Şimdi Ara

Sandisk Flash Bellek Çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
49.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar,benim bir sorunum var 8 gb ve 16 gb 2 tane sandisk flash belleğim var ve bu flash belleği masaüstü bilgisayarımda taktığımda çoğu zaman görmüyor,bazende bilgisayarıma giriyorum sürücünün üstü silik oluyor ressimde paylaştığım gibi.flash bellekleri başka pclerde denediğim zaman görüyor sadece masaüstü pcmde görmüyor,bu sorun 2 aydır devam ediyor ne olduğunu çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Aynı sorun benim usb'de var.Bazen görüyor bazende görmuyor.USB portunu değiştirip biraz uzun süre takılı kalsın belki görür. Ben öyle çözüyorum sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: **Nightmare**

Aynı sorun benim usb'de var.Bazen görüyor bazende görmuyor.USB portunu değiştirip biraz uzun süre takılı kalsın belki görür. Ben öyle çözüyorum sorunu
    Arkadaşlar benim işime yaradı belki birinin işine yarar diye cevap yazmak istedim. Çünkü bende bu sorunları yaşadım ve elimde çalışmadığını sandığım 3 tane flashdisk oldu. Herkeste olmayabilir ancak bendeki soru bu şekilde çözüldü.

Eğerki pcnizde samsung kies yazılımı yüklüyse sandisk flash bellekler ilk taktığınızda usb aygıt sesi gelmesine rağmen açılmıyor.
    Bunun çözümü görev yöneticisini açıp KİES, ve KİES TRAY AGENT servislerini durdurmanız. Sonrasında flash belleği tekrar taktığınızda çalıştığınız göreceksiniz. En azından ben öyle umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhansti

Arkadaşlar benim işime yaradı belki birinin işine yarar diye cevap yazmak istedim. Çünkü bende bu sorunları yaşadım ve elimde çalışmadığını sandığım 3 tane flashdisk oldu. Herkeste olmayabilir ancak bendeki soru bu şekilde çözüldü.

Eğerki pcnizde samsung kies yazılımı yüklüyse sandisk flash bellekler ilk taktığınızda usb aygıt sesi gelmesine rağmen açılmıyor.
    Bunun çözümü görev yöneticisini açıp KİES, ve KİES TRAY AGENT servislerini durdurmanız. Sonrasında flash belleği tekrar taktığınızda çalıştığınız göreceksiniz. En azından ben öyle umuyorum.

Alıntıları Göster
    herkese selam,
    aynı sorun bende de vardı sandisk cruzer fit 16 gb, bilgisayara takınca ses geliyordu fakat bir turlü görünmüyordu, bilgisayarda başka usb bellekler çalıştığı gibi bu bellek de başka bilgisayarda çalışıyordu,

gokansti nin önerdiği şekilde samsung kies i komple kaldırdım ve sorun çözüldü, sanırım sandisk ve samsung kiesin birbirine alerjisi var.

• gokhansti kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen deddiğin gibi samsung kies işlemden silince düzeldi. sayende işi çözdük sağolasın paylaşımın için
  • quote:

dostum saol sayende çözdüm.
  • gokhansti kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler sayende format atmaktan kurtuldum günlerdir sorunu çozememiştim.
  • quote:

Arkadaşım bendede aynı sorun var ama aygın yöneticisinden KİES, ve KİES TRAY AGENT servisini bulamadım. Başka öneriniz varmıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sake_16

quote:

Arkadaşım bendede aynı sorun var ama aygın yöneticisinden KİES, ve KİES TRAY AGENT servisini bulamadım. Başka öneriniz varmıdır ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kolay gelsin bende o yazılardan hiçbirini bulamadım sadece ASDTRAY.exe diye bişey vardı onu durdurdum ama değişen bişey olmadı flash belleği pc ye takınca çıkarılabilir disk G: diye görünüyor ve tıkladığımda yada sağ tıkladığımda açılmıyor donup kalıyor... İçinde çok önemli verilerim var özel ve şirtketle ilgili acilen kurtarmam lazımm ne yapmam gerekir. ?çözüm bilen varsa yardımcı olsun allah rızası için :( flash belleğin markası sandisk siyah kırmızı olanlar varya ondan...resimde de gösterdim bu şekilde görünüyor ama açmak için tıkladığımda donup kalıyor hiç bir pc de açılmadı hepsinde aynı oldu...
    Bu mesaja eklenen görseller:

• wuslatta W kullanıcısına yanıt
    Belleğe isim vermeyi denediniz mi? Bir de bu çözüm yolunu deneyin.http://www.baskiliusbbellek.com/flash-bellek-acilmiyor-hatasi/
  • Arkadaşlar bendede çift taraflı 32 gb sandisk usb var, pc'ye tv'ye takınca görüyor ama telefona takınca görmüyor sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Arkadaşlar bendede çift taraflı 32 gb sandisk usb var, pc'ye tv'ye takınca görüyor ama telefona takınca görmüyor sorun ne olabilir?

www.hepsiburada.com
    Sandisk Dual Drive 32 GB USB 3.0 USB Bellek SDDD2-032G-G46 Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/sandisk-32-gb-usb-3-0-dual-drive-usb-bellek-sddd2-032g-g46-pm-bd803089

dual 32gb pc görmüyor,telefon görmüyor....

sandisk müşteri hizmetlerini aradım
    ingilizce konuşuyor şaka gibiler..
    çöpe doğru gidiyor alet..

