Şimdi Ara

Sanitarium Türkçe Yama (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
3
Favori
22.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: detan_35

Kafayı yedim bu oyunu oynucam diye 1 haftadır arkadaşlar evet oyun XP'de çökme yapıyor ama manyak gibi uyumadım uğraştım sonunda XP'de çalıştırmayı buldum hepinizle paylaşıyorum oynayın bu oyunu ve değişik gerçekten değişik acayip etkileyici bir oyun 1 haftadır değişik bi durumdayım o akıl hastanesinde duvara kafa atan deli adam o save game derken küçük kızın bohem sesi tüylerim ürperdi konuyu açan arkadaşın dediği şekilde oyunu kurun ve türkçe yamayı yapın aynı şekilde yaparsanız oyun türkçe oluyor şimdi gelelim XP olayına

Arkadaşlar oyunu arkadaşın dediği şekilde kurduktan sonra oyunun simgesi üzerine sağ tıkladıktan sonra üst tarafta genel kısayol ve uyumluluk sekmeleri var kısayol sekmesine gelin ve "C:\Program Files\ASC Games\Sanitarium\sntrm.exe" -w şeklinde değiştirin [ -w ] ekliyeceksiniz parantezler yok sadece exe" den sonra -w yapıcak sınız sonra uyumluluk sekmesine gelin ve windows 98 'i seçin ve uygula deyip kapatın sonra başlat tan çalıştıra girin ve dxdiag yazın daha sonra önümüze gelen ekranda üst tarafta EKRAN sekmesine tıklayın orada ekran kartı özellikleriniz vs yazıyor işte burada DİRECT DRAW HIZLANDIRMASI sekmesinden DEVRE DIŞI BIRAK sekmesine basıcaz ve sonra bir yazı gelicek gelen yazıya tamam deyin ve oyuna girin oyunumuz tam ekran olarak çalışmıycak fakat windows penceresi olarak açılıcak fakat bu oyunu oynamak için değer herşeye değer böylelikle oyunu XP de sorunsuz oynuyacaksınız ......

NOT unutmadan oyundan çıktıktan sonra başlat çalıştır dxdiag deyip ekran sekmesinden tekrardan directdraw'ı etkinleştirin sonra başka bir oyun oynarken sorun çıkarır sadece sanitarium oynarken başlat çalıştır sekmesinden dxdiag komutunu girerek ekran sekmesinden directdraw'ı etkisiz hale getirin oyundan çıkınca yeniden etkinleştirin Herkese hayırlı olsun bu oyunun zevkine bu şekilde varıyorum süper ötesi bi oyun ..............

dostum w yazınca adı geçerli değil diyor. w yazma kısmını biraz daha açıklarmısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

quote:

Kafayı yedim bu oyunu oynucam diye 1 haftadır arkadaşlar evet oyun XP'de çökme yapıyor ama manyak gibi uyumadım uğraştım sonunda XP'de çalıştırmayı buldum hepinizle paylaşıyorum oynayın bu oyunu ve değişik gerçekten değişik acayip etkileyici bir oyun 1 haftadır değişik bi durumdayım o akıl hastanesinde duvara kafa atan deli adam o save game derken küçük kızın bohem sesi tüylerim ürperdi konuyu açan arkadaşın dediği şekilde oyunu kurun ve türkçe yamayı yapın aynı şekilde yaparsanız oyun türkçe oluyor şimdi gelelim XP olayına

Arkadaşlar oyunu arkadaşın dediği şekilde kurduktan sonra oyunun simgesi üzerine sağ tıkladıktan sonra üst tarafta genel kısayol ve uyumluluk sekmeleri var kısayol sekmesine gelin ve "C:\Program Files\ASC Games\Sanitarium\sntrm.exe" -w şeklinde değiştirin [ -w ] ekliyeceksiniz parantezler yok sadece exe" den sonra -w yapıcak sınız sonra uyumluluk sekmesine gelin ve windows 98 'i seçin ve uygula deyip kapatın sonra başlat tan çalıştıra girin ve dxdiag yazın daha sonra önümüze gelen ekranda üst tarafta EKRAN sekmesine tıklayın orada ekran kartı özellikleriniz vs yazıyor işte burada DİRECT DRAW HIZLANDIRMASI sekmesinden DEVRE DIŞI BIRAK sekmesine basıcaz ve sonra bir yazı gelicek gelen yazıya tamam deyin ve oyuna girin oyunumuz tam ekran olarak çalışmıycak fakat windows penceresi olarak açılıcak fakat bu oyunu oynamak için değer herşeye değer böylelikle oyunu XP de sorunsuz oynuyacaksınız ......

