Şimdi Ara

Sandık Kurulu Üyeliği...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün eve seçim kurulunda bi kağıt gelmiş. Ve benim bir sandığa sandık kurulu üyesi olarak atandığım yazıyor. Orda az çok neler olacağını tahmin ediyorum ama merak ettiğim o gün orda duracağımız için bir ücret veriliyormuş galiba. Bu ücretin ne kadar olduğunu bilen varmı?

• up
  • üye isen 65 sanırım, başkan isen 110 ytl o da sanırım

Bende memur üyeyim :)

quote:

Orjinalden alıntı: BaD-Ry

Arkadaşlar bugün eve seçim kurulunda bi kağıt gelmiş. Ve benim bir sandığa sandık kurulu üyesi olarak atandığım yazıyor. Orda az çok neler olacağını tahmin ediyorum ama merak ettiğim o gün orda duracağımız için bir ücret veriliyormuş galiba. Bu ücretin ne kadar olduğunu bilen varmı?
  • güzel paraymış o zaman ya. Başkanları daha olgunlardan yapalar heralde ya. öğretmenler falan. beni de normal üye yazmışlar. 65 iyi para o zaman pazar günümüzün rezil olmasına değer. zaten öğrenci adamız ilaç gibi gelir valla :D
  • bende sandık başkanı olarak görev yapacağım..seçim kurulu başkanının dediğine göre referandum olduğu için biraz daha az para alabilirmişiz..ama normal üyeler 50 ytl den az almazlar sanırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.