Şimdi Ara

SanDisk, 1995'ten beri kullandığı logosunu değiştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SanDisk, 1995'ten beri kullandığı logosunu değiştirdi
    SanDisk, yeniden markalaşma yoluna giderek 1995'ten beri kullandığı logosunu değiştirdi. Şirket, "tek bir veri noktası" veya "piksel"den esinlenen yeni logosunu duyurdu.

Sandisk yeni logosunu, kalın ve köşeli "slab serif" yazı tipinden esinlenerek oluşturduğunu belirtiyor. Önceki logo gibi açık D harfini koruyan yeni logo ayrıca alt tarafı kesilmiş piksel odaklı S harflerini içeriyor.

Ayrıca Bkz.Seagate, HAMR teknolojili 32 TB sabit diskini nihayet piyasaya sürüyor

Western Digital, sabit disk ve NAND bellek birimlerini ayırmıştı

Western Digital, geçtiğimiz sene sahibi olduğu NAND bellek birimi SanDisk ile sabit disk üretimi gerçekleştiren ana şirketi ayırma planlarını duyurmuş ve geçtiğimiz aylarda iki şirketin web sitelerini ayırmıştı. WD, büyümekte zorlanan NAND bellek bölümünü ana şirketten ayırarak daha çevik ve rekabetçi hale getirmeyi planlıyor. Yeniden markalaşma süreci de bu adımın bir parçasını oluşturuyor.

Kaynak:https://shop.sandisk.com/company/newsroom/press-releases/2024/the-new-sandisk

• Çöp..
  • Önceki logo daha sade ve daha iyiydi. Bu logo ise baskı hatası gibi...
  • Eski logosu günümüz tasarım anlayışına göre demode kalıyor fakat sade ve güzel. Bir el atılabilirdi belki, fakat bu tür gereksiz agresif bir fonta gerek yoktu. Pazara yeni katılmış, kendini ispat etmeye çalışan, örneğin çinli bir marka gibi durmuş.
  • DACIA logosu gibi olmuş
  • Jaguar'ınkinden hallice
  • Bilgisayar oyunlarındaki garip teknoloji şirketleri logoları gibi biraz ama beğenmedim değil.

• gayet iyi
  • Bu dandik logoyu sandisk'e kabul ettirebilecek yetenekte olan tasarımcının, tasarım yeteneğinin de aynı ölçüde olmasını beklerdim,
  • Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt
    Yanına KIA'yı da koyalım
  • Yeni nesil tasarımcılarda bir gariplik var. Bir logo nasıl daha itici yapılabilir diye çok kafa yoruyorlar
  • Jaguardaki nonikliği gördükten sonra bunu gayet başarılı buldum ben en azından hiçbir yerden sırıtmıyor
  • Tek bir veri noktası veya pikselden esinlenen ne demek şimdi. Ne anlayacağız abi. Anlayan anlatsın. Bir de “veya” koyulmuş ki isteyen istediğini anlasın der gibi.

Değişim konusunda bir şey diyemeyeciğim. Tasarımı iyi bana göre. Vuca çağında 2 yıl sonra yine değiştirmeyecekleri belli değil. Onun için çok takılmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 20 Aralık 2024; 9:45:7 >
  • Eskisi daha profesyonel yenisi daha havalı görünüyor. Kararsız kaldım.
  • Kingston'dan da bir hamle bekliyoruz

SanDisk, 1995'ten beri kullandığı logosunu değiştirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 20 Aralık 2024; 22:43:5 >
  • Black Code kullanıcısına yanıt
    Sırf şu logo yüzünden alıcı kaybetmiyorlarsa ben bir şey bilmiyorum.
  • Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt
    Aynen benziyor
  • eskisi daha güzelmişSanDisk, 1995'ten beri kullandığı logosunu değiştirdi 

• The white warrior kullanıcısına yanıt
    Yoo, yeni logosu daha güzel bilip bilmeden yorum yapma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.