygun komisyon ve iyi bir hizmet sunuyorlar. Bu siteden hiç satış yapmadım ama alışveriş yaptığım olmuştu. Umarım bu olumsuz dönemi en kısa sürede atlatırlar.
  • Farkındamısınız Bilindik 3 tane pazar sitesi var bunlar en iyisi N11 sonrasında Gittigidiyor son olarak'da sanalpazar, N11 herzaman dağıttığı hediye çekleri yüzünden şuanda açık ara birinci sırada,Gittigidiyor yıllardan beri değişmeyen yapıkredi bankası kampanyası halen devam ediyor ve bu yüzden sonlara doğru oynamaya başlıyor,Sanal pazar ise gittigidiyordan küçük bir site olmasına rağmen onlardan daha çok hediye çeki veren bir sitedir,Sanal pazar kapanması bizim gibi tüketiciler için büyük bir sorun bunu halen anlayamamış kişiler var,sanal pazarın kapandığını düşürsek,N11 & gittigidiyor birazda rahatlıyacak çünkü bu sektörde sadece ikisi kalıcak bundan 5 yıl sonra n11 aynı şekilde büyümeye devam ederse gittigidiyoru aynı son bulacaktır, işte ondan sonra N11 tek başına liderliği sürdürecek ve sadece onun dediği olucak.
  • siparişimi iptal ettim, iade bekliyorum. umuyorum sıkıntılarını bir an önce çözerler.
  • Sanalpazardan ödeme bekliyordum hesaba göndemişler bu günlerde kargo gönderip ödemesi hesaba geçen varmı ?
  • iptal ettiğim alışverisin parasını iade etmiyorlar daha 5 gundur. Yalan ustune yalan uyduruyorlar.
  • oshinankara kullanıcısına yanıt
    Benim de iptal ettiğim ürünün iadesi hala yapilmadi. Siz nerden iletişim kuruyorsunuz ? Bana daha cevap bile vermediler

• Mesajlar kısmından yazıyoruz ama otomatik yalan cevaplarla oyalıyorlar.
  • karta iadelerde sıkıntı var gibi halen. ya da parayı çeviriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.