Şimdi Ara

Sandisk SSD U100 128GB Vidyolu inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sandisk SSD Solid State Drive U100 G25 SDSSDP-128G-G25

Kişisel yorum:
    Performans plarak tabiyki güçlü bir ssd değil ama Avrupada fiyat konusunda çok iyi.
    Paketi sanki normal flash bellek alırmış gibi kötü.SSD Daha ince ve Hafif gibi.
    Bir haftadır kullanıyorum Performancı normal bir kullnıcı için uygun. şu an Ben memnunum.
    Sandisk lerde iyi olan MBF nin 4.000.000 saate yaklaşması.
    Paketindeki bir açıklama ise düşündürücü: 1GB si veri saklamak için uygun değildir.
    Sata 3 (6Gbs) destekli bu modeli , malasef Sata 2 Destekli Laptopumda Test ettim.

Ayrıntılı Test vidyosu: http://www.youtube.com/watch?v=-k8ho7RcgH0

Fabrika özellikleri:

Mesajın orjınali budur. J500.com adına yazılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j500com -- 2 Temmuz 2012; 2:16:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: j500com

Sandisk SSD Solid State Drive U100 G25 SDSSDP-128G-G25

Kişisel yorum:
    Performans plarak tabiyki güçlü bir ssd değil ama Avrupada fiyat konusunda çok iyi.
    Paketi sanki normal flash bellek alırmış gibi kötü.SSD Daha ince ve Hafif gibi.
    Bir haftadır kullanıyorum Performancı normal bir kullnıcı için uygun. şu an Ben memnunum.
    Sandisk lerde iyi olan MBF nin 4.000.000 saate yaklaşması.
    Paketindeki bir açıklama ise düşündürücü: 1GB si veri saklamak için uygun değildir.
    Sata 3 (6Gbs) destekli bu modeli , malasef Sata 2 Destekli Laptopumda Test ettim.

Ayrıntılı Test vidyosu: http://www.youtube.com/watch?v=-k8ho7RcgH0

Fabrika özellikleri:

Mesajın orjınali budur. J500.com adına yazılmıştır.

İnceleme için teşekkürler
    İziz veriresniz bir kaç sorum olacaktı

Samsung 9 serisi sandisk u100 128 gb ssd li bir laptop a sahibim. Core i5 ve 4 gb ram i var

1. Sandisk u100 için yavaş bir ssd diye olumsuz yorumlar okudum. Bu doğru mudur

2. Samsung pro 840 256 gb ssd en iyi ssd deniyor 600 tl gibi bir rakama alabilirim bunu ama bu kadar fiyata değer mi Performans çok artacak mıdır.

3. Ssd değiştime sebebin 20 gb recovery bölümü olması 60 gb filan boş yer kalıyor. Zaten windows 7 ye recovery yapıyor. Windows 8 kullanıyorum. Çok performans farkı olmaz derseniz hem 600 tl masraftan kutulup recovery kısmını sileyim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 9 Ağustos 2013; 16:37:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle gec yanitladigim icin sorry.
    Sandisk den memnun olmadigim icin sattim.
    Sandforce 2281 controoler Muschkin Chronos kullandim o bile Sandisk den iyi performansi vardi.
    Simdi Samsung 830 series kullaniyorum memnunum.

ama aralarindaki performans farklari cok büyütülecek kadar cok degil.

Sana tavsiyem hep yeni bir iyi SSD cikacaktir bekle ve Sandiske devam et.

bos yerinizi artirmak icin bu videoyu inceleyebilirsiniz.

Laptop hdd + ssd upgrade install Replace DVD with HDD module bay

Daha fazla bilgi icinhttps://www.youtube.com/user/j500j500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j500com -- 23 Eylül 2013; 1:30:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.