Şimdi Ara

sanalreyonum.com güvenlimi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
15.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

sanalreyonum.com güvenlimi?

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2018)
Giriş
  • Sanalreyonum dan sakın almayın ayın 15.06.2011 tarihinde nokia c6-01 aldım cihaz bozuk çıktı ve 2 haftadır ugraşıyorum şikayet edicem olmadı mahkemeye başvuracagım burayı. Paramı iade etmiyorlar ayrıca bana gelen bozuk cihazı teknik servisde tamir ettirip bana geri göndereceklermiş. Sakın ama sakın buradan alışveriş yapmayın yapacaksanızda elden ödeme yapıp cihazı kontrol ettikten sonra ödeme yapın benim gibi ugraşmayın. Bana gelen cihazın kutusu deforme olmuşdu ve ne açma kapama dügmesi çalışıyor nede şarj oluyordu cihaz aynı gün Aras kargoyla geri gönderdim ve daha hala şu anda teknik servisde diye cevap alıyorum, 30 gün servisde tamir hakkı varmış şeklindede mail atıyorlar. Ucuz görünebilir ama sakın kanmayın diyorum.
  • Ben de maalesef birkaç gün önce alışveriş yaptım, en ucuz fiyat bu sitedeydi. Ne telefon açılıyor ne e-maillere cevap geliyor. Israrlı e-mailler ardından bugün yollanacak, yarın yollanacak diye oyalıyorlar. Siparişi bir şekilde iptal etsem paramı geri alabilir miyim acaba?
  • arkadaşlar bir şekilde en ucuz fiyata veriyorlar ve bir şekilde alıyoruz ben el süpürgesi aldım iletişim vs sıfır ama dedikleri gün geldi 2 kere aldım 2 kere aynı gün gönderdiler,
  • Geçtiğimiz hafta Arnica Bora su hazneli elektrik süpürgesi siparişi verdim. Toplam 2 gün içinde elime sorunsuz ulaştı. İletişime geçmedim.
  • 10 yıllık firma demişler ama sanırım 2-3 yıllık geçmişi var. bu noktada pek güven verdiklerini söyleyemem. ayrıca anladığım kadarı ile stoklu ürünlerini hemen kargoya veriyorlar. stoksuz ürünlerde bayağı bir uğraştırıyor olabilirler. Ama bunu hemen hemen her site yapıyor zaten. en güvenilir denen hepsiburadaya bakın binlerce şikayet okursunuz. birde ürünleri kargo ile yollamak istemelerinin sebebi ürünleri ucuz göstermek için maliyetten çıkıp karı kargoya yükledikleri için olabilir. dolayısı ile ürünleri çokta hesaplı almış sayılmazsınız. fakat bu devirde kimsenin parası kimsede kalmaz. bankaya yada tüketici haklarına şikayet ettin mi anında alırsın paranı. tabi haklı isen... o yüzden paramı alamadım falan gibi şeyler bana inandırıcı gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunarsoul -- 4 Ekim 2011; 1:14:04 >
  • Bende bir tv almayı düşünüyordum, bu başlıktan sonra vazgeçtim.
  • Arkadaşlar yorumlarınız hala geçerli mi?

Nikon D90 fiyatları hepsiburada'dan yaklaşık olarak 400 lira daha ucuz. Yorumları okuyunca korktum şimdi :S
  • Bende bu siteyi merak ediyorum ama pek de ümit vermiyo gibi
  • sakın bulaşmayın arkadaşlar.bi ürün sipariş ettim 5 gündür hiç bir hareket yok.siteden takip ettiğimde onaylandı diyor fakat ötesi yok..telefonla ulaşamazsınız.müşteri hizmetleri sizi başından savar gibi mesaj atar;yok hazırlıyoruz,yarın kargoya veriyoruz v.s.3-5 lira için sinirlerinizi bozmaya değmez..
  • beyler bu sitededen uzak gidin..bana da almış olduğum ürünü göndermediler..mağdurları olarak bu siteyi yetkili yerlere şikayet'ini yapıp kapattırmamız lazım
  • Bende yaptım resmen dolandırdı adam kullanılmış ramları sattı soğutucuları bozuk Tefonlarada cevap vermez mecbur burdan birine 20-30 lira fiyatını düşürerek 2. el den sattım