• Pc direk gördü benimkini telefonda görmüştü sonra biçimlerdirdim ntsf formatı yaptım, telefon belki bu sebepten görmüyor olabilir belkide usb hatalıdır bilmiyorum, sizinki hiç görmüyorsa bir sorun vardır.
  • Hiç görmüyor

Pc ve tel sıfır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Hiç görmüyor

Pc ve tel sıfır..

Telefonun marka ve modeli nedir?
    Bende lg lbello vardı bi ara. Büyük ümitle aldım o bellekten, benimki de görmedi. Hatta Google play de SanDisk in usb bellekler için bi yazılımı var. SanDisk memory zone diye Onu da kurup denedim ama yine görmedi. Arkadaşın g4 telefonu yazılıma gerek kalmadan direkt okudu flashı. Hatta zenfone 2 telefon da okuyor. O zannedersem telefonun desteklememesinden kaynaklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 4 Eylül 2016; 1:41:26 >
  • Tel redmi3 pro

Ama pc de lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

Tel redmi3 pro

Ama pc de lazım..
    https://forum.donanimhaber.com/m_117965211//tm.htm

Muhtemelen benim karşılaştığım probem. Ne yazık ki düzeltilemiyor. Ancak yenisini gönderebilirler size.
  • Vee..

Yenisini gönderdi HB..
  • Konuyu hortlatayım.
    2 yıldan fazla süredir SanDisk Extreme 32GB 3.0 flash bellek kullanıyordum. Laptopumda flash bellek görünmedi. Aygıtlar yöneticisinde görünür hale getirdim ama içeriğine bir türlü giremedim. Farklı bilgisayarlarda denedim, sonuç değişmedi. 2 sene geçtiği için garantisi bitti sanıyordum. Aldığım yere başvurdum. "2 yıl geçtiği için ürünü değiştiremeyiz" dediler. Beni ithalatçı distribitör firmaya yönlendirdiler. Onlarda "2 yıllık garantisi bitmiş, SanDisk firmasından değişim onay formu alıp bize gönderirseniz değiştiririz" dediler. Bunun üzerine SanDisk Türkiye temsilciliğine telefonla (0850 390 70 60) başvurdum. Ürünümün 30 yıl garantili olduğunu öğrendim. Bana alttaki linki gönderdiler. Linkteki formu doldurup gerekli evrakları da ekledikten sonra anlaşmalı oldukları UPS kargo ile ücretsiz Çek cumhuriyetine gönderdim. Tam 12 gün sonra sıfır ürün SanDisk Extreme 64GB 3.1 flash bellek adresime ücretsiz teslim edildi. Ürün sorunsuz çalışıyor.
    Ürününe ve müşterisine sahip çıkan SanDisk Türkiye'ye çok teşekkür ederim.
    Siz de benim gibi yapın. Ürününüzü çöpe atmayıp hakkınızı arayın, karlı çıkarsınız.
    kb-tr.sandisk.com
    Online Garanti Değişim İşlemi (RMA) isteği
    https://kb-tr.sandisk.com/app/rmaform/track/AvPWYQp0Dv8Q~VToGqYK~yImXTcqMC75Mv_N~zj~PP9E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 1 Mayıs 2019; 15:23:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Konuyu hortlatayım.
    2 yıldan fazla süredir SanDisk Extreme 32GB 3.0 flash bellek kullanıyordum. Laptopumda flash bellek görünmedi. Aygıtlar yöneticisinde görünür hale getirdim ama içeriğine bir türlü giremedim. Farklı bilgisayarlarda denedim, sonuç değişmedi. 2 sene geçtiği için garantisi bitti sanıyordum. Aldığım yere başvurdum. "2 yıl geçtiği için ürünü değiştiremeyiz" dediler. Beni ithalatçı distribitör firmaya yönlendirdiler. Onlarda "2 yıllık garantisi bitmiş, SanDisk firmasından değişim onay formu alıp bize gönderirseniz değiştiririz" dediler. Bunun üzerine SanDisk Türkiye temsilciliğine telefonla (0850 390 70 60) başvurdum. Ürünümün 30 yıl garantili olduğunu öğrendim. Bana alttaki linki gönderdiler. Linkteki formu doldurup gerekli evrakları da ekledikten sonra anlaşmalı oldukları UPS kargo ile ücretsiz Çek cumhuriyetine gönderdim. Tam 12 gün sonra sıfır ürün SanDisk Extreme 64GB 3.1 flash bellek adresime ücretsiz teslim edildi. Ürün sorunsuz çalışıyor.
    Ürününe ve müşterisine sahip çıkan SanDisk Türkiye'ye çok teşekkür ederim.
    Siz de benim gibi yapın. Ürününüzü çöpe atmayıp hakkınızı arayın, karlı çıkarsınız.
    kb-tr.sandisk.com
    Online Garanti Değişim İşlemi (RMA) isteği
    https://kb-tr.sandisk.com/app/rmaform/track/AvPWYQp0Dv8Q~VToGqYK~yImXTcqMC75Mv_N~zj~PP9E
    Olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Temmuz 2020; 14:53:26 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.