Şimdi Ara

sanalpazar.com a destek (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Once adam gibi site tasarimi yapsinlar. Sahibindenin yarisi kadar yapabilseler yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bankalarımız nezdinde diye başlayan yalan mesajlar..
  • 4 gündür ödemiyorlar. Tutar 1600 tl
  • Sanalpazar, hızlıal.com bunlar beni hiçbir zaman pişman etmeyen siteler.özellikle artık alışveriş yapmaya çalışıyorum
  • 2 haftadir 2790 tllik satisimin paeasini alamadim. Allah velasiji versin bunlarin batmislar milleti kandirip paeatopluyorlar sadece aylarxa alamayanlar car ne desteği...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim küçük bir meblağ vardı, ancak 1 ayda ödediler. sanalpazar yolcu galiba
  • Bu site batar batmalıda, yaptığım bir alışverişten dolayı 15 gundur yazışmalardan cıkan sonuç şu .BU FİRMA NERDEN BULMUŞSA TUM ÇALIŞANLARI GERİZEKALI OKUDUKLARINI ANLAMIYORLAR, ZORLA KÜFÜR ETTİRMEYE CALIŞIYORLAR SANKİ, Bir firma sıkıntı yaşayabilir, sorunlar cıkabilir elbette , ama millete yalan söylemek kandırmaya calışmak ayrı bir şey. Bence bu sitede sorulara cevap verenlerin okuduklarını anlama kabiliyetinde yoksun, bu yuzden batar ve dediğim gibi böyle firmalar batsın. ulaşabileceğin bir telefon bile vermiyorlar..
  • Neyin desteği Allah aşkına? Bu sitede satış yapan satıcılar o kadar mağdur oldu, o kadar konular açıldı, postlar yazıldı. Onlara destek olmak yerine pastayı yiyenlere mi destek olacaksın?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.