Şimdi Ara

Sanitarium Türkçe Yama (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
3
Favori
22.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

Orijinalden alıntı: Mutagenic

quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Az yardım

mezarlıkta saklambaç oynuyorum çocuklarla ama 3 tane buldum birini bulamıyorum sanırım

Çocuklardan biri kilisede, biri belediye binasının oradaki ağaçta, biri kuzeydaki evde yatağın altında, bir tanesi de çatısında balık resmi olan kulübenin oradaki varilin içinde

Teşekkürler

Oyundaki tek buglı bölümdesin dikkatli oyna benim gibi hataya düşme ( evlere felan giremiyordum ne gıcıktı ya x)

• Merhabalar. yama için teşekkürler.ben de indirdim kurdum fakat bir sorum var. oyunda diyaloglarda ses yok. ayrıca daha da kötüsü videolar donup duruyor dolayısıyla hiçbirşey anlaşılmıyor.bir de mesela ikinci bölümde balkabağı çevresinde dans eden çocukların sesleri gelmiyor.bu ve bunun gibi bazı sorunlar var. nasıl çözebilirim?
    not:vista kullanıyorum..
  • Yorumları okudum. Ya bu zamana kadar niye hiç duymadım ki bu oyunu en iyisi bu oyunu da en kısa zamanda alıym
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzey69

Merhabalar. yama için teşekkürler.ben de indirdim kurdum fakat bir sorum var. oyunda diyaloglarda ses yok. ayrıca daha da kötüsü videolar donup duruyor dolayısıyla hiçbirşey anlaşılmıyor.bir de mesela ikinci bölümde balkabağı çevresinde dans eden çocukların sesleri gelmiyor.bu ve bunun gibi bazı sorunlar var. nasıl çözebilirim?
    not:vista kullanıyorum..

Oyununuz 3 cdli mi? Yoksa ripli olabilir. 3 cdli ise de ilk sayfada belirttiğim gibi pencere de çalıştırmayı deneyin. Ara videolardaki takılmayı önleyebilir.
  • Oyun bende sorunsuz açtı yamada problem yok ama Görüntüler bazı yerlerde renkler karışık bozuk görüntü war.. bunun nedeni nedir bilen war mi ?
  • teşekkürler yeniden oynayacağım türkçe olarak
  • ben 5.bölümde takıldım kaldım yaa Laboratuar bölümü tahtaki yazıları okuyoruz ama bende 3 üncü tahtayi buldugum kelimeler aşagıda göstermio ondan 3 şifreyi bulamaıorum bu bugi nasıl çözerim. bilen war mi deli oldum wallwa wi .... takıldık kaldık orda şifreside buydu

Youth Hides Key To Salvation
  • quote:

Orijinalden alıntı: steyy

ben 5.bölümde takıldım kaldım yaa Laboratuar bölümü tahtaki yazıları okuyoruz ama bende 3 üncü tahtayi buldugum kelimeler aşagıda göstermio ondan 3 şifreyi bulamaıorum bu bugi nasıl çözerim. bilen war mi deli oldum wallwa wi .... takıldık kaldık orda şifreside buydu

Youth Hides Key To Salvation

Orada tüm satırları, baştan sona fareyle tarayın. Boşlukları bile. Çünkü oradaki metni türkçeye çevirince inglizce harflerin yeri kaymış oldu. Her satırı yavaş yavaş, tüm boşlukları da gezerek tararsanız tüm harfleri bulabilirsiniz.
  • Kafayı yedim bu oyunu oynucam diye 1 haftadır arkadaşlar evet oyun XP'de çökme yapıyor ama manyak gibi uyumadım uğraştım sonunda XP'de çalıştırmayı buldum hepinizle paylaşıyorum oynayın bu oyunu ve değişik gerçekten değişik acayip etkileyici bir oyun 1 haftadır değişik bi durumdayım o akıl hastanesinde duvara kafa atan deli adam o save game derken küçük kızın bohem sesi tüylerim ürperdi konuyu açan arkadaşın dediği şekilde oyunu kurun ve türkçe yamayı yapın aynı şekilde yaparsanız oyun türkçe oluyor şimdi gelelim XP olayına

Arkadaşlar oyunu arkadaşın dediği şekilde kurduktan sonra oyunun simgesi üzerine sağ tıkladıktan sonra üst tarafta genel kısayol ve uyumluluk sekmeleri var kısayol sekmesine gelin ve "C:\Program Files\ASC Games\Sanitarium\sntrm.exe" -w şeklinde değiştirin [ -w ] ekliyeceksiniz parantezler yok sadece exe" den sonra -w yapıcak sınız sonra uyumluluk sekmesine gelin ve windows 98 'i seçin ve uygula deyip kapatın sonra başlat tan çalıştıra girin ve dxdiag yazın daha sonra önümüze gelen ekranda üst tarafta EKRAN sekmesine tıklayın orada ekran kartı özellikleriniz vs yazıyor işte burada DİRECT DRAW HIZLANDIRMASI sekmesinden DEVRE DIŞI BIRAK sekmesine basıcaz ve sonra bir yazı gelicek gelen yazıya tamam deyin ve oyuna girin oyunumuz tam ekran olarak çalışmıycak fakat windows penceresi olarak açılıcak fakat bu oyunu oynamak için değer herşeye değer böylelikle oyunu XP de sorunsuz oynuyacaksınız ......

NOT unutmadan oyundan çıktıktan sonra başlat çalıştır dxdiag deyip ekran sekmesinden tekrardan directdraw'ı etkinleştirin sonra başka bir oyun oynarken sorun çıkarır sadece sanitarium oynarken başlat çalıştır sekmesinden dxdiag komutunu girerek ekran sekmesinden directdraw'ı etkisiz hale getirin oyundan çıkınca yeniden etkinleştirin Herkese hayırlı olsun bu oyunun zevkine bu şekilde varıyorum süper ötesi bi oyun ..............

• Alın bakın bunlarda resimler XP'de sorunsuz çalışıyor çökme olmuyor........

Sanitarium Türkçe Yama
  • ağlamak istiyorum sayın seyirciler.... 10 sene önce lise çağlarıma geri döndüm desem yalan olmaz. hayatımı derinden etkileyen oyunlardan birisi.

10 sene sonra türkçe olarak oynamak inanılmaz bir duygu. ne kadar teşekkür etsem azdır.
  • Bilgisayarda word yok yamanın nasıl yüklendiğini anlatabilecek var mı?Patch falan yazıyor.Dosyanın içindede RES.000 adlı bir dosya var ne yapacağız onu
  • Mutagenic önecelikle yama için teşekkür ederim benim bilgisayarım çok seski 64 mb ekran 256 mb ram bana böyle eski efsane oyunlardan tavsiyede bulunabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

Mutagenic önecelikle yama için teşekkür ederim benim bilgisayarım çok seski 64 mb ekran 256 mb ram bana böyle eski efsane oyunlardan tavsiyede bulunabilirmisin?

Şimdi oyunu açtım harika bişey ya benim arayıpta bulamadığım bir oyun türü-hikayesi Allah senden razı olsun Şu an yıllarca kayıp bir hazine bulmuş gibiyim altyazı çok güzel ingilizce öğrenmeye çalışanlarada faydalı olabileceğini düşünüyorum. Alt yazının senkrizasyonu da müthiş eline sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: Minekop

Bilgisayarda word yok yamanın nasıl yüklendiğini anlatabilecek var mı?Patch falan yazıyor.Dosyanın içindede RES.000 adlı bir dosya var ne yapacağız onu

• quote:

quote:

Bilgisayarda word yok yamanın nasıl yüklendiğini anlatabilecek var mı?Patch falan yazıyor.Dosyanın içindede RES.000 adlı bir dosya var ne yapacağız onu

onu oyunun kurulu oldugu dizindeki data klasörüne atacaksın sonra crack yapıcan en son oyunun ana menüsünde sol alt köşede yazı ayarları var onları açık diye etkinleştircen

• quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

quote:

quote:

onu oyunun kurulu oldugu dizindeki data klasörüne atacaksın sonra crack yapıcan en son oyunun ana menüsünde sol alt köşede yazı ayarları var onları açık diye etkinleştircen

@Minekop
    Yine de olmadıysa bana bir ÖM atın anlatıvereyim.

@fortunate
    Yine türkçeye çevrilmiş Grim Fandango adlı bir oyun var. O da sizteminizde çalışacaktır.

• çok teşekkürler yama için merak ettiğim bir oyundu ama ingilizce olduğu için oynayamımıştım şimdiye nasip oldu
  • Crack yapıyorum ama 1. diski yerleştirin diyor.Daemon Toolstan taktım yine aynı
  • quote:

Crack yapıyorum ama 1. diski yerleştirin diyor.Daemon Toolstan taktım yine aynı

SANITARIUM KURULUM

1- Oyunu kurulumda Full seçeneğini seçerek kurun. Sadece ilk CD’den kurulum yapılacak. Sonunda Directx 5’i yüklemek isteyip istemediğinizi soracak, “hayır”ı seçin. Emin misiniz diye soracak “Evet”i seçin ve kurulumu bitirin.

2- Sonra oyunu kurduğunuz klasörü açın (değiştirmediyseniz C:\Program Files\ASC Games\Sanitarium olacaktır). İlk CD’deki data klasörünü bu konuma kopyalayın. Her şeyi üzerine yazdırın. Aynı şekilde 2. ve 3. CD’deki data klasörlerini de kopyalayın, her şeyi üzerine yazdırın.

3- Paketle birlikte gelen sntrm.exe dosyasını da aynı yere kopyalayın, orijinali üzerine yazdırın.

4- Yine paketle gelen RES dosyasını data klasörü içine kopyalayın, orijinal dosyanın üzerine yazdırın.

5- Artık oyunu çalıştırabilirsiniz. Yukarıdaki işlemleri yapmadıysanız, oyunu Türkçe olarak oynayamazsınız. Oyunu çalıştırınca direk olarak ilk bölüm açacaktır. Ama oyunun giriş videosundaki alt yazıları göremeyeceksiniz. Bunun için ilk videoyu geçin, oyun açılınca Esc tuşuna basarak ana menüye gelin. Buradan Yazı Ayarlarına girin ve Film ve Etkileşim Altyazıları seçeneklerini “Açık” hale getirin. Yeni bir oyun başlatın ve Türkçe oyun keyfini yaşayın.

6- Aptallar Sirki bölümüne geldiğinizde diyaloglarda ses alamazsanız, oyundan çıkıp 2.ci CD’yi yerleştirin ve tekrar oyuna girin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.