Şimdi Ara

Sanırım aşık oldum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler kardeşler 1-2 ay önce konu açmıştım geçicek sandım geçmedi artık gece yatarken aklıma gelince uyuyamamaya başladım, okulda görünce heyecanlanmaya başladım kız ortalama üstü ben ortalama üstüyüm tip olarak kızın hiç sevgilisi olmamış ortak arkadaşımız neredeyse yok ve hiç muhabbetim olmadı 1 dönem büyüğüm. Kızla tesadüfi bi tanışma istiyorum biraz etkili olması için ama hiç denk gelmedi bi türlü. Yardımlarınız değerli iyi hissetmiyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çek kenara konuş
    Sevdiğini soyle

• Sana yemin ediyorum sevdiğime, onun için uğraştığıma bin pişmanım. Asla vazgeçilmez OLDUĞUNU hissettirme. Sevgini fazla abartma gözü önünde. "Birine vazgeçilmez OLDUĞUNU hissettirirsen, ilk vazgeçeceği Kışı sen olursun"- Freud. O yüzden kendini önemsiyorsan, kızı unut. Çok Aci çekersin. Seni sevmediği belli ise asla tek Taraflı iken açılma yakın olma olabilir diye umarak. Bırak gitsin. Egosunu sisirirsin. Sonra etrafta bak bana asık diye ya hava atar ya da dalga geçer. Uğraştım uğraştim en sonda duydugum söz onu satan bir arkadaşıyla olduğu kadar yakın olamayacağımız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanzas -- 29 Nisan 2015; 20:45:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanzas

Sana yemin ediyorum sevdiğime, onun için uğraştığıma bin pişmanım. Asla vazgeçilmez OLDUĞUNU hissettirme. Sevgini fazla abartma gözü önünde. "Birine vazgeçilmez OLDUĞUNU hissettirirsen, ilk vazgeçeceği Kışı sen olursun"- Freud. O yüzden kendini önemsiyorsan, kızı unut. Çok Aci çekersin. Seni sevmediği belli ise asla tek Taraflı iken açılma yakın olma olabilir diye umarak. Bırak gitsin. Egosunu sisirirsin. Sonra etrafta bak bana asık diye ya hava atar ya da dalga geçer. Uğraştım uğraştim en sonda duydugum söz onu satan bir arkadaşıyla olduğu kadar yakın olamayacağımız.

Tanışsam bişeyler hissettiricemde tanışamadım daha tesadüfi gibi görünen bi tanışma ayarlamaya çalışıcam ama fikir gelmiyor bi türlü

• eğer söylemezsen daha kötü olur bunu unutma seni reddederse bile en kötü reddetmiş olur kimseye rezil olmazsın söylemekten çekinme

söyledikten sonra bir şekilde gelişiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xronize

eğer söylemezsen daha kötü olur bunu unutma seni reddederse bile en kötü reddetmiş olur kimseye rezil olmazsın söylemekten çekinme

söyledikten sonra bir şekilde gelişiyor

Hocam çok haklısınız söyleyeceğim zatende söylemişken reddedilmek istemiyorum olmasını istiyorum bu işin o yüzden direk söylemek yerine önce bişeyler gelişmesini istiyorum aramızda

• seninle iki dakika konuşabilirmiyiz de arkadaş grubundan ayır sonra karşına al göz teması kur eğer gözlerini kaçırırsa rica et sonra ona karşı farklı hissettiğini tam bilemediğini onu görmediğin zaman canının yandığını ne kadar değer verdiğini söyle ama söylerken kesinlikle ciddiliğinden ödün verme yada ağlamaklı bir ifade takınma gözlerinle ona değer verdiğini göster ses tonundan güven ver gözlerini kaçırma ne derse desin kesinlikle bozulma eğer bozulursan ne kadar aciz olduğunu belli edersin(benim 2. hatam buydu), düşünmesi için süresi olduğnu söyle fakat ona düşüncelerinin kendisine ait olmasını rica et arkadaş grubu tarafından doldurulmaya karşı bir önlem telefon numaranı ver sonra başın dik bir şekilde o bölgeden ayrıl ama kıza ciddiyet vermen lazım yoksa sen arkanı döner dönmez salak felan der

yada 2. seçenek

olayları gidişatına bırak kızla ne zaman denk gelirsiniz bilmem geldiği zamanda duygularının yarısı ölmüş olur yüksek ihtimal bu kadar

ama 1. seçenekte sıkıntılı olabilir kız seni %100 kabul etcek garantisi vermiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

seninle iki dakika konuşabilirmiyiz de arkadaş grubundan ayır sonra karşına al göz teması kur eğer gözlerini kaçırırsa rica et sonra ona karşı farklı hissettiğini tam bilemediğini onu görmediğin zaman canının yandığını ne kadar değer verdiğini söyle ama söylerken kesinlikle ciddiliğinden ödün verme yada ağlamaklı bir ifade takınma gözlerinle ona değer verdiğini göster ses tonundan güven ver gözlerini kaçırma ne derse desin kesinlikle bozulma eğer bozulursan ne kadar aciz olduğunu belli edersin(benim 2. hatam buydu), düşünmesi için süresi olduğnu söyle fakat ona düşüncelerinin kendisine ait olmasını rica et arkadaş grubu tarafından doldurulmaya karşı bir önlem telefon numaranı ver sonra başın dik bir şekilde o bölgeden ayrıl ama kıza ciddiyet vermen lazım yoksa sen arkanı döner dönmez salak felan der

yada 2. seçenek

olayları gidişatına bırak kızla ne zaman denk gelirsiniz bilmem geldiği zamanda duygularının yarısı ölmüş olur yüksek ihtimal bu kadar

ama 1. seçenekte sıkıntılı olabilir kız seni %100 kabul etcek garantisi vermiyorum

Haftanın 1 günü okulda kursa kalıyor, yalnız çıkıyor o gün onu bekleyip konuşabilirim ama hiç tanışmayıp konuşmadan pat diye o gün konuşunca ne denli etkili olabilirim ya da ne yapmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nothing2_Lose

quote:

seninle iki dakika konuşabilirmiyiz de arkadaş grubundan ayır sonra karşına al göz teması kur eğer gözlerini kaçırırsa rica et sonra ona karşı farklı hissettiğini tam bilemediğini onu görmediğin zaman canının yandığını ne kadar değer verdiğini söyle ama söylerken kesinlikle ciddiliğinden ödün verme yada ağlamaklı bir ifade takınma gözlerinle ona değer verdiğini göster ses tonundan güven ver gözlerini kaçırma ne derse desin kesinlikle bozulma eğer bozulursan ne kadar aciz olduğunu belli edersin(benim 2. hatam buydu), düşünmesi için süresi olduğnu söyle fakat ona düşüncelerinin kendisine ait olmasını rica et arkadaş grubu tarafından doldurulmaya karşı bir önlem telefon numaranı ver sonra başın dik bir şekilde o bölgeden ayrıl ama kıza ciddiyet vermen lazım yoksa sen arkanı döner dönmez salak felan der

yada 2. seçenek

Haftanın 1 günü okulda kursa kalıyor, yalnız çıkıyor o gün onu bekleyip konuşabilirim ama hiç tanışmayıp konuşmadan pat diye o gün konuşunca ne denli etkili olabilirim ya da ne yapmam lazım

ben pat diye söyledim pisman değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Nick mesaj uyumu
  • kursa gittiği günü bekle bindiği otobüse bin konuş muhabbet et akrabama gidiyorum de. daha ne diyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.