Şimdi Ara

Sanitarium Türkçe Yama (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
3
Favori
22.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GTLv3R

Yama yaptıktan sonra çeviri çalışıyor mu?

Yama derken oyunun ilk sürümünde, 2. bölümde takılma sorununu gideren yamadan bahsediyorsanız, evet çalışıyor. Yanlız oyunun ilk sürümü o yamayı kurduktan sonra bile Xp'de sürekli oyundan atıyor diye biliyorum.
  • merhabalar, öncelikle bu mükemmel yama için teşekkürlerimi sunarım. Ancak oyunu oynarken bazı problemler ile karşılaştım. Oyunu sirk bölümününe kadar sorunsuz oynadım. Sirk bölümünde ise altyazı inanılmaz bir hızla hareket ediyor ve konuşmalar duyulmuyor. (ayrıca konuştuğum insanlarda çok hızlı hareket etmekte.) Bu sorunla karşılaşan, çözümünü bilen veya bildiğini düşünen lütfen bana yardımcı olabilirmi?

Edit: Tamam arkadaşlar sorunu çözdüm. 2. cd'yi yerleştirmek gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoKeRiZiNaTioN -- 20 Ocak 2010; 20:44:11 >
  • Yıl 1998 yada 1999 emin değilim..

Üniversite 2. sınıf bitmiş ve yaz stajımı yapıyorum.. Staj yaptığım odada 3 kişiyiz..Abilerden biri öğle arasında devamlı bu oyunu oynuyordu.. bende çok severim pc oyununu ama çömez olunca bişey soramıyordum.. o zaman pc de yoktu bende.. hep merak etmiştim bu oyunu.. Oynamak isteyipte bu zamana kadar oyanayamadığım içimde uhtesi kalan bir oyundur..

Eğer oyunu indirebileceğim link (Windows 7 ile uyumlu) veren olursa çok sevinirim..
  • dragon age originin devam eden çalışmanızı inceler iken bunu gördüm..sanitarium..bir an şaka gibi geldi..Gözlerimi ovuşturdum.Hayır hayır.Kesinlikle şaka değildi. Bir akıl hastahanesinde,izbe bir odanın,loş hücresinde ,tüm vücudu sargılar içinde uyanan ,çaresizliğin,yanlılzlığın,beyne işleyen çığlıkların ve çıldırmanın ortasındaki uyanışın tekrarı idi bu.Hemde bu sefer tamamını anlayarak..Tamamı Türkçe..G.Fandangodan sonra en çok sevindiğim haber oldu desem,Mubalaa etmiş olmam inanın.Birde herşeye rağmen,ne kadar eskimiş olursa olsun,bir DİABLo 2,bir syberia,bir monkey islands, çevirisi görsem..Daha ne isterimki!!!.Harcadığın zamana ve bileğine sağlık.Genç arkadaşlar tarafından kaliteli bir oyun yada bir efsane nasıl olur,zamanın şartları göz önüne alınarak mutlaka oynanmalı..TEBRİKLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old_snake -- 3 Şubat 2010; 4:57:25 >

• Sağol ellerine sağlık.Macera oyunlarının en iyilerindendir sanitarium.Bir kere bitirmiştim ama ingilizcem olmadığı için pek bişey anlamamıştım , şimdi yamayı kurup yeniden oynayacağım.Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only progressive -- 2 Şubat 2010; 17:42:18 >
  • oyunu dvd den kurdum. 2. sürüm olarak, ve yamayı da kurdum oyuna girdim. kişilerle olan dialoglar başlayana kadar sorun yok ama kişi diyalog pencereleri açıldığında türkçe dialoglar okadar hızlı geçiyorki takip etmek hatta okumak bile imkansız.yamayı kaldırıp ing. olarak oynayınca herşey normal ama yamalayıp türkçeye çevirince bu sorun oluyor. acaba sebebi nedir? yardımcı olacak bir arkadaşımız varmı?
  • ben yüklemiştim bu oyunu çöküyordu devamlı,sorduğum kişiler xp de oynanmaz demişti.
    yanlış bilgi almışım galiba herkes oynadığına göre biri aydınlatabilir mi beni bu konuda?
    Edit:okusana be çocuğum yukarda anlatmışlar zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özzer -- 3 Şubat 2010; 13:47:05 >
  • Oyunu bu yama ile xp de bitirdim.Klasik olduğu için arşivimde 3 cd ilk versiyonu var.Yama ile beraber gayet iyi çalışıyor.Bir takım takılma ve çökme denecek kapanmalar oldu isede 3-4 farklı save ile oyunu bugün bitirdim.Türkçe çok çok keyifli oldu.Ellerinize sağlık.3-4 Save mevzuunu sakın es geçmeyin.Bazen oyunun orjinal halini bile oynarken nesneleri alamama sorunu ile karşılaştığımdan,sorunun sadece tr yamada olmadığını bilmelisiniz...Bir de syberia çevirisi olsa,mükemmel olurdu üstad..Yada klasik adventure lerden birisi.Merak ve sabırsızlık ile yenilerini bekliyorum..

• @old_snake
    Sağolun güzel yorumlarınız için. Syberia için şurada türkçe yama var. Ama denemediğim için ne kadarı çevirilmiş, iyi mi kötü mü bilemiyorum.
    Syberia Türkçe Yama

Ayrıca oyunu XP ve üzerinde oynayamayanlar için %90 çalışan bir yöntem var. Oyunun kısayoluna sağ tıklayıp özelliklere girin. Orada tırnak işareti içindeki hedef yazan yerin sonuna -w ekleyin. ("C:\Program files\..." -w) Böylece oyun pencerede çalışacak.

• ya beyler zamundadan indirdim de ben bunu nottakileri yaptım çalışmadı os windows 7 ondan mı acaba ?
  •  Sanitarium Türkçe Yama

NEEE olmuuuşşşşşşşşşşşş?

Bakınız: Gora
  • Üstadım ilk önce tebrikler. Eline koluna sağlık. Ben sadece Win 7'de bu oyunu oynayabilir miyim? Ayrıca acıklamalar (word dosyası) 2. secenekte ne yapılacağını tam anlamadım...
  • Teşekkürler dostum eline sağlık çok işimizi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Üstadım ilk önce tebrikler. Eline koluna sağlık. Ben sadece Win 7'de bu oyunu oynayabilir miyim? Ayrıca acıklamalar (word dosyası) 2. secenekte ne yapılacağını tam anlamadım...

Win 7'de "XP ve üzerinde oynayamayanlar için %90 çalışan bir yöntem var. Oyunun kısayoluna sağ tıklayıp özelliklere girin. Orada tırnak işareti içindeki hedef yazan yerin sonuna -w ekleyin. ("C:\Program files\..." -w) Böylece oyun pencerede çalışacak." yaparsan çalışması gerekir.

Ayrıca oyunu aslında anlattığım gibi kurmanıza gerek yok. Normal bir şekilde kurun oyunu. RES.OOO dosyasını oyunu kurduğunuz yerdeki ile değiştirin. Sorunsuz çalışması gerekir. O şekilde çelışmazsa anlattığım gibi kurmayı deneyin.

• Dostum eline koluna sağlık şimdiye kadar yeni gördüm; 8-9 yıl oldu bitireli hala traktörün olduğu yeri fln hatırlarım.Nostaljimi Türkçe yapmak güzel olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutagenic

quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Üstadım ilk önce tebrikler. Eline koluna sağlık. Ben sadece Win 7'de bu oyunu oynayabilir miyim? Ayrıca acıklamalar (word dosyası) 2. secenekte ne yapılacağını tam anlamadım...

Win 7'de "XP ve üzerinde oynayamayanlar için %90 çalışan bir yöntem var. Oyunun kısayoluna sağ tıklayıp özelliklere girin. Orada tırnak işareti içindeki hedef yazan yerin sonuna -w ekleyin. ("C:\Program files\..." -w) Böylece oyun pencerede çalışacak." yaparsan çalışması gerekir.

Ayrıca oyunu aslında anlattığım gibi kurmanıza gerek yok. Normal bir şekilde kurun oyunu. RES.OOO dosyasını oyunu kurduğunuz yerdeki ile değiştirin. Sorunsuz çalışması gerekir. O şekilde çelışmazsa anlattığım gibi kurmayı deneyin.

Cok sağol arkadaşım. Dediğin gibi bir deneyeceğim. Umarım calışır. Hep bu oyunu oynamak istemiş ama bir türlü nasip olmamıştı. İnşallah bugüne kısmettir.

• Zamundadaki versiyonda 3. Disc rar dan çıkarken hata veriyor dikkat edin.
  • Ellerinize Sağlık Güzel Çalışma Olmuş
  • Bu konu nasıl 1 sayfada kalır? Anlamak güç.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 27 Şubat 2010; 22:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuanoM

Bu konu nasıl 1 sayfada kalır? Anlamak güç.

Edit: İmla

Efsanevi eski bir oyuna cok güzel hazırlanmış bir Türkce yama yüzünden olabilir mi sizce ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.