NOT unutmadan oyundan çıktıktan sonra başlat çalıştır dxdiag deyip ekran sekmesinden tekrardan directdraw'ı etkinleştirin sonra başka bir oyun oynarken sorun çıkarır sadece sanitarium oynarken başlat çalıştır sekmesinden dxdiag komutunu girerek ekran sekmesinden directdraw'ı etkisiz hale getirin oyundan çıkınca yeniden etkinleştirin Herkese hayırlı olsun bu oyunun zevkine bu şekilde varıyorum süper ötesi bi oyun ..............

dostum w yazınca adı geçerli değil diyor. w yazma kısmını biraz daha açıklarmısın.

İlk sayfada da yazmıştım;

0- %90 çalışan yöntem. Oyunun kısayoluna sağ tıklayıp özelliklere girin. Orada tırnak işareti içindeki hedef yazan yerin sonuna -w ekleyin. ("C:\Program files\..." -w) Böylece oyun pencerede çalışacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutagenic

quote:

quote:

0- %90 çalışan yöntem. Oyunun kısayoluna sağ tıklayıp özelliklere girin. Orada tırnak işareti içindeki hedef yazan yerin sonuna -w ekleyin. ("C:\Program files\..." -w) Böylece oyun pencerede çalışacak.

Görmemişim Fakat dediğiniz gibi yaptım ve oyun pencerede açıldı ve hala atıyor. Sorunum ise aptallar sirki bölümünde, ben p bölümü sorunsuz hiç bi işlem yapmadan bitirdim tam sonra ki bölüme geçiyordu ki oyun kapandı. Şimdi son save game yerim olan aptallar sirki'nin başında sirk müdürüyle konuştuktan sonra müdür elemanlarına bağırdıktan sonra oyun kapanıyor. 2. cd'yi taktım yine olmadı. Sanırım oyuna yeniden başlıcam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mutagenic

quote:

quote:

Görmemişim Fakat dediğiniz gibi yaptım ve oyun pencerede açıldı ve hala atıyor. Sorunum ise aptallar sirki bölümünde, ben p bölümü sorunsuz hiç bi işlem yapmadan bitirdim tam sonra ki bölüme geçiyordu ki oyun kapandı. Şimdi son save game yerim olan aptallar sirki'nin başında sirk müdürüyle konuştuktan sonra müdür elemanlarına bağırdıktan sonra oyun kapanıyor. 2. cd'yi taktım yine olmadı. Sanırım oyuna yeniden başlıcam

Bence o bölümün save'ini netten indirip öyle devam bir deneyin derim. Şurada saveler var ama içindekilerden hangisi o bölüme ait bilemiyorum. Bir bakın isterseniz. http://www.justadventure.com/thejave/html/Games/GamesS/Sanitarium/SanitariumSaves.zip

• Oyun güzelde ah birde durduk yere hata vermese , abartmıyorum 2. bölümde Mezarı 20 kez kazmışımdır Aptallar sirki bölümünde kızı merdivenden çıkartıcam 15 kere çıkarttım çıkarttıkça atıyor oyundan illet oldum dakka başı kaydediyorum oyunu.
  • bi yerde takıldım kaldım.ilk defa oynuyorum türkçe yama ile oynuyorum on numara zevkli falan ama takıldım kaldım yani

bu daha 2.bölümde mezarlıkta saklambaç oyununda takıldım kaldım.dennis diye bi liseli var hadi saklambaç oynayalım panpa dedi,iyi dedik oynuyalım falan.bunlar saklandı.ben bu liselileri hemen buldum.4 kişidi bunlar.neyse buldum işte.sonra dedim ver anahtarı.bu diyor yok olmaz yok annem kızar yok gizli silahımız var bizim,onuda bulman lazım falan.iyi dedim bakiyim.öteki çocuklara soruyorum ne diyor bu dennis liselisi diye onlarda bizde bilmiyorum gizli silahın nerde olduğunu belkide hiç yoktur diyorlar.neyse sonuc olarak nerde bu çocuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: numberone_0

bi yerde takıldım kaldım.ilk defa oynuyorum türkçe yama ile oynuyorum on numara zevkli falan ama takıldım kaldım yani

