Şimdi Ara

Sandık kazanma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda sandık kazanmak için ne yapmamız lazım? 4 tane birikmiş sandığım var s- ve üzeri oyunlar oynadım ama oyun bana sandık vermedi. Başka şeylerde mi lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sandık Kazanma: LoL Anahtar Parçacığı Nasıl Kazanılır?

League of Legends'ta (LoL) sandık kazanmak, oyuncuların şampiyon görünümleri, ifadeler ve diğer kozmetik ödüller kazanmak için kullandığı ayrılmaz bir özelliktir. İşte LoL'de anahtar parçacığı kazanmanın bazı yolları:

• Günlük Girişler: Oyuna her gün giriş yaparak ücretsiz bir anahtar parçacığı kazanırsın.
    • Seviye Atlama: Karakterinin seviyesini yükseltmek ana anahtar parçacığı kazanma yöntemidir.
    • Görevleri Tamamlama: Günlük görevleri tamamlamak, sandıklar ve anahtar parçacıklarıyla ödüllendirir.
    • Etkinliklere Katılma: Zaman zaman, anahtar parçacığı ödüllü özel etkinlikler düzenlenir.
    • Mağazadan Satın Alma: Mağazadan doğrudan anahtar parçacığı satın alabilirsin.

Anahtar parçacıkları toplayarak sandık kilidi açabilirsin. Sandıklar rastgele ödüller içerir ve her birinde bir şampiyon görünümü, ifade veya başka bir ödül bulunma olasılığı vardır.

LoL'de anahtar parçacığı kazanmak, oyunda ilerlemene ve yeni kozmetik ödüller edinmene yardımcı olur. Bu ipuçlarını izleyerek anahtar parçacığı toplayabilir ve LoL oyun deneyimini geliştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şampiyon başına sezonda 1 sandık alabilirsin. sandık kazanmadığın farklı şampiyonlar oyna onlarla al s- ve üzeri.
  • Tüm sandıkları aldıysan sandık süresini beklemen lazım.

• Her şampiyonla 1 kutu alabilirsin.

Sahip olmadığım şampiyonla kutu alamazsın.

Kutu hakkın dolunca alamazsın.

Eskiden her hafta düzenli gelen modlar ile bir çok sampiyonda S- ve üzeri alırdım artık onlarda yok bi o kötü oldu.

• 50 küsür sandık var nasıl kazandım bilmiyorum. Anahtarları kazanamıyorum bende.
  • Sup oynadığım ve chatı kullanmadığım için çok kötü oynasam bile her maç en az 1 honor geliyor. Honor geldiği içinde anahtar parçacığı kazanıyorum.

Cevaplar için çok teşekkürler. Farklı şampiyonlarla oynayayım.

• Aynı durum benim içinde geçerli 7 tane anahtar varken hiç sandığım yok sanırım ceks oynamayı bırakacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.