Bildirim
SANDISK 32 GB DUAL TYPE-C TAŞINABİLİR BELLEK TEKNOSA 34.95 (4. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Az önce teslim edildi. Doğru ürün göndermişler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
diğer giriş bazı telefonlarda var typle girişi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren1514 -- 3 Ocak 2018; 5:55:48 > -
-
Kargoya verilen var mı demeye gelmiştim.
Bende halâ tedarik ediliyor gösteriyor.
Gelen arkadaşlar size mail filan geldi mi kargoya verildi diye?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 14 Haziran 2017; 2:49:56 > -
Bende de 3 gündür paketlendi görünüyor. Bir Allahın kulu alsa da kargoya verse bari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Sıcak fırsatı paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.
Bugün İzmir Karşıyaka Çarşı girişindeki Teknosa'dan aldım. Kasanın arkasında USB bellekler, ondan indirimin farkında bile değillerdi.
Almak isteyenler bu mağazada birkaç adet daha var herhalde. Şanslarını deneyebilirler. -
ürün geldi fakat
tavsiye etmiyorum
PNY usb bellekler daha iyiydi
bu ilk 20-30 saniye iyi 80mb/s
sonra hızı 20 mb/s ye düşüyor
Mail gelmedi ama Teknosa'da siparişlerim bölümünde kargoya verildi yazıyordu ve tıklayınca da UPS Kargo'nun takip sayfasına yönlendiriyordu. -
Hala tedarik ediliyor aşamasında. 1 hafta oldu hala gönderecekler. -
quote:
Orijinalden alıntı: goxel_35
Merhaba,
Sıcak fırsatı paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.
Bugün İzmir Karşıyaka Çarşı girişindeki Teknosa'dan aldım. Kasanın arkasında USB bellekler, ondan indirimin farkında bile değillerdi.
Almak isteyenler bu mağazada birkaç adet daha var herhalde. Şanslarını deneyebilirler.
Bilseydim iptal eder ordan alırdım.
2 gündür arıyorum mhdekiler saçma sapan şeyler geveliyolar, yok ilgili departman cevap vermemiş, yok kaydınız oluşturulmuş vs.
ulan elinde yoksa koyma stoğa yav. -
En son cuma günü baktığımda tedarik ediliyor yazıyordu, az önce bir daha bakayım dedim, iade edildi yazıyor malesef. -
quote:
Orijinalden alıntı: sg83
En son cuma günü baktığımda tedarik ediliyor yazıyordu, az önce bir daha bakayım dedim, iade edildi yazıyor malesef.
bende de öyle , iade edildi gözüküyor.
müşteri hizmetlerini arıyorum -
Teknik bir problem sebebiyle temin edilememektedir.
Tahsil edilen tutar iade edilmektedir.
Çok aptal bu teknosa... -
Benimki de iade edilmiş. Teknosanın mal mal işleri, kimine gönderiyor kimine göndermiyor, elindeki stoğu bilmeyen lavukları çalıştırırlarsa böyle olur. -
Geçen hafta almıştım, vakitsizikten dün gidip teslim aldım. Teslim alırken ehliyete bakıp bakıp "nüfus cüzdanı lazım" diyen bir arkadaş var, gerginseniz Marmara Park şubesine gitmeyin, iyice gerilmeyin.
Siparişimi iptal ettikleri için Tepe natiulus avm içindeki teknosadan aldım.
1-2 adet daha vardı.
Ama çalışanlar yine aptal Type-c yi bilmiyorlar, usb ler arasında kendim seçtim aldım. -
4 adet almıştım nihayet bugun ups getirdi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X