Şimdi Ara

sanalreyonum.com güvenlimi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
15.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

sanalreyonum.com güvenlimi?

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2018)
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce aşagıdaki tarihlerde yaptığım alışverişler. İlkini hatırlamıyorumm diğerleri Ata lira ve Tam Cumhuriyet. hepsi de sorunsuz geldi. Site kesinlikle güvenilir ve ilgili bir firma. Fiyatları da gayet uygun.

Sipariş No Durumu Sipariş Tarihi Teslim Tarihi Ödeme Türü Toplam Tutar

35FED400 16.8.2012 Kredi Kartı 144,93 TRY
    143451 Çıkmıştır.Sipariş no ile tak 5.7.2012 Kredi Kartı 640,60 TRY
    137051 Çıkmıştır.Sipariş no ile tak 1.6.2012 Kredi Kartı 624,76 TRY

Toplam Kayıt : 3
    Toplam Sayfa : 1
    Geçerli Sayfa : 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canakkaledenselamlar -- 27 Şubat 2014; 20:33:12 >
  • Arkadaşlar, donanimhaber frun bölümünde sanalreyonum.com'u kolluyor. Sanırım reklam alıyorlar buz yüzden sanalreyonum ile ilgili sorunların yazıldığı konuları kapatıyorlar. Bu yüzden farklı sitelerden araştırın derim buradan sürekli temizliyorlar. İşte buda belgesi..

Onlarca markayı firmayı, siteyi karalıyorlar hiç birisine dokunulmazken sanalreyonum ile ilgili şikyet konuları siliniyor... Bunun dışında da bir çok konusunu silmişler..
     sanalreyonum.com güvenlimi?

• Sitenin güvenli olması istiyorum ama p.tesi verdiğim siparişin akıbetinden şüpheliyim. 4 defa mesaj attım cevap yok. telefonla aradım, "siparişiniz stoğumuzda, göndereceğiz" dedi salı günü. aradan 3 gün geçti, ses soluk yok. dün sitede sipariş onaylandı.hazırlanıyor yazısı çıktı. tekrar telefon ettim, bugün kargoya verilmesi lazım. yetkili ile görüşüp size döneceğim dedi. eminim dönmeyecek.

normalde siteleri iyice kontrol eder, öyle sipariş veririm ama bu alışverişte basiretim bağlandı resmen. şu yorumlara bakarmısınız. http://www.akakce.com/forum/sanalreyonum.com,504.html

bakalım bugün çıkmazsa kargo, önümüzdeki hafta iptal etmeye çalışacağım. bir sürü vakit kaybı ve moral bozukluğu da cabası. üç kuruş ucuzluk peşinde koşarken rezil olmaya gidiyorum gibi bir his var. hadi hayırlısı bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arabesk

Sitenin güvenli olması istiyorum ama p.tesi verdiğim siparişin akıbetinden şüpheliyim. 4 defa mesaj attım cevap yok. telefonla aradım, "siparişiniz stoğumuzda, göndereceğiz" dedi salı günü. aradan 3 gün geçti, ses soluk yok. dün sitede sipariş onaylandı.hazırlanıyor yazısı çıktı. tekrar telefon ettim, bugün kargoya verilmesi lazım. yetkili ile görüşüp size döneceğim dedi. eminim dönmeyecek.

normalde siteleri iyice kontrol eder, öyle sipariş veririm ama bu alışverişte basiretim bağlandı resmen. şu yorumlara bakarmısınız. http://www.akakce.com/forum/sanalreyonum.com,504.html

bakalım bugün çıkmazsa kargo, önümüzdeki hafta iptal etmeye çalışacağım. bir sürü vakit kaybı ve moral bozukluğu da cabası. üç kuruş ucuzluk peşinde koşarken rezil olmaya gidiyorum gibi bir his var. hadi hayırlısı bakalım.

geçen pazartesi siparişini verdiğim telefon dün eve gelmiş. eşime sakın kartını takma dedim, akşam IMEI numarasını felan kontrol ettim. ithalalat yolu ile alınmış yazıyor ve kaydı görünüyor. faturadada aynı IMEI numalı stikeri yapıştırmışlar. DELTA garantili.

Kısacası geç gelmesi ve firma ile irtibata geçip bilgi alamama sıkıntısın dışında şu an bir problem görünmüyor. sinirlerinizi test etmek istemiyorsanız bu siteden alışveriş yapmanızı tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arabesk -- 21 Mayıs 2014; 9:52:32 >

• Ben bu siteden LG G2 akıllı telefon aldım. Cuma akşamı sipariş verdiğim için pazartesi günü işleme girdi. Salı kargoya verildi ve çarşamba eksiksiz, faturada imei stickeri yapışmış garanti belgeli ve büyük baloncuklu poşetle gayet güvenli bir paketlemeyle tarafıma ulaştı. android 4.4.2 yüklü ve radyo aktifti. Yani tüm taahhütlerini yerine getirdiler.

