Cumartesi günü sanayiye bakıma gittik.Parçaları yağı internetten söyledim.Usta öğleden sonra gelin dedi diğer işlerimizi halletik gittik oyaladı biraz daha bizi neyse en son aldı aracı filtreleri değiştirdi balataları değiştirdi yağıda değiştirelimde mazot filtresi hava yapıyor uzun sürebilir hafta içinde değiştirelim dedi tamam dedik.Akşam düğüne gideceğini biraz erken çıkması gerektiğini söyledi.Araba 5.2 lt yağ alıyor bende iki tane 4 lt yağ aldım gittim.İlk 4 lt yi doldurdu ikinci 4 ltdende arkasındaki şeffaf kısma bakarak göz kararı 1 lt daha doldurdu 3lt yağ kaldı diğer malzemeleri alırken yağı unutmuşuz.Bugün öğleden sonra babam gitmiş yanına şişede 3 lt değil 1 lt yağ var babama yağı kullanmadık demiş.Acaba yanlışla fazlamı doldurdu diye arabanın yağ çubuğundan da baktım yağda fazla değil.Adam birde sözde bizim köylü.Gitsen dükkanına bağırsan çağırsan boş, birşey yapmasan Allaha havale etsen hangi birini havale edeceksin.
Motor kaç litre?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Çoğu böyle şeyler yapıyor. Bir gün iyi oluyorsun diğer gün kötü. O yüzden uğraşmaya değmez böyleleriyle.
BekiRoRoB
kullanıcısına yanıt
5.2
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme