Bildirim
sandisk m240 bilen var mııııııı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bende m230 var bole bir sorunla karsılasmadım versiyonunu dusur sonra tekrar yukselt o zaman duzelebilir -
nası yapıcam versiyon düşürüp yükseltmeyi yardım edersen sevinirimm -
nası yapıcam versiyon düşürüp yükseltmeyi yardım edersen sevinirimm -
arkadasım yanılmıyosam sen sundan bahsediyorsun; bilgisayarda mp3 player dizinine bi klasör acıp içine müziklerini atıyorsun.fakat mp3 playeri acınca bu klasör gözükmüyor. Eğer sorunun buysa
sansa larda mp3 ler etiketlere göre düzenlenir.yani önce sanatcıyı secersin sonra albumu sonra parcayı.
maalesef bunu düzeltemessin.ayrıca versiyonla filan oynama,aleti ucurursun + yüksek versiyondan düşük versiyona gecemessin.sadece versiyon yükseltebilirsin.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana -
bütün mp3leri sil. sansaları wmp 11 direkt device olarak görür. wmp ile yükle. sorunun çözülür. -
cok saol kardesim yardımcı oldugun için. zaten tahmin edebiiliyordum olmayacagın ama belki bir umut vardir dedim -
bu sandiskler nasıl ürünler ya ben SANDISK SD-MX7 almayı düsünüyomda tavsiye edermisiniz _? -
Ya m240ın ses kalitesi nasıl.Son seste kulakların zarını patlatıyomu? -
bence son derece iyi. benim kini patlatmio ama iyi bir kulaklik alirsaniz emnim istediginiz olur.bircok hoparlorlu mp3 ten kulaklikla daha fazla ses verio.bi philips bass li kulaklik la isini gorur.yardimci oldu isem sevinirim -
aflage, sen beraberinde gelen kulaklıkla mı kullanıyosun ?
şu aleti deneyebileceğimiz bi tükkan bilen var mı ? -
evet hocam o da fena degil ama yeterli degil bence.o kulaklik bozuldu zaten bende yeni su ses ayarini kulaklik ustunden ayarlayabildigin philips kulakliktan aldim. kulagimi patlatmaya calisiyo ama ben zaten yuksekseste dinlerim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X