Şimdi Ara

Sanırım Sağda Özer Ve Kazım'a Güveneceğiz .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gün geçtikçe kanat transferi ümidim azalıyor . Artık Hazard'ın gelmeyeceği kesin gibi . Krasic de bir umut var ama belli de değil . Sanıyorum yönetim son bir forvet transferi yapıp transferi noktalayacak . Ve sağ kanat Özer ve Kazım'a emanet olacak . Geçen seneye göre kazancımız Stoch gibi harika bir genç yeteneğe ve (alacağımız forvete göre) iyi bir forvete sahip olacağız . Sizler neler düşünüyorsunuz ?

• Aslına bakılırsa bence çok büyük bir sorun değil sağ kanat, bir sürü adam var orada oynayabilecek, gelecekse sağlam bir forvet gelsin.
  • Bende sağa kesin transfer yapılacak.
    Forvete yapılacağı zaten ortada.
    Ayrıca Özer'i kanatlarda harcamaz Aykut Kocaman.Alex'i yavaş yavaş kulübeye geçer Özer de Alex'in yerini alır.
  • ya sağmı gelir forvetmi gelir bilmem ama 1-2 adam gelecek gibi biz transferleri hep geç yapıyoruz
  • valla ben kazıma güveniyom ronaldo vari hareketleri var aykut hoca onu adam ederse gerçekten süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Aslına bakılırsa bence çok büyük bir sorun değil sağ kanat, bir sürü adam var orada oynayabilecek, gelecekse sağlam bir forvet gelsin.

Aynen . Öncelik Forvet olmalı . Sonucunda Özer ve Kazım'la öyle böyle götürürüz ama Guiza ile götüremeyiz . Şayet Semih , Gökhan felan oynasa belki bir nebze ama yeni forvet almaz isek Gene Guiza oynayacak . Zira sağlam bir forvet alırsak , Semih ve Gökhan da çok iyi 2 yedek olur .
  • Abi forvet almamamız yada Guizanın kalması gibi bir ihtimal yok ki :)

Yeni forvet gelecek,Guiza gidecek bu çok açık..

Belki de Guiza'yı takasta kullanmaya çalışıyorlardır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • What the ?
  • Abi yeni forvet alınmaması yada Guizanın gitmemesi gibi bir ihtimal yok ki :)

Yeni forvet gelecek,Guiza da gidecek bu çok açık.

Belki de takasta kullanılmaya çalışılıyordur Guiza.
  • Noluyor la bu konuya . Ben bi tane açmıştım çoğaltmış yöneticiler .
  • Valla bende anlamadım ne oldu cevap yazayım dedim ama :D
  • Başlıkta da Cevap yazıyo
  • Konu çoğalmış beyler benim bir suçum yok .

• Dia'yı alsınlar ya işte.Çok mu zor anasını satayım.Adamda deli gibi hız var, güç var, çabukluk var.Kanal A'dan 1-2 maçını izlemiştim.Gizli forvet olarak da oynuyor.Adam Tuncay gibi hem gol atıyor hem attırıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.