Şimdi Ara

Sanırım Cin Musallat Oldu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
3
Favori
8.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

quote:

Orijinalden alıntı: Mises

Keşke benim gibi ateiste de musallat olsa. Kaç yaşıma geldim bir atraksiyon yaşayamadım :(

Sen onların doğru yola erişmelerine aşırı istek göstersen de şüphesiz Allah saptırdığı kimseyi doğru yola iletmez. Onların yardımcıları da yoktur. NAHL/37

o zaman İslâm inancına göre kişinin Tanrı'ya inanmadığı için cezalandırılmaması Lazım.Ne de olsanız sizin Allah ınız insanları saptırıyor ve doğru yola iletmiyor

Öncelikle O, senin'de Allah'ın... İnkar etmen bu gerçeği değiştirmez....

Ayetin Türkçe meali malesef diyanetin ve bazı yayınevlerinin baskılarında tam olarak ifade edilememiş.... Bu ve diğer surelerde geçen ayetin asıl anlamı şu oluyor "Allah, sapıklığı tercih edeni sapık sayar, hidayeti tercih edeni de yoluna kabul eder"

Yani sen ateist olmak istiyorsan yada inançsız biri olup, sürekli şer'ler ile uğraşmak istiyorsan Allah seni o yoldan çevirmez.... Tabi bu hareketinin karşılığını O'nun huzurunda vereceğin için peygamberede fazla müdahale etmesi istenmez... Senin dileğin bu yöndedir ve Allah dileğini kabul eder....

Yok "ben inançlı biri olmak istiyorum,tövbe edip Allah'ın yoluna girip hidayete ermek istiyorum" dersen, Allah senin bu dileğini kabul eder ve O'nun yolunda ilerlemene müsade eder....

Aksi takdirde istediğini saptırıp istediğini doğru yola kendisi sokacak olsa !!! Niye elçi (peygamber) göndersinki !!! O zaman bu alemdeki "sınavımızın ne anlamı kalır....Allah sana iki yol sunar... Biri şer yoludur, diğeride hidayet yoludur.... Sen hangini dilersen o yolda yürümene izin verir....

• Ammar mammar diyo la! Kızsa bize gönder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacağım en son şey bir başkasını karıştırmak olacak ama yinede bir kenara not alayım lazım olabilir,PM den anlatabilirsin.

Konuda yorum yapanlar şahsi düşüncelerini belirtmiş,kimisi çocuksun ergensin ondan dolayı,kimisi depresyondasın,kimisi asosyalsın vs vs kendince teşhiste bulunmuş.Bu olaylar sizin öyle flimlerde gördükleriniz gibi değildir.Ayrıca yazdığım maddeler de ASOSYALLİK belirtisi ile %100 bağdaşan maddeler değildir.Dediğim gibi depresyonun bir kaç çeşidini zaten önceki yıllarımda yaşadım,emin olun depresyona girsem bilirim,her ihtimale karşı randevu aldım bir psikoloğa gidiyorum.Tamamen emin olmadan depresyon değil demem beni yanıltabilir.

Bu olayların belli başlı sorumlusu tabii ki benim,beni bilen bilir bu tür şeylerle ilgiliyimdir,zaten yaşanmışlıklar yüzünden bunları araştırma zorunda kaldım.Sonuçlarını zaten azda olsa kestirebiliyordum buna rağmen araştırdım.

Bu tür olaylara inanıp inanmamak kişiden kişiye değişir,başa gelmeden inanmazsınız (ki gelmesin zaten).
    Biz bu olaylara CİN MUSALLAT OLDU diyoruz,bir başka inanışa göre ŞEYTAN ÇARPMASI , İÇİNE ŞEYTAN GİRDİ, vs vs vs onlarca farklı inanışa göre farklı betimlemeleri var,sarı ya da kırmızı olarak bakmamak lazım sonuçta hepsi aynı şeye çıkıyor "RENK".
    Cin musallatlarının bir çok çeşidi var,bunlar musallat olan cin den cine değişmektedir,kimisi fiziksel acıları ön plana çıkararak belli eder,kimisi depresyonun dibinin dibine vurdurarak ruhsal ve psikolojik çöküntü ile belli eder,kimileri vur kaç yapar (Bir gelip-gider bir nevi dalga geçer),daha kötüleri de vardır bunların ama onlar daha ciddi oldukları için insanlara bulaşması çok çok nadir görünür (birebir onlara bulaşmak gibi)
    Benim olayım şuan vur kaç diye tabir ettiğim cinsten,bunu nasıl anladın dersen,anlıyorsun işte bir şekilde :)Anlatılamaz ki ,bu bir his.

