Şimdi Ara

Sanırım Sağda Özer Ve Kazım'a Güveneceğiz . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bu Kazıma yada Özere özel programlar uygulasalar 4-5 ayda gerçek bir kanat oyuncusu olmaz mı ?

Vurun ama öldürmeyin lütfen
  • Özer Belçika kampına katılamadı. Korkuyorum bu adam sakatlık yüzünden harcanacak diye. Kazım'ı Aykut hoca yoğursun biraz, başlarız gene C.Ronaldo ile kıyaslamaya

• oh be rahatladım iyi ki gelmiş bu gif geri

• Ya kanatlar iyide forvete hala bir adam almadılar en kısa sürede bir adam alsalar iyi olacak Ayrıca güizadan da kurtulalım hemen
  • vay ne zaman geldi bu geri
  • Vallaha gelmiş

• Özerin kanatta harcanmasına müsade etmemeli aykut kocaman.Kazım bizim için büyük şans bence.Hem forvette hemde sağ açıkta oynayabiliyor.Aykut hoca onu adam edecektir.Ama yinede bana kalırsa sağ açığa krasici almalıyız.Forvet ihtiyacımız kesinlikle var.Guizadan kurtulup yerine iyi bi forvet almalıyız.Güçlü ve çalım atabilen bir adam olması lazım bu forvetin.Yani bir sağ açık birde forvetle biz bu işi götürürüz.Hatta şampiyonlar ligindede iyi yerlere gelebiliriz diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Özer Belçika kampına katılamadı. Korkuyorum bu adam sakatlık yüzünden harcanacak diye. Kazım'ı Aykut hoca yoğursun biraz, başlarız gene C.Ronaldo ile kıyaslamaya

sakatlıktan çıktı normal gitmemesi hem gitsede düz koşu yapacaktı

• Yourock smileyini boş boş kullanmayın sonra kaldırıyorlar
  • deneme:

Geri gelmiş
  • quote:

Özerin kanatta harcanmasına müsade etmemeli aykut kocaman.Kazım bizim için büyük şans bence.Hem forvette hemde sağ açıkta oynayabiliyor.Aykut hoca onu adam edecektir.Ama yinede bana kalırsa sağ açığa krasici almalıyız.Forvet ihtiyacımız kesinlikle var.Guizadan kurtulup yerine iyi bi forvet almalıyız.Güçlü ve çalım atabilen bir adam olması lazım bu forvetin.Yani bir sağ açık birde forvetle biz bu işi götürürüz.Hatta şampiyonlar ligindede iyi yerlere gelebiliriz diye düşünüyorum.
    Katılıyorum Krasiç Gelirse Çok İİ oLur..
  • kim çoğalttı bu konuyu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.