< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubi5897 -- 15 Aralık 2019; 13:42:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubi5897 -- 15 Aralık 2019; 13:42:51 > |
Şu halimize bak ya. Millet ölücü linç tayfanın korkusuna konu açmaktan bile imtina eder oldu.
|
Siz 8 tl ye almayı bekleyin belki ömrü hayatınızı tamamlarsiniz
|
Ben bu bakış açısını doğru bulmuyorum. Fiyat genele göre düşükse sıcak kabul edilebilir bence. Çünkü geçmişte yanlış fiyat girilmiştir firma elinden ürün çıkarmaya çalışmıştır çok uyguna satılmış olabilir fakat bu mevcut indirimi indirim olmaktan çıkarmaz. Mesela geçenlerde bir petshop sitesi elindeki bütün ürünleri çıkarma adına yok parasına ürün sattı. Fakat bu bugün yapılan indirimleri çöp yapmaz sonuçta o adamlar stok tüketiyordu.
|
Konu sahibine teşekkürler fiyat gerçekten çok cazip ama bu markayı önermiyorum arkadaşlar kesinlikle uzak durun.Yaklaşık 2-3 sene sonra kendisini kilitliyor hafıza kartı ve kullanılamaz hale geliyor.İnternette yorumlarını okuyabilirsiniz,kendimde 32 gb class 10 ile bunu tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum bunu.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 15 Aralık 2019; 13:57:6 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 15 Aralık 2019; 14:39:44 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 15 Aralık 2019; 15:2:0 > |
|
|
|