Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tşk ederim hocam iyi oldu öğrendiğim. benimde sarj uzun gitmiyor ama nedeni buyuk ihtimal cepteyken açılması
  • İlk şarjda ne kadar durması lazım beyler? İlk sayfada göremediğim için buradan sorayım dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64gb kart ile birlikte clip+ aldım ama aldığıma da pişman oldum gibi, ''Veri Tabanını Tazele'' nedir ya, neyin mantığı ile böyle bir şey yapmışlar anlamadım. Şimdiye kadar pek çok mp3 player kullandım ama böyle bir şey görmedim arkadaş, bir mp3 atsam en az 10-15 dakika ''Veri Tabanını Tazele'' ekranının dolmasını bekliyorum.

Bunun bir çözümü yok mudur ? Yabancı forumlara az biraz baktım ama bir şey çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

64gb kart ile birlikte clip+ aldım ama aldığıma da pişman oldum gibi, ''Veri Tabanını Tazele'' nedir ya, neyin mantığı ile böyle bir şey yapmışlar anlamadım. Şimdiye kadar pek çok mp3 player kullandım ama böyle bir şey görmedim arkadaş, bir mp3 atsam en az 10-15 dakika ''Veri Tabanını Tazele'' ekranının dolmasını bekliyorum.

Bunun bir çözümü yok mudur ? Yabancı forumlara az biraz baktım ama bir şey çıkmadı.

Tavsiye edilen arttırma miktarı max. 32 GB. Keşke almadan önce araştırsaydınız.
    http://www.sandisk.com/products/music-video-players/clip-plus-mp3-player/

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 30 Aralık 2014; 23:27:40 >
  • A101 e sandiskin hafıza kartları geliyor 25 inde. İhtiyacı olanlar yüklensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feather

quote:

64gb kart ile birlikte clip+ aldım ama aldığıma da pişman oldum gibi, ''Veri Tabanını Tazele'' nedir ya, neyin mantığı ile böyle bir şey yapmışlar anlamadım. Şimdiye kadar pek çok mp3 player kullandım ama böyle bir şey görmedim arkadaş, bir mp3 atsam en az 10-15 dakika ''Veri Tabanını Tazele'' ekranının dolmasını bekliyorum.

Fat32'ye çevirdikten sonra istersen 1tb kart tak yine de kabul eder :) Ben 64gb ile kullanıyorum ve sorun yok, tek sorun her kullanıcının yaşadığı ''Veri Tabanını Tazele'' olayı. Bu olayı 4gb kart ile de yaşarsın 64gb kart ile de...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feather

quote:

Fat32'ye çevirdikten sonra istersen 1tb kart tak yine de kabul eder :) Ben 64gb ile kullanıyorum ve sorun yok, tek sorun her kullanıcının yaşadığı ''Veri Tabanını Tazele'' olayı. Bu olayı 4gb kart ile de yaşarsın 64gb kart ile de...

Bu süre kart boyutuyla doğru orantılı sanırsam. Benimki 4 gb ile maksimum 2 dk.da tazeleniyor.

• Arkadaslar normalde 20-30 saniyede veri tabanını tazeliyor diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blntmsl

Arkadaslar normalde 20-30 saniyede veri tabanını tazeliyor diye biliyorum.

Aynen hocam doğrudur
  • varsa yoksa ilk clip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalauzmusun -- 23 Aralık 2014; 1:56:41 >
  • Arkadaşlar clip+'ya rockbox yüklesem sesinde bi gelişme oluyomu boşuna yüklemek istemiyorum
  • seste eko ayarlarını daha detaylı yapabilirsin. buda bir fark yaratır bence dene beğenmezsen kaldırırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalauzmusun

varsa yoksa ilk clip

Aynen katılıyorum.
    Yeni cıkan sport hakkında bilgim yok ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekirge14

cks77 de kullanmış biri olarak ses mükemmel ama tabiki cks90 ı kullanmadım ama duyduğum kadarıyla neyse boşverim duyduğumu siz bakın arkadaş incelemiş
    http://forum.donanimhaber.com/m_45733320/tm.htm
    bu daha iyi açıklamış cks77 ile karşılaştırma yapmışhttp://www.techno-fi.net/index.php/kulaklik-incelemeleri-izlenimler/34-audio-technica-cks90-izlenimleri-incelemesi

Geç cevap için kusura bakmayın,uzun zamandır foruma giremiyorum.Kulaklık alıcakta zamanım olmadı şuan iphone 6 nın kulaklığı ile dinliyorum.sanırım birazcık daha araştırma yapmam gerekicek,arkadaşlar genelde üst düzey kulaklıklar kullanıyor şuan için forumda anladığım kadarıyla...

• Estağfurullah daha makul bi kulaklık isterseniz xiaomi piston 2 bakın daha makul ve güzel apple ın kulaklıgından çok iyidir ve ve kontrol tuşlarıda var buda tavdiyemdir:)

• Şaka maka derken 100 sayfa olmuş
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 30 Aralık 2015; 23:28:48 >
  • Arkadaşlar Fm radyo flac için kullanacağım. Iriver falan bakıyordum ama sanırım bu da baya işimi görecek. Şu anda alınabilecek en çok tavsiye ettiğiniz model hangisi? Nereden alınır?
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Radyosundan bir şey beklemeyin. Amazon veya Ebay'den alabilirsiniz. Amazon'da indirim olunca gayet makul oluyor fiyat.

• 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.