Benim alışveriş tecrübem olumlu idi. Ancak forumlardaki yorumları siparişimden sonra görmem sebebiyle büyük bir gerilim yaşadığımı söyleyebilirim. Önce görseydim kesinlikle yeltenmezdim.

Siparişim haftasonu boyunca "ödendi" olarak göründü. Pazartesi öğlen "Sipariş hazırlanıyor.Onaylandı" durumundaydı. Müşteri hizmetlerine çok beklesem de şahsen tüm aramalarımda ulaştım. Mail ve ticketlara ise cevap alamadım. Yorumlar sebebiyle sürekli aradım ve durumu sordum. Sitede hazırlanıyor dese de pazartesi akşam kargoya yönlendirildiğini söyledi müşteri hizmetlerindeki bayan ve gayet ilgiliydi. Aras kargoyu aradım adıma bir gönderi bulunmadığını söylediler. Tekrar aradım müşteri hizmetlerini yine aynı bayan çıktı ve siparişin kargoya yönlendirildiğini takip numarası çıkar çıkmaz beni arayacağını ve mailime de numaranın geleceğini söyledi (aramadı, maile de gelmedi). Neyse içim güp güp ederken kargoların Şekerpınar şubesinden çıktığını öğrendim ve orayı aradım. Oradaki yetkili sanalreyonumun da bulunduğu depoda bir uydularının olduğunu her akşam 5 gibi kargoların oradan teslim alındığını söyledi. Tahminlerime göre pazartesi teslimata yetişmemişti ama salı verilir diye düşündüm ve öyle de oldu. Salı akşam altı da Aras müşteri hizmetlerinden takip no alabildim. Bu sırada sitede hala "sipariş hazırlanıyor" yazıyordu nitekim çarşamba kargo teslim edildikten sonra "çıkmıştır. sipariş no ile takip yapın" tarzı bişey yazdı (sipariş no ile takip yapılamıyor).

velhasıl ben siparişin ödemesinde veya teslimatında hiçbir sıkıntı yaşamadım. sadece sitenin kurumsallığı biraz tartışılır. sitedeki durum güncellemeleri zamanında yapılmıyor ve sipariş takibi çok sıkıntılı.ticket sistemi süs niyetine konmuş.maile cevap verilmiyor. bu kadar olumsuz yorum varken müşteri kazanmaları çok zor. ben 10 üzerinden 6.5 veriyorum ama olumsuz imajlarını değiştirmeden referans olunabilecek bir site olduğunu da düşünmüyorum.

not: Diğer sitelere göre uygun fiyat veriyorlar ve bugün itibariyle sitelerini yenilemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepe -- 26 Haziran 2014; 12:12:05 >

• Sanalreyonum.com iptal ettiğim siparişi tarafıma faturaladı ve kredi kartımdan tahsil etti firmaya ulaşamıyorum. Akakçe.com aracılığı ile bulduğum bu firma için akakçe.com dan aşağıdaki maili aldım. Sanalreyonum.com ( Tema bilgisayar ) tüketiciyi mağdur eden kesinlikle ama kesinlikle alışveriş yapılmaması gereken bir firmadır.

"
    Merhaba Ahmet Bey

Artan olumsuz değerlendirmeleri nedeniyle Sanalreyonum.com satıcısı 19.11.2015 tarihi itibarıyla Akakçe fiyat karşılaştırma listelemelerinden çıkarılmış olup halen Akakçe platformlarında yayında değildir. Şu an için yalnızca alışverişçilerimizin iletişim ve bilgi paylaşımını desteklemek üzere forum alanımızdaki başlığı devam etmektedir.

Ayrıca ilgili satıcı ile Akakçe olarak bir iletişim kurmamız da ne yazık ki mümkün olamamaktadır. Bu nedenle ulaşmayan siparişleriniz için hesap kesim tarihini geçirmeden bankanıza başvurarak harcama itirazında bulunmanızı önermekteyiz. Tüm bankalar için geçerli olan “Kredi Kartı Harcama İtirazı” yoluyla bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

İyi alışverişler dileklerimizle.

http://www.akakce.com"

• Rezil bir site ayni gun kargolu urune aldiktan sonra 2 hafta uretilip yollanacakmis uzgunuz diyen(raf) iptal istendiginde 15 is gununde yapabiliriz diyen bir firma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.