Neyse uzatmayacağım,birilerine bir şeyler ıspatlamak için açmadım zaten konuyu,olurda ileride ciddiyete binerse ki inş. böyle bir şey olmaz,bir kaydım olmuş olur.
    Önerileri değerlendiriyorum (Bana saçma gelenleri bile,neyin yararlı neyin yararsın olduğunu bilemeyiz)
    Dini önerilerde boşuna bulunmayın zaten bunları yapamıyorum,yapabilsem öncekiler gibi kolaylıkla çözebilirim :)

Herkesin yorumuna saygılıyım,herkesin yorumunu okumaya devam edeceğim,lakin çok yorum yazmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 20 Nisan 2015; 17:46:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Şeytan ve onun yolundan giden cin tayfası senin gibi inançsız insanlar ile uğraşmaz. Onların tek derdi inançlı insanları yoldan çıkarmaktan ibarettir....

Sizinle uğraşacak olan varlıklar, diğer alemde hasretle yolunuzu gözlüyor.

Yani az daha sabredin gençler.... Tekrar bu fani dünyaya dönüp Allah'a, peygamberlerine, Kitaba, cinlere inanmak için yalvaracağınız günler yakındır.....

Ben de bu kafayi anlamiyorum. Gittin gordun mi birader öbür tarafi ? Giden biriyle mi konustun ?

Bir tane kitap okuyup da bu kadar bilmislik taslamak da ne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu + nick
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Şeytan ve onun yolundan giden cin tayfası senin gibi inançsız insanlar ile uğraşmaz. Onların tek derdi inançlı insanları yoldan çıkarmaktan ibarettir....

Sizinle uğraşacak olan varlıklar, diğer alemde hasretle yolunuzu gözlüyor.

Yani az daha sabredin gençler.... Tekrar bu fani dünyaya dönüp Allah'a, peygamberlerine, Kitaba, cinlere inanmak için yalvaracağınız günler yakındır.....

Ben de bu kafayi anlamiyorum. Gittin gordun mi birader öbür tarafi ? Giden biriyle mi konustun ?

Bir tane kitap okuyup da bu kadar bilmislik taslamak da ne.

Kur-an'ı Kerim'de yazan ayetler ne diyorsa onu aktardım.... Saçma sapan hadislerden veya saçma sapan tarikatların, cemaatlerin sözde hocalarından masal anlatmadım....

Bir ara tenezzül edipte Kitabı okuyun bir zahmet.... Korkmayın, okumaktan zarar gelmez....Sizi ısırmaz zorlada müslüman yapmaya çalışmaz....

• İyi forumlar

• janjarre kullanıcısına yanıt
    Her yerde bas bas bagiriyorsunuz ya. ''Burasi musluman bir ulke, halkin %99'u muslumandir'' diye. %99'u musluman degil de hadi sizi kirmayalim oyle olsun.

Turkiye'de kitap okuma orani %0.1'di en son TÜIK verilerine gore.

Kuran haricinde kitaplar da okuyunuz sevgili muminler. Kitaplar sizi yemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kul, euzü birabbil felâk, min şerri ma halak, ve min şerri gasikin iza vakab, ve min şerri neffassâti fil ukad, ve min şerri hâsidin iza hased.

Kul, euzü birabbin nâs, melikin nâs, ilâhin nâs, min şerril vasvasil hannas, elleziy yuvesvisu fiy sudûrin nâs, minel cinneti ven nâs.

Surelerini her kötü olduğunda oku, öncesinde ezberle tabi.
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Neden her inançlı kişiyi bir genelleme içerisine sokmaya çalışıyorsun anlamak mümkün değil???

Ülkenin % bilmem kaçı müslümanmış veya hristiyanmış beni ilgilendirmiyorki. İnançlı veya inançsız olmasıda beni ilgilendirmiyor.... Bunların bana bir artısı veya getirisii yok...Her koyun kendi bacağından asılır. İsteyen inanır isteyen inanmaz.