Topluca tüketici haklarına gidelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jinnet -- 15 Nisan 2012; 14:01:41 >
  • Sipariş No Durumu Sipariş Tarihi Teslim Tarihi Ödeme Türü Toplam Tutar Açıklama Detay
    84423 Ödendi 31.07.2011 Kredi Kartı 232,85 TL Detay
    145461 Ürün hazırlanıyor.Onaylandı. 16.07.2012 Kredi Kartı 252,08 TL

Ürün Adı Miktar Birim Fiyat Toplam Durumu
    Philips GC4870 2600W 170gr/dk Steamglide Plus İyonik Derin Buharlı Ütü - Otomatik Kapanmalı

Ürün Adı Miktar Birim Fiyat Toplam Durumu
    AOC 22" 1920 x 1080 Lcd Monitör Genıs Parlak Siyah (F22SPLUS)

2 adet ürün siparişinde bulundum farklı zamanlarda ikiside 2 gün içinde elime ulaştı. 16.07.2012 tarihinde gece vermiş olduğum sipariş 18.07.2012 tarihinde öğlen elime ulaştı.

Hepsiburada ,vatan bilgisayar hemen hemen tüm internet sitelerinden alışveriş yaparım. Elime ulaşmayan ürün olmadı. Ancak güvenilir diyerek isim yapmış sitelerden kazıklanmanında bir manası yok. Kargo dahil 232,85 tl ye almış olduğum philip ütü Hepsiburada com da o an için için 350 tl idi.

252 tl ye aldığım AOC 22" 1920 x 1080 Lcd Monitör vatan bilgisayarda 300 TL idi.

İnternet üzerinden çok alışveriş yapan biri olarak şunu söyleyebilirim.

Vatan bilgisayar: İndirim günleri harici kesinlikle alışveriş yapmayın. fiyatlar çoğu siteden pahalı. İndirim günlerinde sipariş verirseniz kargo ücreti size ait ve çoğu zaman 1 hafta 10 gün beklemeniz gerek. %100 güvenli.Arızalı ve geri iadeli ürünlerde sorunsuz.

Hepsiburada: En güvenli alışveriş sitelerinden biri. Ancak biraz araştırma yaparsanız fiyatlar genel itibarı ile yüksek.Eğer araştırmanız sonucu arada yüksek fiyatları yok ise kesinlikle tercih etmeniz gereken site . Ürünün durumuna göre 20 30 tl fark olsa bile tercih etmeniz gereken site. Garanti durumu mükemmel. Arızalı ürün iade bildirimden sonra gelen kargo onay kodu ile ücretsiz gönderi. Yanlız arızalı ürünü en az 20 30 gün beklemeniz gerek.

Sanalreyonum. 2 alışverişmde Hızlı gönderi .Sorunsuz ürün. Garanti durumunu bilemiyorum. İade yapmadım. Müşteri hizmetlerine ulaşmak biraz zor diyorlar denemedim :)) Ancak arada bariz farklar var ise tercih edilmeli .

