Şimdi Ara

Sancak Bilgisayar ve Müşteriye bakış açısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün PopcornHour c-200 almak için kendilerini arayınca ellerinde olmadığını ama nerede bulabileceğim konusunda bilgi vermişlerdi. Bende bana yakın diye HepsiDijital.com'un Karaköy'deki ofisine giderek c-200'üme kavuşabilmiştim.

Ama aldığım günün akşamında İnternet üzerinden güncelleme yapayım derken ürüne kalıcı hasar vererek bir daha açılmaz hala getirdim.

Bu sabah Sancak Bilgisayar'ı aradığımda Nejat Bey bana yardımcı olabileceklerini söyledi. Bende birkaç saat önce Sancak Bilgisayar'daydım.

İçeri girer girmez müşteriye müşteri şeklinde yaklaşmaktan ziyade arkadaş şekliyle yaklaşarak zaten rahat etmenizi sağlıyorlar.
    Duvara asılı en bilinen HD-Player markalarının "Marka Tescilleri" belgelerine imrenerek bakıyorsunuz. (ki zamanında eski patronuma HD-Player işine girmesi yönünde yaptığım baskılar aklıma geldiğinde o belgeler daha bir anlamlı göründü gözüme)

c-200'üme neler yaptığımı anlattım ve hemen teste aldılar. (ki bu sırada dışardan söyledikleri yemek gelmiş olmasına rağmen benim c-200 ile ilgilendiler)

Ellerindeki yedek parçalarla yaptıkları test benim için üzücü bir sonun habercisiydi. Yani daha 1 günlük c-200'ümün flashrom'unu kullanılmaz hale getirmiştim. Aylardır almayı planladığım c-200'üme dün kavuşmuştum ama onu kaybetmek sadece birkaç dakika sürmüştü.

Sancak Bilgisayar'ın iki genç girişimci sahibi en geç Pazartesi günü ellerinde c-200'ün yedek ana kartlarının gümrükten ellerine ulaşacağını ve sorunumu bu şekilde çözeceklerini söylediler. (hiç yoktan iyidir diye iç geçirdim)

Tam vedalaşıp çıkacakken eğer istersem " egreat eg-m34a " modelindeki Player'i benim c-200'üm tamir edilene kadar kullanabileceğimi söylediler. (ki halihazırda WD-HD Player’im var dememe rağmen)

Böyle bir mecburiyetleri yok, beni tanımaz etmezler, ne arkadaşız ne de dostuz.
    Ama olay bu işte; mecbur olmadıkları halde mağduriyetimi bir şekilde gidermeye çalışıyor olmaları.

Ufak bir Ofiste dünyanın en kaliteli ürünlerini tüm Türkiye'ye ulaştıran Sancak Bilgisayar ve iki genç girişimci sahibine sonsuz teşekkürler.

Umarım çok daha büyük bir firma olursunuz ve bu tutumunuz siz büyüdükçe daha da büyüyerek gelişip diğer sözüm ona "müşteri odaklı" firmalara örnek olur.

• bende sancak bılgısayara m34a nın optık gırısındekı sorun ıcın gıtmıstım bır arkadasımla hatta 10 dk bana yolu tarıf ettıler onlıne telefonda:) gercekten cok ılgılı beyefendı ınsanlar bende ofısın kucuklugunu gordugumde baya sasırmıstım ama samımı davranısları bana medıa marktaymısım gıbı hıssettırdı:) kendılerını samımıyetle kutlarım umarım yakında teknolojı devı olurlar
  • Bende kendilerinden Uydu Anten, Receiver LNB v.s. edinmeyi düşünüyordum, bu yazıyı okuduğuma sevindim bu anlamda...

Satış sonrası hizmet, ürün kalitesinden sonra gelmesi gereken en önemli faktör...
  • gözün kapalı al valla ekmek satsalar onu bıle gozumu kırpmadan ordan alırım
  • paylaşımınız yerinde olmuş, bravo sancak bilgisayara
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

gözün kapalı al valla ekmek satsalar onu bıle gozumu kırpmadan ordan alırım

Ürünlerin f/p sinden emin olayım edinmeyi düşünüyorum... Bu çanak anten vs konularıda karışık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-una

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

gözün kapalı al valla ekmek satsalar onu bıle gozumu kırpmadan ordan alırım

Ürünlerin f/p sinden emin olayım edinmeyi düşünüyorum... Bu çanak anten vs konularıda karışık...

sizin receiver tavsiyesine ihtiyacınız var gibi sanki 8404 için

• Yok önce Çanak LNB ve kablo detayını çözmek istiyorum...

