Öncelikle herkese iyi akşamlar. Clip plus'ımın geçen gün kapatma tuşu bozuldu, boşa basıyor tuş, aleti ters çevirince dışarı çıkıyor basılmamış gibi duruyor, düz çevirince içe göçüyor. Basılmıyor yani düğme bildiğiniz boşta. Hayattan soğudum mp3 çalarsız geçen şu 5 6 günde. Başına benzer sorun gelmiş olan var mı? Bir elektronikçiye götürsem tamir etme olasılığı var mı? Yardım edebilecek olan var mı? :/
bizde çok sakat var
o mp3 çaların konusunda bi tamirciden bahsediliyordu.ona bi bak derim
quote:
Orijinalden alıntı: Drall
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Clip plus'ımın geçen gün kapatma tuşu bozuldu, boşa basıyor tuş, aleti ters çevirince dışarı çıkıyor basılmamış gibi duruyor, düz çevirince içe göçüyor. Basılmıyor yani düğme bildiğiniz boşta. Hayattan soğudum mp3 çalarsız geçen şu 5 6 günde. Başına benzer sorun gelmiş olan var mı? Bir elektronikçiye götürsem tamir etme olasılığı var mı? Yardım edebilecek olan var mı? :/
Müslüm ustaya bi sor. forumda ara... kadıkoyde idi basit bişiii. sorun ama cihazı açmak sorun manyak bir sistem yapmışlar. amator biri direk kırıyor :(
teşekkürler yardımlarınız için, yarın creativeservis'e sorayım, müslüm usta istanbuldaymış sanırım ona ulaşmam zor, ankaraya yakında gitme planım var orada hallederim olmadı : )
Ayni sorun bugun ben de oldu benimki disariya da cikmiyor tus izmirdeyim ben nereye yaptirabilirim nasil yapicam ne darbe aldi ne bisey bu kadar basit bozulmasi cok sacma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme