Bildirim
Sandık Kurulu Üyeliği...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
üye isen 65 sanırım, başkan isen 110 ytl o da sanırım
Bende memur üyeyim :)
quote:
Orjinalden alıntı: BaD-Ry
Arkadaşlar bugün eve seçim kurulunda bi kağıt gelmiş. Ve benim bir sandığa sandık kurulu üyesi olarak atandığım yazıyor. Orda az çok neler olacağını tahmin ediyorum ama merak ettiğim o gün orda duracağımız için bir ücret veriliyormuş galiba. Bu ücretin ne kadar olduğunu bilen varmı?
-
güzel paraymış o zaman ya. Başkanları daha olgunlardan yapalar heralde ya. öğretmenler falan. beni de normal üye yazmışlar. 65 iyi para o zaman pazar günümüzün rezil olmasına değer. zaten öğrenci adamız ilaç gibi gelir valla :D -
bende sandık başkanı olarak görev yapacağım..seçim kurulu başkanının dediğine göre referandum olduğu için biraz daha az para alabilirmişiz..ama normal üyeler 50 ytl den az almazlar sanırım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X