Şimdi Ara

SANDISK 32 GB DUAL TYPE-C TAŞINABİLİR BELLEK TEKNOSA 34.95 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
7.112
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/sandisk-ultra-android-dual-sddd2-032g-g45-32-gb-usb-drive-278873835
    http://www.teknosa.com/urunler/125390415/sandisk-ultra-android-dual-sddd2-032g-g45-32-gb-us
    Bu modeli kastediyorsunuz sanırım. GG mağazasında olmaması başka bir ürün olduğunu göstermez. Şimdi baktığımda kendi sitesinde 44 tane Sandisk ürünü sıralanırken GG mağazasında daha az model var.
    Bundan elimde bir tane 64 GB'lığı, 1 tane de 32 GB'lığı var. Micro USB ucu 2.0, diğer ucu 3.0. Telefona bağlayabilmek hayat kurtarıcı tabii ki ama güncelini de elde bulundurmak gerekiyor artık, yeni Android telefonların çoğu USB Type C olacak ve oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/sandisk-ultra-android-dual-sddd2-032g-g45-32-gb-usb-drive-278873835
    http://www.teknosa.com/urunler/125390415/sandisk-ultra-android-dual-sddd2-032g-g45-32-gb-us
    Bu modeli kastediyorsunuz sanırım. GG mağazasında olmaması başka bir ürün olduğunu göstermez. Şimdi baktığımda kendi sitesinde 44 tane Sandisk ürünü sıralanırken GG mağazasında daha az model var.
    Bundan elimde bir tane 64 GB'lığı, 1 tane de 32 GB'lığı var. Micro USB ucu 2.0, diğer ucu 3.0. Telefona bağlayabilmek hayat kurtarıcı tabii ki ama güncelini de elde bulundurmak gerekiyor artık, yeni Android telefonların çoğu USB Type C olacak ve oluyor.

Alanlara hayırlı olsun, ben eski ürünlerden geleceğini düşünüyorum. Type C ve Dual gelirse çok iyi. Bende 64GB Type C var kutusunda duruyor. İlerde telefonlar Type C olursa kullanırız artık.

• normal sekılde alamadım ödemede hata veriyordu bkmexpress uzerinden satın alabildim.
  • Denizli mağazasından iki tane elden teslim aldım. Görsel yanlış girilmiş. Type c verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byadr -- 9 Haziran 2017; 18:37:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byadr

Denizli mağazasından iki tane elden teslim aldım. Görsel yanlış girilmiş. Type c verdiler.

Hocam fotoğrafını atar mısınız bizde ona göre alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

Şöyle bir microsd kart fırsatı bulamadık aylardır. 32gb'a 50tl veresim gelmiyor.

A101'de aktüel ürünlerde gördüm bi bakın derim 29 TL'ydi sanrıım belki de yanlış gördüm.
  • Mathematician0 kullanıcısına yanıt
    http://cdn1.n11.com.tr/a1/1024/10/65/55/57/61813122.jpg
  • 1 adet aldım, teşekkürler.
  • banada lazımdı iyi oldu.

bu arada mağazadan teslimat nasıl oluyor direk gidip alabiliyormuyuz yoksa oraya kargolanmasını mı bekleyeceğizz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahan22 -- 9 Haziran 2017; 21:14:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahan22

banada lazımdı iyi oldu.

bu arada mağazadan teslimat nasıl oluyor direk gidip alabiliyormuyuz yoksa oraya kargolanmasını mı bekleyeceğizz?

Teslim alacağınız şubeyi seçerken bazı şubelerde hemen teslim seçeneği var, onlarda muhtemelen hemen alabiliyorsunuz, diğerlerinde ise şubeye kargolanması bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahan22

banada lazımdı iyi oldu.

Kargo ücretsiz eve söyleyin direk.
  • Kargolanan var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercan

Teşekkür ederiz

Type-c telefonumda OTG olarak kullanmak istiyorum.
    Çalışır dimi?

Çalışır
  • 9 Haziran Cuma günü 12 sularında siparişimi Hemen Teslim şubesi olan İstanbul Forum Exttra'ya yönlendirdim.

Hemen Teslim

Siparişiniz, 1 saat içinde seçtiğiniz mağaza tarafından hazırlanacaktır.
    "Siparişiniz Sizi Bekliyor" başlıklı e-postayı aldıktan sonra siparişinizi mağazamızdan teslim alabilirsiniz. 3 iş günü içinde teslim alınmayan siparişler otomatik iptal edilmektedir.

Şeklinde açıklama olmasına rağmen, Durum: Tedarik Ediliyor, diyor. "Siparişiniz Sizi Bekliyor" başlıklı e-postayı da almadım. Umarım bu gidişle iptal edilmez.
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Benimki siparişiniz paketlendi statüsünde. Büyük ihtimalle yarın kargoya verirler.

düzenleme:

mobilden bakınca sipariş paketlendi yazıyor pc den bakınca hala tedarik ediliyor görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 11 Haziran 2017; 14:4:34 >
  • Durum: Tedarik Ediliyor bendede durum bu 5 gün yazmışlar mağaza teslimat seçmiştim. bekliyoruz.
  • Kargoyu alan haber etsin
  • Tükendi diyor saolun masraftan kurtardiniz.

• Kargoya verilmiş gözüküyor.
  • Bende tedarik ediliyor yazıyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.