Bu arada TÜİK'in verileri yanlış yanlış.... Satılan bandrol üstünden total nüfus sayımına göre hesaplama yapıp, anketleride kırsal alanda gerçekleştirince binde bir gibi inanılması komik bir rakam çıkar ortaya....

Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben İzmir'de kütüphaneleri hep dolu görüyorum.... Yeri geliyor istediğim kitabı almak için 3 hafta beklediğim bile oluyor...

Sen her müslümanı "sarıklı, takkeli, sakallı, tesbihli, ve elinde dini yayın ile gezen" kişi olarakmı taahhül ediyorsun nedir???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 21 Nisan 2015; 17:13:59 >

• hayatta çok günah işledinmi onu bi düşün ? günahın çoksa o sesler sana rahatsızlık verebilir. tamamen piskolojik...
  • canyilmaz0 kullanıcısına yanıt
    Pişman olacağım hiç bir şey yapmadım,yaptıklarım yüzünden pişmanlık duymuyorum.

• cin taifesi de insanlar gibidir onlarinda muslumanlari ve kafirleri vardir kafir olanlari insanlara ve canlilara musallat olur onlarla ugrasirlar sana tavsiyem evini temizle yattigin yerlerde ekmek vb kiriklari temizlenmesi gerekir (cinler insanlarin artiklari ile beslenir)abdestsiz dolasma ve bazi dualari ezberlemen gereke bilir(felak nas ayetel kursi insirah sureleri)zor durumlarda okunmasi tavsiye edilir.bu konuda bilgli bir hocayla danismalisin .acil sifalar dilerim hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imrattata -- 22 Nisan 2015; 14:46:40 >
  • cin min boş işler kardeşim psikolojik bir rahatsızlık çekiyorsun hiç düşünmüyormusunuz İslama inanmayan ülkelerde cin çarpma fln niye yok diye? modern psikoloji diye bir şey var sakın hacı hoca işine girme
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Daha önce de olmuştu,bir şekilde kurtulmuştum.
    Önceki belirtilerden daha şiddetlisini yaşıyorum.Tahminime göre AMMAR cini olma olasılığı yüksek.Son 1 aydır belirtileri şiddetlendi.Ben mevsim değişikliği yüzünden zannediyordum ama olmadığına eminim.Nasıl kurtulurum biliyorum ama kurtulmak için yapmam gerekenleri yapmakta zorlanıyorum.

Nereden biliyorsun diye soran olacak,belirtileri hep aynıdır.Son 1 ay için:

En önemli belirtileri :
    -Kuran sesine ,Allah kelimesine,Kabe ve Camii görüntülerie dayanamıyorum,inanılmaz boyutta sıkıntı geliyor bunları duyup görünce.
    -Besmeleyi zor çekiyorum,bazen dilim dolanıyor çekemiyorum.

Diğer sosyal yaşam belirtileri:
    Sebepsiz baş ağrıları çekiyorum
    Vücutta uyuşmalar oluyor,( normal uyuşma değil )
    Vücudun çeşitli yerlerinde ağrılar (diş,baş,ayak bileği,el bileği,orta kol kasları vs vs)
    Gözetleniyormuş hissini her yerde yaşıyorum(Banyoda,koridorda,sokakta)
    Devamlı huzursuzluk, daralma,can sıkıntısı,her şeyden sıkılma hali
    Her yerde bir takım şekiller veya renkler görme nadir de olsa oluyor
    Sürekli arkadan itiliyormuş hissine kapılıyorum bu sebeple yolda yürürken normal yürüme hızı değil koşarcasına yürüyorum,kontrol edilmesi çok zor bir durum.
    Yalnız kalma isteğini devamlı yaşıyorum,odama biri geldiğinde bunalıyorum,gitmesi için içten içe yalvarıyorum (nolur gitsin,off niye geldi ki, gibi)
    Halsizlik, iş yapmama isteği,işten çabucak sıkılma,kaytarma
    Geceleri korkmak veya uyuyamamak.Hemen hemen her gece başıma geliyor.

Gelişme olursa aşağıya editlerim..

https://www.youtube.com/watch?v=8BDIr79_xis

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.