ses kalitesi olarak fark yok. fuze al bulabiliyorsan ve video izlemiyorsan.
kimisi yukardaki arkadaş gibi memnun kalmadım diyebiliyor buda kafa karıştırıyor
Aralarında bir fark yok 2 sinin o saf performansından bahsediyordur, bana kalırsa bulabilirsen fuze bulamazsan + al, çünkü rockbox da bitiyor bu iş. O kadar engin Eq ayarı Trekstor Vibez ve bir kaç player dışında bulamazsın.
unstable olarak mevcut. birkaç aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Tonlarca Flac çaldım, hiç sorun yaşatmadı bana. Seste ciddi ciddi bir düzelme var. EQ ayarları çok detaylı. kafanıza göre ayarlıyorsunuz.
radyo dinlerken tuş kilidine alamıyorsunuz ve radyoda ses açma kapama için ses tuşları yerine yukarı aşağı tuşlarını kullanıyorsunuz. Birde manual arama yapamıyorum radyoda. bir ara kazayla oldu, daha sonra beceremedim. scan a alıyorum, otomatik preset e geri dönüyor.
Bir deneyin derim. Ben çok memnun kaldım.
sanırım bayağı büyük.... bence mp3 dediğin herşeyden önce taşınabilir olamalı. yoksa telefon kadar mp3 olmaz... fazladan yük....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme