arkadaşlar yugiohta 5 ve 6 yıldızlı canavarlar için 1 canavar kartı 7 ve 12 yıldızlı canavar kartları içinde 2 canavar kartı feda ediliyor peki ilk tur elimizde hep 5 ve 6 yıldızlı canavar kartı varsa ne yapçaz elimize hep 7 ve 12 yıldızlı canavar kartları geldiği zaman sahamızda canavar olmadığı için ne yapçaz turu nasıl bitiricez oynayamayız ama turu bitirmek zorundayız sizce bu bir oyun hatası mı?
Oyun hatası değil. O zaman sende o kadar çok 4'ten büyük yıldızlı kart alma eline. Eğer 4 veya daha az yıldız gelmezsede turunu bitirirsin illa ki bir şey yapmak zorunda değilsin.
Sen yukarıdaki arkadaşın dediğine. Evet bu oyundaki çok büyük bir mantık hatası. Ama 25 yıl oldu hala bir önlem almadılar. Şu yugiohun kurucusu Yugi Mutou hiç ses çıkarmıyor böyle şeylere.
var katılıyorum
Siz de o zaman çokça 4 yıldızlı kart alın destenize ya da negate attack, draining shield gibi tuzaklar alın da 4 yıldızlı kartlar çekene kadar dayanabilesiniz.
oyun hatası değil bu oyunun güzel yanı 4 yıldız ve altı özel yetenekleri dışında fazla güçlü değilken 5 yıldız ve üzeri gerçektende çok güçlü olabiliyor ve destenin ayarına göre çok güçlüden çok olursa hiçbirini sahaya sürememek gibi bi olay oluyor yani tamamen adaletli bi sistem
Oyun hatası felan değil o senin hatan çok fazla yıldızlı kart alırsan destene sonucuna katlanırsın her şeyin fazlası zarar.Mecbur saldırı kartı gelene kadar turu boş geçmiş olacaksın.3. yorumu atan arkadaş dalga geçiyor.
oyunu bilenler buna strateji der
eğer doldurursan full fedalık canavarları 2-3 turda sah mat olursun bence deste:
40 kartlık: 20 canavar: 5-6 fedalı canavar geri kalan 4 veya daha az 13-14 sihir 7-8 tuzak böyle iyi olur dier türlü kalırsın muz gibi
eğer yinede elinde hep 5 ve dahayüksek canavar varsa turunu bitirip dier turunu beklersin
Çok mantık hatası var oyunda
hata değil o. öyle bir durumda sen oynayamazsın tekrar diğer oyuncuya geçer sıra.tavlada rakibin tüm kapıları alınca nasıl sürekli sıra rakibinde oluyorsa bunda da aynı durum geçerli.
Hata denmez bence bunaher iki taraf için de aynı kurallar geçerli sonuçta.
quote:
Orijinalden alıntı: Sucuklu Sosis
insan en azından 1-2 şey yazarki post kastığı çok belli olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: hoplite
quote:
Tamam.
quote:
quote:
Şimdi sen bunu yazarakta post kasmış oldun.Aslında şimdi bende oldum.
quote:
Orijinalden alıntı: batu578
quote:
quote:
Şimdi sen bunu yazarakta post kasmış oldun.Aslında şimdi bende oldum.
ben yılda bir giriyorum(mecaz yapmıyorum)
ya öyle destene al falan demişsinizde ben nasıl alıcagımı bilmiyorum çok güzel kartlarım var ama desteye nasıl alıcam
quote:
Orijinalden alıntı: ali kazancı
ya öyle destene al falan demişsinizde ben nasıl alıcagımı bilmiyorum çok güzel kartlarım var ama desteye nasıl alıcam
Hangi oyun?
quote:
Orijinalden alıntı: by_the_king
Oyun hatası felan değil o senin hatan çok fazla yıldızlı kart alırsan destene sonucuna katlanırsın her şeyin fazlası zarar.Mecbur saldırı kartı gelene kadar turu boş geçmiş olacaksın.3. yorumu atan arkadaş dalga geçiyor.