Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: photo-pentax

sansa clip zip im malesef çöktü
    açılırken file not found yazısı geliyor ardından hemen plug usb cable mesajı gelip orada kalıyor.
    arkadaşım içinde ne varsa silmiş o yüzden bu durum oluştu
    şimdi ben bin dosyası indirdim öyle denedim olmadı firmware update de cihazı görmüyo yapçak bişey varmı?

Bende de aynı durum söz konusu. Çözüm bulabildiniz mi? Ben kapatma tuşuna 10 sn basılı tutup tamamen kapatıyorum sonra kapatma tuşu+sol tuşa basılı tutarak orjinal modda açıyorum cihazı
  • hocam ben de bu cihazı almayı düşünüyorum.geçtiğimiz günlerde sony nwze454 ve cks 77 im çalındı.aynı kulaklık ve bu cihazı mı önerirsiniz yoksa başka bir kombinasyon mu denemeliyim ? bu cihaz sony e göre nasıldır f/p açısından ?
  • Elimde siyah ve kırmızı renklerde,kullanılmamış, 4 gb iki adet clip sport var, düşünen olursa yardımcı olurum.
  • arkadaşlar memnun musunuz cihazdan? Normal telefondan çok fark var mi? Ve en ucuz ne kadara alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sandisk sansa clip + cihazımı (4gb) satmayı düsünüyorum 2 ay falan kullandım rockbox yüklü yurtdısından getirtmiştim.ne kadar eder arkadaşlar cihazda sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

forumda aradım ama bu güzide aleti tanıtan ve tavsiye eden bir başlık bulamadım...

yurtdışı forumlarda çok övülen ucuz fiyata mikemmmel ses kalitesi sunan bu alete DH'de yer vermemek olmazdı...

bu aleti kullanıp da görüşlerini paylaşmak isteyenler buradan diğer arkadaşlara yardımcı olurlarsa çok iyi olur kanımca

üç alet de benzer donanımlar kullandıkları için ses kaliteleri hemen hemen aynı fark yok..

clip artık üretilmiyor.. clip+ ve clip zip modellerini bulabilirsiniz piyasada..

- üretici sitesi (kılavuz vs indirebilirsiniz) :http://www.sandisk.com/products/music-video-players/

- eğer ingilizceniz varsa clip+ teknik incelemesi :http://nwavguy.blogspot.com.tr/2011/02/sansa-clip-measured.html

- yine eğer ingilizceniz varsa clip zip incelemesi :http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=64913

- rockbox kurulum-anlatım :http://forum.donanimhaber.com/m_58379507/tm.htm

serinin en güzeli ilk efsane clip silver rengi ile :)

clip+ :

clip zip :

sansa clip te playlist kullanımı hakkında önemli bilgiler..

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

Arkadaşlar hzırladığım bu döküman ile MSC modunda PLAYLIST yapmayı kolaylaştıracağız ve böylelikle BROWSER olmamasının eksikliğini bir nebze olsun kapatacağız...

Öncelikle Cihazı paketten açtığımız gibi açınız... Sonra Seçeneklerden Bağlantı Türüne gelip ordan MSC seçip bilgisayarımıza bağlayabiliriz...

PC ile iletişime geçtikten sonra, PC miz onu Yerel Disk olarak görecektir, hemen üzerinde sağ basarak BİÇİMLENDİR diyoruz...

(Bilgisayarım MP3 çalarımı görmüyor diyenler lütfen burayı okuyunuz.... http://forum.donanimhaber.com/m_36300295/tm.htm)

(Arkadaşlar bu biçimlendirme çok çok önemli, ben ilk aldığmda biçimlendirme yapmamıştım, ve 2GB lık alete 1 GB dan daha fazla veri atılamıyordu... BU sorunu da böylelikle çözmüş olduk...)

Biçimlendirmesi biten cihazı PC den ayırıp tekrardan açıyoruz, açılış biraz uzun sürecektir, çünkü yazılımı tekrardan kendisi yükleyip, alt klasörleri oluşturacak...

Şimdi cihazımıza MP3 lerimizi atmaya hazırız;

Şayet MTP üzerinden SENKRONİZASYON ile uğraşmadan yapmak istiyorsanız emin olun ki bu yöntem en kolayı... Şimdi cihazın MÜZİK klasörü içinde yeni klasör oluşturarak istediğimiz şarkıları içine atalım...

NOT: Cihazımız TÜRKÇE karakterleri okumamaktadır, bu sebeple MP3 lerimizin İSİMLERİNİ ve de ID3TAG lerini yazarken TÜRKÇE karakter kullanmayınız... Aksi takdirde MP3 klasörde olsa dahi PLAYLIST e giremeyecektir...

