Şimdi Ara

Sanırım yugioh oyununda bir hata buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yugiohta 5 ve 6 yıldızlı canavarlar için 1 canavar kartı 7 ve 12 yıldızlı canavar kartları içinde 2 canavar kartı feda ediliyor peki ilk tur elimizde hep 5 ve 6 yıldızlı canavar kartı varsa ne yapçaz elimize hep 7 ve 12 yıldızlı canavar kartları geldiği zaman sahamızda canavar olmadığı için ne yapçaz turu nasıl bitiricez oynayamayız ama turu bitirmek zorundayız sizce bu bir oyun hatası mı?

• Oyun hatası değil. O zaman sende o kadar çok 4'ten büyük yıldızlı kart alma eline. Eğer 4 veya daha az yıldız gelmezsede turunu bitirirsin illa ki bir şey yapmak zorunda değilsin.
  • Sen yukarıdaki arkadaşın dediğine. Evet bu oyundaki çok büyük bir mantık hatası. Ama 25 yıl oldu hala bir önlem almadılar. Şu yugiohun kurucusu Yugi Mutou hiç ses çıkarmıyor böyle şeylere.
  • var katılıyorum
  • Siz de o zaman çokça 4 yıldızlı kart alın destenize ya da negate attack, draining shield gibi tuzaklar alın da 4 yıldızlı kartlar çekene kadar dayanabilesiniz.
  • oyun hatası değil bu oyunun güzel yanı 4 yıldız ve altı özel yetenekleri dışında fazla güçlü değilken 5 yıldız ve üzeri gerçektende çok güçlü olabiliyor ve destenin ayarına göre çok güçlüden çok olursa hiçbirini sahaya sürememek gibi bi olay oluyor yani tamamen adaletli bi sistem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun hatası felan değil o senin hatan çok fazla yıldızlı kart alırsan destene sonucuna katlanırsın her şeyin fazlası zarar.Mecbur saldırı kartı gelene kadar turu boş geçmiş olacaksın.3. yorumu atan arkadaş dalga geçiyor.
  • oyunu bilenler buna strateji der

eğer doldurursan full fedalık canavarları 2-3 turda sah mat olursun
    bence deste:

40 kartlık:
    20 canavar:
    5-6 fedalı canavar geri kalan 4 veya daha az
    13-14 sihir
    7-8 tuzak
    böyle iyi olur dier türlü kalırsın muz gibi

eğer yinede elinde hep 5 ve dahayüksek canavar varsa turunu bitirip dier turunu beklersin

• Çok mantık hatası var oyunda
  • hata değil o. öyle bir durumda sen oynayamazsın tekrar diğer oyuncuya geçer sıra.tavlada rakibin tüm kapıları alınca nasıl sürekli sıra rakibinde oluyorsa bunda da aynı durum geçerli.
  • Hata denmez bence bunaher iki taraf için de aynı kurallar geçerli sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Sosis

insan en azından 1-2 şey yazarki post kastığı çok belli olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoplite

quote:

Tamam.
  • quote:

quote:

Şimdi sen bunu yazarakta post kasmış oldun.Aslında şimdi bende oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu578

quote:

quote:

Şimdi sen bunu yazarakta post kasmış oldun.Aslında şimdi bende oldum.

ben yılda bir giriyorum(mecaz yapmıyorum)

• ya öyle destene al falan demişsinizde ben nasıl alıcagımı bilmiyorum çok güzel kartlarım var ama desteye nasıl alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali kazancı

ya öyle destene al falan demişsinizde ben nasıl alıcagımı bilmiyorum çok güzel kartlarım var ama desteye nasıl alıcam

Hangi oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

Oyun hatası felan değil o senin hatan çok fazla yıldızlı kart alırsan destene sonucuna katlanırsın her şeyin fazlası zarar.Mecbur saldırı kartı gelene kadar turu boş geçmiş olacaksın.3. yorumu atan arkadaş dalga geçiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.