Wavefield ile Gessat lar arasında kaldım... Wavefield'in çalışma şeklini geleceğe yatırım olarak görüyorum evde 3 TV olcak, konuda ustalar gibi uydu takıntısı yapar her uyduyu izleme gereği duyabilirim... Derdim aslında ingilizce HD kanallara ulaşabilmek, arkası gelir diye böyle kaliteli bir yatırım yapmak istiyorum...

Antalya güneşi ve denize yakın olarak rüzgar faktörüyle beraber klasik çürüme, paslanma konularından olabildiğince uzak bir yatırım yapmak istiyorum. 6-7 yıl kafamı ağrıtmasında...

Receiver olayını daha sonra ele alacağım o konuda digital platformla beraber başka tvde normal uyduda kullanaiblirim... Orası daha karışık şuan...
  • bugün 23 nisan olduğundan gümrükten mal çekilememiş.
    benim c-200 maalesef pazartesi yada salıya kalmış :(
  • bende zamanında popcornu alırken akşam üzeri 5.30 gibi havale yaptım ertesi gün sabah 10 da elime ulaşmıştı şuana kadarki en hızlı kargom asla unutmam.kendilerine başarılar.
  • bugun öğleden sonra Sancak Bilgisayar'a giderek C-200'ümü aldım. Board'ı değiştirmişler.

Sancak Bilgisayar'a yeniden teşekkürler...
  • Yakın tarihte A-200 aldım çok ilgili ve alakalı davrandılar , kendilerine burdan teşekkür ederim
    Umarım böyle esnaflar çoğalır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 2 Mayıs 2010; 22:49:00 >
  • Herkeze bu samimi görüşlerinden dolayı teşekkür ederiz.
  • Kesinlikle sancak bilgisayar müşteri memnuniyeti konusunda 1 numara
  • Bazı kendini bilmez sözde büyük teknoloji tedarikçilerine kapak olsun bu anlattıklarınız(büyük olmak için dolandırmak şart), ceplerini aşırı doldurmayı bırakıp biraz da müşteri ile ilgilensinler artık.
  • Konu açılalı epey süre olmuş ama olay aynı şekilde devam ediyor.. İdeal esnaflık anlayaışından ötürü ahilik ödülü kendilerine verilmesi lazım.
  • Bu baslik benimde ilgimi secti. Media tank mi yoksa ION2 mi diye dusunurken bu guzel bilgi beni sonuca ulastirdi. Iyi esnaf her zaman kazanir.
  • Sagolsunlar benim a200 bozuldugunda cok ilgilendiler. Gecici egreat gonderdiler ve onu kullandim. Surekli bilgi verdiler. Butun esnaflar boyle olsa keske
  • benmde bu sabah yazı ilgimi çekip okudum.
    keşke bayramdan evvel okumuş olsaydım:Dark Tank ürününü hepsi..da.com dan almazdım.
    arzılaı cıkan ürün için kasım 12 den beri bekliyorum.kaç kez tlf.açıp santralin o rezil müziklerini her açısımdan EN AZ 15 dk dinleterek açıyorlar bir bilsenz.Açılınca sonuc alınsa bari..hep aynı laflar..hemen ilgineiyoruz en kısa sürede yapacagız vsvs.arızalı cıkanDARK TANK ürünüm değiştirilerek kasım 29 da sitenin eline ulaşmış.ve HALA bana gönderilemsini bekliyorum.üstelik İstanbul da otutruyorum!!! yine tlf.açıp yine 15-20 dk tlf.bekledim..Kargo da sıkıntı olduğunu size ACİL kayıt açtık hemen gönderecğis dediler düşünebilyormusunuz 4 gün oldu istanbul içindeyim Kargo ya ve re mi yor lar..böyle bir rezillik olamaz..parasını alını nasılsa..Beklesin...paranla Rezil olmak bu denir sanırım..satmadan evvel 24 saat te ürün elinizde deniyor bir de..istanbul da olmasam ne olurdu bilemiyorum..almayı düşünenler iyi düşünsün.
    Umarım burada okudugum gibi dürüst ve ideal esnaf olan bu kişiler çoğalır ülkemizde..

