Şimdi Ara

Sanitarium Türkçe Yama (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
3
Favori
22.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: foxhound

quote:

Orijinalden alıntı: kutsaltoprak

Söylediğiniz gibi oyunu kurdum ve şu an sorunsuz oynuyorum. Böylesine muhteşem bir oyunu Türkçe'ye çevirdiğiniz çok teşekkürler. Büyük emek harcamışsınız. Altyazılarda bolca yazım-noktalama hataları olsa da artık görmüyorum oraları. Buna da şükür :)

Efendim siz buraya uğrar mıydınız? Yoksa bi dolum mevzu falan mı var?

Mesleğimizi her yerde ifşa etme bari... Son kısımda takılırsın bi pm at kardeşim...

Oyunu daha önce iki defa bitirdim zaten. Şimdi Türkçe yamayı da kurunca takılma yaşayacağımı sanmam :)

• Win 7 de oynanılmıyor,yardım edebilir misiniz?
    Patch i var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Win 7 de oynanılmıyor,yardım edebilir misiniz?
    Patch i var mı?

"Biraz" geç bir cevap olacak ama, evet win 7'de oynanabiliyor. Yine de çalıştıramazsanız ilk mesajdaki sıfırıncı yöntemi deneyin. Oyun pencerede çalışacaktır.
  • of allahım mükemmel bir oyundu ya oynarken o kadar küçüktüm ki başında bu adam niye .. duvara dayıyo derdim :D
  • Oyunu daha önce oynamamıştım, yorumlardan ve yaptığım araştırmalardan bir klasik olduğunu gördüm, en kısa sürede oynayacağım, böyle bir oyuna yaptığınız türkçe yama için gerçekten çok teşekkürler
  • Bu yil sonuda Broken Sword The Shadow of the Templars ı Türkçe oynayacaksınız çevirmeye Temmuz sonunda başladım.
  • Bu oyunu xp'de oynayabiliyormuyuz ?

Edit : Rezillik ve tembellik

Ben zamunda'dan indirip deniyeceğim eğer benim gibi xp'de oynamayı başarabilen varsa nereden indirdiğini p.m. atabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pro_to_tip -- 1 Eylül 2010; 15:04:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

Bu oyunu xp'de oynayabiliyormuyuz ?

Edit : Rezillik ve tembellik

Ben zamunda'dan indirip deniyeceğim eğer benim gibi xp'de oynamayı başarabilen varsa nereden indirdiğini p.m. atabilir mi?

Xp'de çalışıyor kaç kere bitirdim.Oyunun CD'leri var indirmedim.
  • Ben yüklemeye çalışınca böyle bir hata alıyorum yardım lütfen?

Sanitarium Türkçe Yama
  • quote:

Ben yüklemeye çalışınca böyle bir hata alıyorum yardım lütfen?

Bu sorunla hiç karşılaşmadığımdan nasıl çözebiliriz bilemiyorum ama biraz araştırayım, umarım bir çözüm bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutagenic

quote:

Bu sorunla hiç karşılaşmadığımdan nasıl çözebiliriz bilemiyorum ama biraz araştırayım, umarım bir çözüm bulunur.

Valla hocam çok teşekkürler. Bu kadar güzel yorumdan sonra böyle klasik olmuş oyunu oynayamamak çok koyucak bana
  • oyunu efsaneydi,mükemmeldi,ölümsüzdü. yama ile tekrar gündeme geldi şimdilerde call of duty ile counter strıke ile gta ile kafayı bozan genç oyuncuların efsaneleri türkçe olarak oynama imkanı sundunuz için teşekürler
  • quote:

quote:

quote:

Valla hocam çok teşekkürler. Bu kadar güzel yorumdan sonra böyle klasik olmuş oyunu oynayamamak çok koyucak bana

Şuradaki fixi indirip bir deneyebilir misiniz? FIX

• Böyle türkçe çalışmalar aralarda kayboluyor.İlk defa gördüm bu çalışmanızı.Tebrik ederim

Bütün türkçe yamaların ve yama çalışmalarının tek bir bölümde toplanması çok hayırlı olacak.
    "ADMIN"lerin DİKKATİNE
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şuradaki fixi indirip bir deneyebilir misiniz? FIX

Hocam şimdi hatayı almıyorum ama install'a tıkladığımda bir süre bekliyor ve pencere kapanıyor. Yani yüklenmiyor. Postlarda okudum oyun 3 cd olduğu söyleniyor. Bende tek iso dosyalı. 3 cd'li versiyonunu bulup öyle deniyeceğim birde. Herşey için teşekkürler tekrardan

• oyun guzel mi ? grafikleri eski ama deneyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

oyun guzel mi ? grafikleri eski ama deneyebilirim

Güzel bir konu ve atmosfer arıyorsanız, hangi oyun türüne seviyor olursanız olun hoşunuza gidecektir. Yok kardeşim benim derdim grafik diyorsanız bile, grafikleri pek de kötü değil aslında.
  • Az yardım

mezarlıkta saklambaç oynuyorum çocuklarla ama 3 tane buldum birini bulamıyorum sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Az yardım

mezarlıkta saklambaç oynuyorum çocuklarla ama 3 tane buldum birini bulamıyorum sanırım

Çocuklardan biri kilisede, biri belediye binasının oradaki ağaçta, biri kuzeydaki evde yatağın altında, bir tanesi de çatısında balık resmi olan kulübenin oradaki varilin içinde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Az yardım

Çocuklardan biri kilisede, biri belediye binasının oradaki ağaçta, biri kuzeydaki evde yatağın altında, bir tanesi de çatısında balık resmi olan kulübenin oradaki varilin içinde

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.