Arkadaşlar herkese selam. Yaklaşık bir hafta önce Sandisk Sansa m240 Mp3 Player hediye ettiler. Ürünü 2-3 gün kullandıktan sonra bir sorun ortaya çıktı. Ürünü açıyorum Sansa yazısı çıkıyor ve öyle kalıyor. Ne bir tuş çalışıyor nede menüye giriyor. Hatta bilgisayar bile görmüyor. Sadece açma ve kapama düğmesi çalışıyor. Sorunu netten araştırdım ama nedense bir ibareye rastlamadım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim...
Gerekirse resim çekip ekrandaki görüntüyü Aktarayım.
Bu ekran çıkıyor ve hiçbir tepki vermiyor...
Benim bir bilgiim yok ama arkadaşım yeni aldığına göre herhalde garantisi vardır.Hediye eden kişiden garantiye götürmesini isteyebilirsin.
Arkadaşım ürün yurt dışından gönderildiği için garanti olayı otomatik olarak ortadan kalkıyor. Hatta sandisk Türkiye Dağıtımcısına mail çektim onlarda ürünü yurt dışından alındığı için herhengi bir şey yapmadılar...
Arkadaşlar bu konu hakkında bi bilgisi olan yokmu? Yardımcı olursa çok iyi olacak...
selam, öncelikle geçmiş olsun. aynı mevzu benim 3 tane sandiskte başıma geldi.Biri bozuldu yenisini verdiler yeniside aynı şeyi yaptı bi daha değiştirdiler sonuncuda aynı problemi yapınca iade ettim cihazı.benim sandisk firmasına attığım mailden öğrendiğim kadarıyla yapılabilecek hiçbirşey yok direk yenisi ile değiştiriyolar. Kendileri de bişüzey yapamıyormuş bu konuda. O nedenle yapabileceğin tek şey sandisk amerika ile mailleşip ürünü oraya göndermek ki muhtemelen değiştirip geriye yollarlar ama kargo parası zaten o aletten fazla tutar.İnternette de aynı sorunu yaşayan yüzlerce insanın olduğunu gördüm dediğim gibi hiçbir çözüm yok.tekrardan geçmiş olsun
bu arada bu problem sadece 4ile başlayan versiyonlarında var, ayrıca düzeltilememesinin sebebi aleti ucuza maledelim diye recovery mod şeklinde bir özellik yapmamalarıymış.
Arkadaş yazık oldu yaf şimdi bak bende üzüldüm.Adam gönderse bi dert göndermese bi dert.
Harbiden yazık oldu. 2-3 gün anca kulanabildim...
ben 4 aydır kullanıyorum daha hiç gık demedi alet ben mi şanslıyım ne
Sanırım ben şanssız çıktım. Ama bir çözüm yolunun olmaması çok saçma. Yani yazılımsaıl bir sorun yüzünden ürün çalışmıyor.
gunaydin arkadaslar;
bende esime hediye olarak bu urunden almistim; ise giderken serviste falan dinlesin diye. (2006 eylul ayinda almistim) bizim yasadigimiz sorun bu arkadasinkinden farkli. kullanici el kitabinda 1 adet AAA pil ile 19 saat kullanilabildigi bilgisi yer aliyor. ama pil ile ilgili deneyimlerim su sekilde: panasonic extreme: 2 saat sonunda "low battery" mesajiyla karsilasilir ve alet acilmaz panasonic digital extreme: 3 saat sonunda "low battery" mesajiyla karsilasilir ve alet acilmaz duracell M3 power: 4 saat sonunda "low battery" mesajiyla karsilasilir ve alet acilmaz
bu hayal kirikligi uzerine, arkadaslarin tavsiyesiyle sarjli pil ve sarj aleti alinir (GP 950 mAH). aletin bu pili 6 saatte tukettigi gozlendikten sonra yeni bir deney yapmaya karar verilir. alinmis olan GP 950mAH pil tam olarak sarj edilir ve alete yerlestirilir. pil takildiktan sonra alet birkez acilip pil gostergesinin "full" gosterdigi kontrol edilir, ve alet hemen kapatilir (acik kaldigi sure 12-15 sn). alet masanin uzerine birakilir. 1.5 gun (36 saat) sonunda aleti acmaya calistigimizda "low battery" uyarisi bile cikmaz (onu yapacak kadar guc bile birakmamis pilde). bu tur urunlerin (MP3 player, dijital fotograf makinesi, vs.) kullanim kilavuzunda uzun sure kullanilmayacaksa icinde pil birakilmamasi tavsiye edilir cunku bu urunler kapaliyken bile bir miktar pil harcarlar. ama tam dolu pili 1.5 gunde bitirememeleri lazim.
esimin butun hevesi kirilir, ben mahcup olmusumdur, yeni bir player icin arastirmalar yapilir, her ne kadar cogu arkadas li-polymer internal pili olan aletleri tavsiye etmeselerde cowon'un F2 ve U3 playerlarindan birinin en kisa zamanda alinmasina karar verilir. ve sandisk nasil diye soranlara da uzak durmalari tavsiye edilir.
sandisk m240 noldu derseniz; haftasonlari mac dinlemek icin benim tarafimdan kullanilmaktadir; tabi her mac yayinindan once icindeki sarjli pil yeniden sarj edilerek.
bu da boyle bir animdir. saygilarimla
Size biraz sorunlular rastlamış
ben en dandik alkalin bile olmayan pillerle 4 saat kullanabiliyorum
hontey arkadaşım forumda sansacı nikli bir arkadaş var sandisklerle ilgili ihtisas yapmış bir arkadaş kendisi ondan yardım iste belki bişeyler yapabilir
Sansacı arkadaşa mail attım. Bakalım konu hakkında bilgisi varmı...
kerem q aletın garantısı varsa servıse gonder turanlı elektronık bununla emınım ki ilgilenır
quote:
Orjinalden alıntı: dumanist.gokhan
kerem q aletın garantısı varsa servıse gonder turanlı elektronık bununla emınım ki ilgilenır
maalesef. Amerika'dan almistim urunu. belki ucreti karsiliginda tamir ederler ama hic sanmiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme