Şimdi Ara

Sandy Bridge Kullanlar Kulübü (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
5
Favori
74.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sizlerden Acil şekilde yardim istiyorum.. Ben bi kaç ay önce yeni bir sistem toplamiştim ve Pc'den çok iyi anlayan bir arkadaşim gelip Pc'de ne kadar ince ayar yapilmasi gerekiyorsa yapmişti.. İşlemciminde çok kaliteli ve sağlam çiktigini söylemişti.. Şuan yurt dişinda olduğu için Ondan yardim alamiyorum haliyle.. Her neyse Geçenlerde format falan attim pc'e ve herşeyi yeniden kurdum.. Pc'e Asus all Suite yardimi ile otomatik o.c yaptim.. Cpu-z ile baktigimda Pc boştayken başka yük altindayken başka değer veriyor.. Eskiden sabit şekilde kullanirdim Tekrar nasil Stabil şekilde yani o.c.'li şekilde kullanabilirim bunu öğrenmek istiyorum..

Bileşenler.. Anakart: ASUS P8Z68-V/GEN3 Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) HDMI&DVI
    Ram: G.Skill Sniper Dual Kit Ram CL9 DDR3 8 GB 1600 mhz 9-9-9-24 (O.C.)
    İşlemci: İntel Core i7 2600K İşlemci

Boştayken..
    Sandy Bridge Kullanlar Kulübü

Yük Altinda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 8 Eylül 2012; 18:26:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Arkadaşlar Sizlerden Acil şekilde yardim istiyorum.. Ben bi kaç ay önce yeni bir sistem toplamiştim ve Pc'den çok iyi anlayan bir arkadaşim gelip Pc'de ne kadar ince ayar yapilmasi gerekiyorsa yapmişti.. İşlemciminde çok kaliteli ve sağlam çiktigini söylemişti.. Şuan yurt dişinda olduğu için Ondan yardim alamiyorum haliyle.. Her neyse Geçenlerde format falan attim pc'e ve herşeyi yeniden kurdum.. Pc'e Asus all Suite yardimi ile otomatik o.c yaptim.. Cpu-z ile baktigimda Pc boştayken başka yük altindayken başka değer veriyor.. Eskiden sabit şekilde kullanirdim Tekrar nasil Stabil şekilde yani o.c.'li şekilde kullanabilirim bunu öğrenmek istiyorum..

Bileşenler.. Anakart: ASUS P8Z68-V/GEN3 Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) HDMI&DVI

biostan, EIST ve C1E yi disable yapın..

• quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

quote:

Arkadaşlar Sizlerden Acil şekilde yardim istiyorum.. Ben bi kaç ay önce yeni bir sistem toplamiştim ve Pc'den çok iyi anlayan bir arkadaşim gelip Pc'de ne kadar ince ayar yapilmasi gerekiyorsa yapmişti.. İşlemciminde çok kaliteli ve sağlam çiktigini söylemişti.. Şuan yurt dişinda olduğu için Ondan yardim alamiyorum haliyle.. Her neyse Geçenlerde format falan attim pc'e ve herşeyi yeniden kurdum.. Pc'e Asus all Suite yardimi ile otomatik o.c yaptim.. Cpu-z ile baktigimda Pc boştayken başka yük altindayken başka değer veriyor.. Eskiden sabit şekilde kullanirdim Tekrar nasil Stabil şekilde yani o.c.'li şekilde kullanabilirim bunu öğrenmek istiyorum..

biostan, EIST ve C1E yi disable yapın..

Dedigini yaptim ama yinede kendi kafasina göre yük altinda ve boşta voltaj ve çekirdek hizi değişiyor.

• quote:

Dedigini yaptim ama yinede kendi kafasina göre yük altinda ve boşta voltaj ve çekirdek hizi değişiyor.

