Şimdi Ara

Sandy Bridge Kullanlar Kulübü (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
5
Favori
74.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yaz kardeş i7 2820m 8m ön bellek laptop
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

biz niye görmedik bu kulubü

yaz kardeş i7 2820m 8m ön bellek laptop

4 yıl olmuş.
    artık 4. nesil çıktı, eski kaldı bizim işlemciler.
    soru soran eden de yok, paylaşım da yok.
    kulüp ölü yani
  • hala kullanıyoruz, ve benim işlemcim bir 4 yıl daha rahat götürür.
    ekran kartları fazla dayanmıyor. birde işlemciler özellikle mobiller için pek soru sorulmaz.
    çalişıyormu çalışıyor.

sen yinede ekle.
  • bende 2.el i5 2400 ve p67 aldım yakın zamanda..donanım sevdama yenik düşüp değiştirmezsem performans olarak gerçekten bir hayli gideri var
  • ben sandy bridge i3 kullandam baya. zaten 1000+ liralık ekran kartıyla oyun oynamayan için 2. nesil ve sonrasında i3 bile yeterli işlemci.
    komple alıp parçalarını sattığım üç beş sistem oldu, 2500k da öyle bir işten kar kaldı bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 26 Şubat 2015; 22:43:18 >
  • 2500K'mı overclock yapma ihtiyacı bile duymadan hâlâ kullanıyorum. Herhalde hayatım boyunca yapabileceğim en mantıklı yatırım bu işlemci olacak.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hocam beni de ekleyebilir misiniz 2500K kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

i5 2400 @ 4ghz kullanıyoprum.beni de ekleyin
  • Bendede 2600k mevcut.umarim 2016 da degistirecem : )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekleyin hocam pentium g 860 1155 pin 3,0 ghz imzada yazıyor
  • Benim i3 2100 degistirme zamanim geldi artik amd de mart ayinda gpusuz apu cikartirsa zen islemci ye gecis noktasinda amd toplamak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım bulunsun
  • msı p67a c443 anakatrımı biosunu güncellerken göççerttim.servise yolladım ve benim yükleyemediğim biosu yüklemişler.ancak bi türlü overclok edemiyorum.menüler değişik ancak şekil itibari ile.cpu çarpanı elle ayarlanamıyor.bir de windwos üsütnden değiştirmeyi deneyeceğim.öncesinde i5 2400 ü 4 ghzde kullanıyordum.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    bazı anakartlarda saat hızını ayarlamak için önce bir yerden açmak gerekiyordu. msi kullanmadım ama öyle olabilir mi ? önce biraz üstünde bir yerden hızı manuel ayarlama ayarı yapılıp sonra ayarlamak gibi.
  • 2600K ile yola devam. :)
  • 2500k da 2-3 sene daha rahatlıkla götürür diye düşünüyorum. arada bir sistem güncelleme hevesi gelse de güncel fiyatlarla i5 düzgün sistem 3-5 bin olunca, aslında gatey yeterli diye vazgeçiyorum.
    sonuçta 4k ekran ya da 3 monitör birden kullanmıyorum, fullhd monitör.

2500k + 1050 ti de fullhd çözünürlükte very high- high karışık smaa açık 60 fps civarında oynatıyor güncel oyunları, donma takılma - çözünürlük düşürme ihtiyacı olmuyor. online da oynamadığım için daha yüksek sistem gereksinimi olmuyor aslında.

i serisi işlemcilerin ilk serileri kötüydü, ama ikinci seriden itibaren çok güçlü işlemciler çıktı, bizim işlemciler iyi serilerden. şimdiki i3 7000 serisi işlemciler 2. seri i5 işlemcileri yakalayacak kadar iyiler ama geçememişler henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

4.2 için 1.224 voltaj ayarladım sizce bu çok mu?

şu nostaljik mesajımı alıntılayım
    6 yıldır oc li olarak kullanıyorum. maşallah taş gibi
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    oc yapınca bilgisayar diken üstünde gibi hissediyorum. fan hızı boşta iken bile artıyor. o yüzden deneme amaçlı yapıp iptal ettim oc yi ben. güç olarak da işlemci maaşallah benim oynadığım oyunlara yeterli olduğu için genelde.

ileride gerekir mi bilmiyorum artık, gerekmeden satıp günceller miyim sistemi. erteliyorum sürekli sistem güncellemeyi. şimdilik ssd ve ekran kartı güncelleyerek devam ediyorum.

sizde de fan sesi yüksek değil mi hocam oc yapınca ?
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    pclerimizin artık güncellenmesi gerek.zira ocsiz bile 2ye katlayan işlemciler çıktı.diğer yandan uzun süre oc li ve render yaparak kullandım.tık demedi i5 2400.ben fan sesi için anakarttan sıcaklık ayarı yaptım.70 dereceyi görünce tam yüke çık ve en az hızın % 0 olsun dedim.makul seviyede sesi.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    yeni işlemciler çok iyi de benim sistem benim oynadığım oyunlarda yeterli geliyor.

sırf güncel olsun diye de para harcamak istemiyorum. yetmediğini düşündüğüm zaman kullanırım bütçeyi diyorum.

dediğim gibi, fullhd çözünürlükte oyun oynamak için en yüksek sisteme gerek yok artık. 4k veya 144hz monitörü olan için gerekli onlar bence.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.