NOT'a dikkat ettikten sonra ise altta verilen programcığı ****, O program music klasörü içinde ne kadr KLASÖR varsa o kdr PLAYLIST i otomatik olarak oluşturmaktadır...

http://ul.to/acdrpg

Programı çalıştırıp (Masaüstünde) ALTTAKİ tiki işaretleyiniz ve ÇALIŞTIRINIZ... Karşınıza Ta-Da diye bir mesaj gelecektir... Tebrikler. Artık playlistimizi otomatik oluşturmuş olduk...

Şimdi geldik son adıma; Playlist i kontrol edeceğiz...

diskimize gidiyoruz, root menüde playlistlerimizi göreceğiz, sağa basıp BİRLİKTE AÇ > NOTEPAD diyoruz ve doğru bir biçimde oluşup oluşmadıklarına bakıyoruz....

şayet hepsi orada ise sorun yok demektir...

Cihazımızı açıp, Music e girip, ordan Playlist altında yaptığımız playlistler artık görülebilir durumdadır...

Hepinize kolay gelsin...

Arkadaşlar merhaba ben clip+ cihazımı biçimlendirmeye çalışırken FAT is corrupted hatası alıyorum bir türlü çözmedim cihaz hiç açılmıyor bilgisayara da bağlanınca içine giremiyorum bilgisayar bile hantallaşıyor. :(

• ulker98 U kullanıcısına yanıt
    Açma tuşuna 20 sn kadar basılı tutup hard-reset atmayı denediniz mi?
    Durup dururken mi açılmamaya başladı?
    Bilgisayara takınca şarj oluyor mu?
  • merhabalar.sansa clip almak istiyorum satmayı düşünen var ise pmden görüşelim.saygılar
  • Clip+, Zip veya Clip sport arasından hangisini önerirsiniz ses kalitsi olarak. Halihazırda Sansa Express kullanıyorum.
  • Merhaba arkadaşlar, ben de bu cihazdan almayı düşünüyorum. Satmayı düşünen olursa özel mesajını beklerim, saygılar.
  • Beyler bir sorum var inşallah yardımcı olabilirsiniz. Genelde evde müzik dinliyorum ath m50x kulaklık alacağım ipad ile flac müzik dinleyebilir miyim yoksa sandisk sansa alayım mı gerek varmı sizce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebayden onerebileceginiz satici var mi sansa clip satan

• merhaba arkadaşlar, rockbox'lu sansa clip+ kullanıyorum. mikrofonlu kulaklıktaki tuşları, müzik çalarla senkronize etmek istiyorum ama amacıma ulaşamadım. böyle bir şey yapılabilir mi yapılamaz mı? konu hakkında bilgi sahibi iseniz aydınlatılmaya ihtiyacım var.
  • SanDisk Clip Jam

Yeni modeli, daha basit ve uzun şarj...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 19 Haziran 2015; 11:11:47 >
  • beyler ürün şarj olmuyor gibi, ekran gitmitşi daha önce, ekransız dinliyodm şarjı bitti herhalde acılmıyor. pc ye taktım %0 gözüküyor şarj kritik düzeyde diyor ama şarj olmıuyor herhalde bu
  • beyler sport kullanmış olan yok mu aranızda? alayım mı sizce?
  • Merhaba arkadaşlar sansa clip+ ile ilgili bir sorum var. Ben erkin korayın flac albümünü indirdim ape uzantılı. Her albümde tek dosya var. Normalde bilgisayardan açtığımda bir dosyadan tüm parçalar listeleniyor ama sansada bütün şarkılar tek dosya olarak açılıyor bunu çözebilmenin yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 23 Haziran 2015; 0:42:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Merhaba arkadaşlar sansa clip+ ile ilgili bir sorum var. Ben erkin korayın flac albümünü indirdim ape uzantılı. Her albümde tek dosya var. Normalde bilgisayardan açtığımda bir dosyadan tüm parçalar listeleniyor ama sansada bütün şarkılar tek dosya olarak açılıyor bunu çözebilmenin yolu var mı?

Şu konuda anlatılmış hocam
    http://forum.donanimhaber.com/m_45640327/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

beyler sport kullanmış olan yok mu aranızda? alayım mı sizce?

Ben de sport almayı düşünüyorum da bulamıyorum. Siz nereden alicaksiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cpurss79

quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

beyler sport kullanmış olan yok mu aranızda? alayım mı sizce?

Ben de sport almayı düşünüyorum da bulamıyorum. Siz nereden alicaksiniz?

Yurtdışındayım şu anda satın aldım ben. Bence harika bi cihaz
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.