• Aman Tanrım..!!!
    Biraz önce Sanalreyonum sitesinden cep telefonu alacaktım.
    Dur bir bakayım nasıl bir siteymiş dedim.
    İnanamadım!!!
    Heryerde Yüzlerce şikayet, Binlerce mağdur insan var bu site yüzünden...
    Allah Korumuş!
    Bu site yüzünden dolandırılan, haksızlığa uğrayan arkadaşlar E-Devlet Şifresiyle giriş yapıp Eski adıyla Sanayi ve Ticaret Bakanlığına şikayette bulunsun. Yeni adını tam hatırlamıyorum, geçen sene değiştirmişlerdi. Ben geçen Sene Anadolu Elektronik'i şikayet ettim hemen sorunum çözüldü..
    Mağdur olan arkadaşlara tavsiyemdir.
  • 460 lira onun dısında en ucuzu 520 lira da olsa 60 lira fazla verip adam gibi bi yerden almayı secerim.
    bu kadar eleştirilen bi yerden almam
  • paranızla rezil olmanın nasıl olduğunu öğrenmek istiyorsanız bu siteden cep telefonu alın
  • Arkadaşlar netten alışveriş artık herkesin günlük yaptığı bir olay haline geldi ve fırsatçı kişiler ve kalitesiz siteler fazlasıyla arttı. Pazartesi günü, hafta sonu hediye etmek için acele olarak verdiğim siparişi beklerken ben aldım da site güvenilir miydi sorusu aklıma geldi. (Acele işe şeytan karışır derler, araştırmadan sipariş geçtiğim için öncelikle kendimi suçluyorum). Girdim sikayetvar.com, ucuzu.com, cimri.com gibi sitelerden site yorumlarına baktım. Siparişi 10-15 gün bekleyen sonra elimizde yok diye parası iade edilen mi ararsın. Siparişi 1 ay da eline ulaşan mı ararsın. Baya sabıkalı bir siteymiş. Telefon a sarıldım hemen ellerinde yoksa siparişi direk iptal edip başka bir yerden alayım diye. Telefon ettim bilgisayar çıktı müşteri hizmetlerimizin hepsi meşgul lütfen info@sanalreyonum.com a mail atınız mesajı veriyor 10 kere aradım aynı mesaj çıkında standart bir mesaj olduğunu anladım.
    Sonuç olarak sipariş veriyorsunuz, hiç bir müşteri temsilcisi ile muhatab olamıyorsunuz, siparişiniz 4 iş günü içinde kargolanacak diyor, tamamı ile YALAN,
    insanları madur eden bir site fiyatları ucuz diye sipariş verecek arkadaşlar 10-20 TL yi aramayın. Ellerinde malları yok siz sipariş geçtiğinizde tedarik etmeye çalışıyorlar. Tedarik edemezlerse 10-15 gün sonra siparişinizi ellerinde olmadığı gerekçesiyle iptal ediyorlar.
    Sanalreyonum.com dan alışveriş yapacak arkadaşlara uyarımdır bu siteden alışveriş yaparsanız çok büyük hata yapmış olursunuz.

Şikayetler için buyrun
    sikayetvar.com tıklayın

Ucuzu.com için buyrun

• 10.07.2013 tarihinde sipariş verdim ürün bir haftada kargolanmadı ve iptal ettik 3 gün içerisinde param iade edilecekti ancak bugün 7. gün ve param iade edilmedi kısaca 15 gündür param ellerinde işletiliyor.kendi paralarıymış gibi geride vermiyorlar.ama dava açıp faizi ile birlikte alacağım bu kadarda olmaz.daha önce de burada şikayet yazdım ancak çözüme ulaşmadı.bu sitedeki şikayetleri okumadan alışveriş yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

10.07.2013 tarihinde sipariş verdim ürün bir haftada kargolanmadı ve iptal ettik 3 gün içerisinde param iade edilecekti ancak bugün 7. gün ve param iade edilmedi kısaca 15 gündür param ellerinde işletiliyor.kendi paralarıymış gibi geride vermiyorlar.ama dava açıp faizi ile birlikte alacağım bu kadarda olmaz.daha önce de burada şikayet yazdım ancak çözüme ulaşmadı.bu sitedeki şikayetleri okumadan alışveriş yapmayın

biz altın aldık gecen hafta boş poşetler geldi şimdi onu ne yapcaz altın iptali de yok :( hocam yardımm
  • Ses yok kimseden ben mail attim sizden arayan var mi sanalreyonumu?. Bana kargoyu alin geri gönderin boş halde diyorlar ne alakaysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.