bu daha 2.bölümde mezarlıkta saklambaç oyununda takıldım kaldım.dennis diye bi liseli var hadi saklambaç oynayalım panpa dedi,iyi dedik oynuyalım falan.bunlar saklandı.ben bu liselileri hemen buldum.4 kişidi bunlar.neyse buldum işte.sonra dedim ver anahtarı.bu diyor yok olmaz yok annem kızar yok gizli silahımız var bizim,onuda bulman lazım falan.iyi dedim bakiyim.öteki çocuklara soruyorum ne diyor bu dennis liselisi diye onlarda bizde bilmiyorum gizli silahın nerde olduğunu belkide hiç yoktur diyorlar.neyse sonuc olarak nerde bu çocuk.

melek heykelinin ordaki küreği al. mezarlıktaki mezarı kaz

• Çok güzel bir hort olacak şimdi . Ya eline sağlık da türkçe yamayı kurunca oyun cd istiyor cd takılı olduğu halde?

Edit: Hallettim, emeğine sağlık çok iyi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotherPlanet -- 12 Ağustos 2011; 15:23:11 >
  • ya bende bi sorun var
    oyun sirk bölümüne kadar sorunsuzdu ama sirk bölümünden itibaren müzikler kesildi niyedir win7 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxxo

ya bende bi sorun var
    oyun sirk bölümüne kadar sorunsuzdu ama sirk bölümünden itibaren müzikler kesildi niyedir win7 kullanıyorum

enterasan cidden...
    bi an dedim 2.bölümdeki bugı mı yaşadın allahtan yok öyle bir şey...
  • Daha enteresani kendinden duzeldi
  • daha iyi, atmosferi etkileyici bir adventure oyun hiç oynamadım. o yıllarda oyunlar genel olarak çok güzeldi zaten şimdiyse sadece vur kır savaş yeni nesil o eski zevkli oyunlardan habersiz.
  • Ya delireceğim.

Circus of Fools (sirk bölümü) diyaloglar, konusmalar bastıgım gibi fast forward oluyor yani okunmuyor hiçbişi anlaşılmıyor. oyun resmen hızlandı. yok mu bir cozumu.

win7 64bit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 23 Kasım 2011; 20:57:28 >
  • Yıllar önce sözlük karıştırarak bitirdiğim müthiş bir oyundur Sanitarium. Şİmdi çocuklarımla birlikte tekrar oynama şansım doğdu. Ellerinize sağlık. GOG sürümünde sorunsuz çalıştığını söylemek isterim (başlangıç videosu ve oyunun ilk sahnesi).
    Ah bir de MYST serisine el atan olsa. O kitaplarda ne yazdığını hep merak etmişimdir.
  • Sırf tekrar doğru düzgün oynabilmek için XP format atıcam artık bilgisayara,ne yaptıysam olmuyor çünkü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 19 Ocak 2012; 13:26:30 >
  • bu çeviri yine mükemmel çok ufak hatalar var o da olur tdk değiliz heralde. eline sağlık. internette bir de syberia 1 ve 2'nin türkçe yaması dolaşıyor elemanın biri çevirmiş güya. yüzde 5'ini çevirmiş yüzde 60 yazmış bir de oraya neyse onu geçtim de aman tanrım yok böyle bir şey ya resmen tecavüz etmiş hayatımda o kadar berbat bir çeviri görmedim ben google translate'den kopyala yapıştır yapsan daha iyi olur heralde. uyarayim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 24 Ocak 2012; 21:07:44 >
  • bu arada oyunu windows 7 64 bitte -w yapıp windowed modda açınca oyun inanılmaz kasıyor oynanmıyor geç tepki veriyor bu nedendir ? ne yaptıysam düzelmedi bütün görsel öğeleri devre dışı bıraktım en iyi performansa ayarladım vs. nafile

edit: arkadaşlar windowed modda kasınca normal açtım ve explorer.exe yi sonlandırarak oynadım renkler vs. her şey düzeldi.

ekşisözlüğe de burayı referans vererek yamayı tanıttım çözümle birlikte

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=27140304

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 25 Ocak 2012; 15:14:40 >
  • Emek verilen işler böyle arada sırada sebep olmasa da yeniden gündeme getirilmeli, üzerindeki tozlar alınmalı.
  • Yıllardır merak ediyordum bu oyunu.Akşam torrentten bakayim 3 cdlik versiyonuna
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.