Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon türkiyeye bu ürünü yollamıyor, amazon'u unutun. Her ürün yollanmaz türkiyeye, mesela playstation bile alabilirsiniz amazon'dan ancak böyle ufacık şeyleri yollamıyor bazen, amazonla alakalı değil amazon'da ürünün satışını yapan markayla alakalı.

Ayrıca amazon yollasa bile 20 dolar kargo ücreti ekleyin, o 5 dolar gördüğünüz kargo ücreti amerika için geçerli.
  • 200-250 Tl bütçe ile daha iyi bir seçenek varmı acaba bilen arkadaşlar fikir verirse iyi olur
  • Daha iyi bir kulaklık mı sordunuz yoksa sansa serisi mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xclbr X kullanıcısına yanıt
    Audio technica cks77x kullanıyorum mükemmel bir bass sesi alıyorum bunun haricinde amazondan Razer kraken pro sipariş ettim birde onunla denyecem

• cekirge14 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam MP3 player olarak sordum
  • sansa serisi alacaksanız sansa sport hem batarya ömrü hem kulaklığı olsun herşeyiyle süper bir alet yenilik iyidir
    sansa serisi hariç ise cowon olabilir bütçe varsa yada ipod touch ama fiyat performans sandisk tir ..
    Alıp almayacağım net değil sadece vereceğim paranın hakkını veren bir cihaz olmalı kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekirge14

Audio technica cks77x kullanıyorum mükemmel bir bass sesi alıyorum bunun haricinde amazondan Razer kraken pro sipariş ettim birde onunla denyecem

daha önceden cks90 kullanmıstım audio technicanın ürünleri gerçekten kaliteli teşekkürler yorum için.acaba 77 ile 90 arasındaki farkı biliyormusunuz?

• dostum kardeşim artık yaşınızı bilemiyorum forumdaşım vereceğin paranın hakkını fazlasıyla veriyor özellikle sport u al kulaklığı bile kaliteli dostum fazlasıyla güzel cihaz şiddeetle tavsiye ederim
  • xclbr X kullanıcısına yanıt
    cks77 de kullanmış biri olarak ses mükemmel ama tabiki cks90 ı kullanmadım ama duyduğum kadarıyla neyse boşverim duyduğumu siz bakın arkadaş incelemiş
    http://forum.donanimhaber.com/m_45733320/tm.htm
    bu daha iyi açıklamış cks77 ile karşılaştırma yapmış
    www.techno-fi.net
    Hata | Techno-Fi.net - Kulaklık, Müzik çalar ve Hi-Fi ekipman forumu
    http://www.techno-fi.net/index.php/kulaklik-incelemeleri-izlenimler/34-audio-technica-cks90-izlenimleri-incelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekirge14 -- 6 Kasım 2014; 17:23:01 >

Peki sağol tavsiye için
  • Beyler, clip+'ıma 4gb'lık micro sd hafıza kartı taktım. Ancak hafıza kartına attığım şarkıları bir türlü görmüyor. (MUSIC klasörünün içine atıyorum.) Hafıza kartını biçimlendirdim yine de olmadı. İlla kendi hafızasına mı atmam gerekecek
  • Sorunum düzelmiş bulunmaktadır. Cihaza format atıp hafıza kartını da biçimlendirmem yetti.
  • Dostlar ben de dün itibariyle clip+ edinmiş bulunuyorum. 110 TL ödedim ve cihaz mu azam gerçekten.. Kulaklık için danışmak istiyorum şimdi de..

Rock veya pop müzik Dinleniyorum. Solistin sesini ön plana çıkaran parçalar ve etnik / slow/ jazz/ new age tarzları dinliyorum. Çıplak insan sesini berrak bir şekilde verecek ve solistin sesi ile çoksesli müziği dengeli ve temiz biçimde verecek bir kulaklığa ihtiyacım var.
    Çok param yok, ekonomik ve sansa'nın kulaklığından daha verimli bir öneri olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: spendenthal

Dostlar ben de dün itibariyle clip+ edinmiş bulunuyorum. 110 TL ödedim ve cihaz mu azam gerçekten.. Kulaklık için danışmak istiyorum şimdi de..

Rock veya pop müzik Dinleniyorum. Solistin sesini ön plana çıkaran parçalar ve etnik / slow/ jazz/ new age tarzları dinliyorum. Çıplak insan sesini berrak bir şekilde verecek ve solistin sesi ile çoksesli müziği dengeli ve temiz biçimde verecek bir kulaklığa ihtiyacım var.
    Çok param yok, ekonomik ve sansa'nın kulaklığından daha verimli bir öneri olsun

benim clip zip kırmızı olduğundan bu model creative almıştım. dehşet bir kulaklık. bu siteden değil başka bir siteden sıcak fırsat olarak 49 tl + kargo ödeyerek almıştım ama şimdi neresi hatırlayamadım.

• Arkadaşlar clip sport kullanan varmı eski sansa clip'ten ses olarak aralarında fark varmı ?
  • genelkurmay89 kullanıcısına yanıt
    ibraxi almıştı sanırım deneme amaçlı. Kendisine bi sorun isterseniz.
  • Shuffle'ı kız arkadaşıma verdim ufak bir mp3 çalar lazım. Şunu gördüm 30 Dolar bedava kargo sizce alınabilir mi?

SanDisk Sansa Clip+ 8 GB MP3 Player (Black)

www.amazon.com
    Amazon.com: SanDisk Sansa Clip+ 8 GB MP3 Player (Black) (Discontinued by Manufacturer): Home Audio & Theater
    http://www.amazon.com/SanDisk-Sansa-Clip-Player-Black/dp/B002MAPS6W/ref=pd_sim_sbs_e_3?ie=UTF8&refRID=1EMFHNA0C9F8CEQMB3XC

• -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt
    Alınır hocam, bir buçuk yıldır kullanıyorum gayet memnunum
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesi zip le aynı mı hocam, + ların? Bir de sansa sport hakkında bilgi lazım özellikle ses kalitesini diğer sansalarla (zip ve +) kıyaslayabilecek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.