Bol kazançlar sayın Sancak Bilgisayar..her ne kadar tanımasamda bunda sonra aklımdasnz..
    Bu para ile olacak birşey değildir..BRAVO SİZE::

• sancak bilgisayarı buradan ve gerçek hayatta tanıdıgım kişilerden duydum.iyi bir firma olduklarını biliyorum.Ama genel konuşulması gereken bir konu var.

öncelikle ben zamanında egreatm34a almıştım oradan benimle alışverişim oldu yani.işgüzarın biri çıkıp dediklerimi yanlış anlamazsa sevinirim.çünkü anlatacaklarım çok önemli.tabiki burda benden daha bilgili nice arkadaşlarım sizler varsınız ama ben bildiklerimi piyasanın kalbini çok ama çok iyi biliyorum.bu piyasanın içinde büyük toptancılar ara bayiler perakendeciler marketler hepsi var.

şimdi üstadlar.şu anda gördüğümüz birçok firmanın küçüklük hallerini ben biliyorum.vatan gibi mesela exa gibi mesela yada ankarada namı diyar şimdi batan mavi bilgisayar gibi.weblebi.com gibi.neye uzatmayayım. eğer elinizde ürün gamı az ise gerek internet sitesinde gerekse yayıncı kuruluşlarda o ürüne hakimiyet oranınız o denli güçlü olur.sancak a bakalım şimdi.egreat,popcorn ve muhtelifler.bu kadarla sınırlı yani.siz şimdi bunların internet sitelerine girin ürün ile ilgili en küçük detaya bile ulaşırsınız.çünkü ürün gamı belli oturup akşama kadar bile ürün hakkında araştırma yapıp test yapıp oraya özellik yada test sonucları ekleyebilirler.topu topu kaç farklı ürünleri varki.müşteri portföyüde belli tamam çok kaliteli ürünler özellikle m34a ve c200 olay ürün olmuştu zamanında a100 de olay olmuştu.ama bunlar türkiyeye gelirken bile belirli adetlerde geliyolar.yani öyle çok bi müşteriyle ilgilenmiyorlar.müşteri grupları belli.dolayısıyla ilgi ve alaka hat safhada olabiliyor.her tarafa hakim olabiliyolar çünkü çapları belli.

zamanında böyle küçük olup şimdi türkiyenin en büyük perakende ve toptancılarını biliyorum.onlarda zamanında ne alaka ne alaka of of ürün dersen en ince ayrıntısına kadar yazarlardı.ama şimdi büyüdüler artık 1-2 markaları yok birsürü markaları var.bakın bimeksin goldun vatanın internet sayfasına doğru düzgün ürün hakkında bilgi yok.bir güncelleme olsa üründe bu yazılmaz.çünkü yetişemiyolarki hangi biriyle ugrassınlar.birsürü ürün gamı oldu.ve müşteri portföyleri inanılmaz arttı.tabiki müşteri onlar içinde ön planda ama 1-2 müşteriyi kaçırmışlar umurlarında olmaz çünkü mağazalarına günde giren kişi sayısı 5000den aşağı olmaz.ama sancak bellidir 200-300 kişi falan.rakamları öylesine attım hemen ona da işgüzarın biri cevap yazmasın lütfen.dolayısıyla her müşteriye maksimum ilgilenmek zorundasın.diyelimki sancak büyüdü mağazayı genişletti ve ürün gamınıda.sadece media player değil birsürü şey getirir oldu.sanıyormusunuz aynı ilginin olacağına?

olmaz arkadaşlar....bunun sancakla bir alakası yok.maalesef türkiyede durum bundan ibaret.yurtdısında basit bir kablo markası için bile birkaç tane ürün müdürü ve satınalmacı çalıştırıyolar şirketlerinde.ama bizim türkiyede maalesef durum böyle olmuyor.personel sayısı az.ve artık o ürün gamında uzmanlaşmış arkadaşlar birkaç ürün gamı bakmaya başlayınca konu dağılıyor.artık uzmanlaşamıyor çünkü dal kalmıyor ürün gamı denen birşey kalmıyor.

uzun lafı kısası dua edelimde bu sancak bilgisayar öyle çok bir büyüme katetmesin.büyüsün büyüsünde böyle büyük perakendeciler kadar olmasın.biz evel Allahın izniyle sürekli ürün alırız zaten sancaktan az olsunlar öz olsunlar abi.

bu yazdıgım yazının sancak ile bir alakası yok.oraya x bilgisayarda yazabilirsiniz.ben deneyimlerini aktardım.herkese iyi aksamlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.