Şimdi Ara

Sanırım bizi kekliyorlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ati gene düzgün bişe çıkaramadı gitti..
  • quote:

Orjinalden alıntı: insicam

Arkadaşım ayarlar kısık olursa tabiki akıcı olur. Aç bakalım cod 4 te çözünürlüğü, aa ve öbür ayarları kart nasıl sürünüyor görürsün. 8600 gt bile akıcı değildi bu ayarlar da kaldıki 8500. 9600 gt 8500 gtyi belki 3' e katlar. En iyisi 8800 gt veya 9600 gt almak.

3 değil, 5'e katlar (makûl ayarlarda. Çözünürlük - AA abanırsanız artabilir bu fark). "Belki" de değil, üstelik.

Düz 8800 GTS G80-100 ile ortalamada aynı (hatta ondan birazcık daha iyi), düz 9600 GT.

8500'e gelince...

8800 GTS G80 ile 8800 GTS G92 arasındaki farkların dahi bazılarını "devasa; olağanüstü; anlatılmaz, yaşanır" şeklinde nitelendirdiğimi belirtmem yeterli sanırım. Bunun üstüne fazla söze gerek yok. 8500 için ne diyeceğim, herhâlde bellidir.

Şahane demeyin, kendinizi kandırırsınız.

Memnun olana sözüm yok elbet. Kartın ne olduğunu bilelim, yeterli.

Bizi pek çok konuda kekliyorlar, bu doğru; fakat bazı şeyler kesin bir şekilde bellidir. Bu da onlardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 24 Mart 2008; 22:35:17 >

• Palit 8600GT Super 80$ demişlerdi bana tekmarda almamıştım, 8500GT'ye o kadar para vermeyin, ara not olarak düşeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MadManager

Arkadaşlar günaydın. Bir süredir ekran kartımı değiştirmek için araştırma yapıyordumve HD 3870, 8800 GT ve 9600 GT arasında karar vermek üzere iken, bir arkadaşımın aldığı hazır bilgisayardaki 8500 GTnin performansını görünce şoke oldum. COD4, Gears of war ve UT 3 de muhteşeme yakın akıcı görüntülerle oynatabiliyor. Kartın fiatı 70 USD, benim baktıklarım ise 250-320 USD arasında değişiyor. Acaba testlere, grafiklere ve fps lere kafayı fazla takıp cüzi farklar için aşırı meblağlar mı ödüyoruz diye düşündüm. Sizler ne dersiniz?

Arkadaşım eğer bütçen az ise yapacağın en iyi şey 8500-8600gt türevi bir kart alıp başka bilgisayarlardaki görüntülere fazla takılmadan paşa paşa oynaman.
  • xfx 8500 gt vardı sattım yerine msi 2600 pro aldım arada inanılmaz bir fark var 8800 gt yi yada 3870 i düsünemıyorum bile
  • quote:

şu 3870 sabıkalı çıktı yaa..
    ati gene düzgün bişe çıkaramadı gitti..

hadi canım sende sen kendi kartına bak ben gayet memnunum
  • ekran sorunu yok kilitlenme sorunu derken çok konu açılıyor 3870 le ilgili...
    bu durum kartın tam optimize edilmediğinin bir işareti...
    55nm, DX 10.1 ifadeleri reklam malzemesi çıktı işte..
    8800gt ile ben gayet memnunum..
  • Her seri kartların problemleri var tüm üreticilerin silmek istedikleri üretmeseydik keşke dedikleri kartlar var ama yinede kartlar hakkında genelleme yapmak uygun değil
  • zaten 8800 gt ye kötü diyen yokkı ama milletin fanatıklık yapıp hd3870 e sallamasıda canımı sıkıyor
  • bir gun bir arkadasımda 8800gt le cod4 oynadım ve o gune kadar oyun oynamadımı farkettim umarım bu soz sana yeterince acıklayıcı olmustur
  • quote:

bir gun bir arkadasımda 8800gt le cod4 oynadım ve o gune kadar oyun oynamadımı farkettim umarım bu soz sana yeterince acıklayıcı olmustur

hadi ya demekki sen o zamana kadar baska gezegendeymissin yeni uyanmıssın desene bız uyanalı cok oldu ama
  • ett
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakan_78

zaten 8800 gt ye kötü diyen yokkı ama milletin fanatıklık yapıp hd3870 e sallamasıda canımı sıkıyor

Eğer bırgun yolun düşersen 4.levent tarafına suan kurulu pc de sana gosterebılrıım..degerlerı
  • GeForce'nin de bellek yönetimi saçmalığı var.

Beklentileri tam karşılayacak bir kart bulmak gerçekten zor. İlle bir noktada baş ağrıtır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.