Şimdi Ara

Sandisk SANSA CLIP Pc Görmüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir yardım edin ya, settingsden auto detect e getiriyorum usb modunu, usbden bağlıyorum şarj olmaya başlıyor ve bilgisayar hiç bir şekilde görmüyor.

• başka bir usb portundan bağlamayı dene olmazsa driver ile filan ilgili olabilir görmemesi.

bir de alakasız olacak ama nasıl player memnun musun ses kalitesi filan ne düzeyde ben de almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

başka bir usb portundan bağlamayı dene olmazsa driver ile filan ilgili olabilir görmemesi.

bir de alakasız olacak ama nasıl player memnun musun ses kalitesi filan ne düzeyde ben de almayı düşünüyorum.

Valla daha hiç bir şekilde bağlayamadım, ne mp3 atabildim içine ne başka birşey. İnternette araştırıyorum herkezde var sorun çözende yok. Aman diyim uzak dur :)
  • Usb modunu msc'ye alıp öyle bir deneyin. Yine görmezse başka bir bilgisayarda deneyin, o da olmazsa aldığınız kişiyle irtibata geçin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Usb modunu msc'ye alıp öyle bir deneyin. Yine görmezse başka bir bilgisayarda deneyin, o da olmazsa aldığınız kişiyle irtibata geçin..

3 farklı bilgisayarda toplam 12 usb portunda denedim, sonuç hala görmüyor.. Aldığım arkadaşa video çekip gönderdim bakalım..
  • Clip'ler biraz narin aletler oldukları için ufak voltaj değişimlerinde bile yanabiliyorlar. Elektronik şansı, kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.