C1E' nin olduğu menüde, ''C State'' diye güç tasarrufu özellikleri vardır.. C State'tin de kapalı olması gerekiyor..bi kontrol edin bakalım..
  • Benide ekle i5-2400 imzada mevcut :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes1722

Benide ekle i5-2400 imzada mevcut :)

yazmayın artık yok ekleyen falan :D konu sahibi pert :D
  • İntel Core i5 2500K 3.30 GHz

Asus P8P67B3 Rev 3.1

Ekle Listeye Kanky
  • beni de ekleyin dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 26 Kasım 2012; 19:59:03 >
  • konu ile ilgilenmek isteyen kişi pm ile ulaşırsa devredebilirim.
  • IVY Bridge li arkadaşlar ne zaman grup açıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlttmz

IVY Bridge li arkadaşlar ne zaman grup açıyorsunuz

he yahu aynen onu demek için girdim şu an

ya da başlığı güncelleyin ben böyler ölü pasif bir klüp görmedim.. nvidia gtx serisi kullananalr klübünü biraz örnek alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 28 Kasım 2012; 21:46:40 >

• Arkadaslar merhaba
    Ben yaklasık 2 senedir asus p8p67 pro anakartla 2600K islemci kullanıyordum.İslemci hava sogutma ile 5.0ghz calısıyordu.Performansatanda cok mutluydum ancak bir ay once mavi ekranlar ile karsılasmaya basladım ve 20 gundur cizgi elektronik ile gorusuyordum anakart problemidir diye anca malesef islemci problemi cıktı.
    Sonucta islemciyi ve anakartı degıstırmeyı planladım.
    Anakart olarak asus maximus V formula da karar kıldım.Fakat islemciyi ne alayım bilemedim
    İ7 3770K veyahut i7 2700K arasında kaldım.
    Butun testler 3770k nın 1.3 voltajdan sonra cok ısındıgını soyluyor bu sebeple performans olarak cok azda olsa once olmasına ragmen aklım 2700k ya kayıyor.2700k larında rahat bır sekılde 5.0 calaısabıldıgını dusunursek ve fıyat bakımından bıraz daha hesaplı ancak eskı bır teknolojı satın almakta ınsanı rahatsız edıyor.
    Siz hangi islemciyi tercih ederdiniz ve neden tercih ederdiniz?
  • benide ekleyin. .3570K 4.5 GHz
  • bu da benim cpu .

• Beyler 2600k işlemcim var ve Stabil şekilde 4.5 veya 4.6 Ghz'de kullanmak istiyorum.. Sizce İdeal Voltaj ne olmali... 1.30 idealmidir.. Veya Siz ne önerirsiniz..

Sistem bileşenlerim:
    Kasa: Cooler master Haf X 942 Black Edition Full Tower
    Anakart: ASUS P8Z68-V/GEN3 Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) hdMI&DVI
    İşlemci Soğutucu: Akasa Venom Voodoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 7 Ocak 2013; 20:35:06 >
  • quote:

Beyler 2600k işlemcim var ve Stabil şekilde 4.5 veya 4.6 Ghz'de kullanmak istiyorum.. Sizce İdeal Voltaj ne olmali... 1.30 idealmidir.. Veya Siz ne önerirsiniz..

Sistem bileşenlerim:

2700k yı 4,6 ghz yapınca 1,35V istiyor . 5 ghz ye 1,45V stabil oluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

quote:

Beyler 2600k işlemcim var ve Stabil şekilde 4.5 veya 4.6 Ghz'de kullanmak istiyorum.. Sizce İdeal Voltaj ne olmali... 1.30 idealmidir.. Veya Siz ne önerirsiniz..

Sistem bileşenlerim:

2700k yı 4,6 ghz yapınca 1,35V istiyor . 5 ghz ye 1,45V stabil oluyor .

Benimki 2700K değil ama 2600K... Ayrica Hani dedin ya 4,6 ghz yapinca 1.35 v istiyo diye onu nerden nasil anliyosun.. Hani işlemcimin ne istedigi anlayabilecegim bi yolu varsa Benim işlemcininkinide öğrenirim..

• İ5 2500K kullanıyorum
  • Sandy Bridge Kullanlar Kulübü
  • ekle hocam 2600 ü 4 ghzde kullanıyorum eve gidince 4.2 ye çekmeyi düşünüyorum cpuz görüntüsü eklerim
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.