Şimdi Ara

Sanki içime katran akıtıyorlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle bir ruhani rahatsızlığım var. Kendime acayip acıyor olmamın çok da iyi bir şey olmadığını fark ettim. Bunu yakın zamanda da buradan biri söyledi ve üzerine düşündüm. Eğer kendime acıyor olmasaydım bugün daha iyi hissediyor olabilirdim. Ayrıca son derece yalnız biriyim, hemen hemen kimsem yok. Bu da bir insanı yoğun tahribata bırakan bir etken. Yaşadığım her şeyden en kısa ve öz halinde bahsedeceğim;

-İntihar girişimleri (Sonuncusu garantiydi, nasıl olduysa kurtuldum ama hafıza kaybım oldu, 3 gün kadar)

-Hastane yatışları

-Aile içi ve aile dışı kavgalar

-Açılan davalar (Bunun önemi 2 davanın sicilimde olması, önemli olanı hakaret davası, diğeri beraat. Hakarette heyet görüşmeleri var, 2020'de silinecek)

-Psikolojik rahatsızlıklarımın olması (Önemli olan hastalık Atipik Duygudurum bozukluğu)

Bir sorun daha var ama onun bence hiçbir önemi yok, artık hayatımda yer almıyor. Evet, size hayatımdaki bütün olumsuzlukları maddeler halinde anlattım. Bunlar beni bezdiren şeylerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tank.

Yeter.

Git hadi
  • Şu Atipik Duygudurum Bozukluğu hakkında tam olarak bir şey bulamadım internette. Nasıl bir hastalık bu anlatır mısın biraz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01.23

Tank.

Yeter.

Git hadi

Yazmak değilsiniz hocam. Hatta girmek bile zorunda değilsiniz.

• Bide olumlu olanları maddeler halinde anlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseindemir

Şu Atipik Duygudurum Bozukluğu hakkında tam olarak bir şey bulamadım internette. Nasıl bir hastalık bu anlatır mısın biraz?

Benim tanımımla her an her saniye bir sürü duygunun hissedilebileceği ve karmaşık hislere kapılmanı sağlayan bir hastalık. Diğer hastalıklardan farkı hissedilen duyguların ölçüsüz olması. Mutluluk bana nadiren gelir ama öfke gibi konularda ölçüsüz hale gelebiliyorum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: google ceo

Bide olumlu olanları maddeler halinde anlat.

- İyi bir üniversitede, istediğim tek bölümü okuyorum. (Sicil konusu sorun çıkarabilir, iş hayatımın olması için çok fazla çaba göstermem gerekebilir)

- Kafadan 4 basamaklı sayıları çarpabiliyorum.

- İstediklerim genel olarak oluyor. (Maddi konularda)

- Enstrüman çalmaya yönlendirmese de çok iyi bir müzik kulağım olduğunu düşünüyorum. Bir şarkıdaki her türlü enstrümanın ne zaman geleceğini tahlil edebiliyorum, çok rahat bir şekilde.

-Fiziksel gücüme güvenirim. Bu konudaki tek hedefim Antalya'daki yapılacak yarışmalardan düşmeyi planladığım bir siklette ilk 3'e girebilmek. Bir kere bile olsa. 35 yaşıma kadar vakit tanıdım kendime, tabii yaşarsam.

Vesaire vesaire.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dying of Humanity

quote:

Tank.

Yeter.

Git hadi

Doğru söylüyorsun. Ama bak bu kaçıncı hesabın, kaç kere hakaret ettin hatta cinsel organını atmaya bile yeltendin.
    Eskiden yardım etmeye çalışırdım, efsanevi tanktın sonuçta. Ama son zamanlarda tavrın değil, amacının yardım almak olduğunu düşünmüyorum. Dün zekiyim ben çok zekiyim konulu konunda emin oldum bu duruma. Aşağılık psikolojisine girmişsin, ne burada iç dökmek nede egonu tatmin etmeye çalışmak sana iyi gelecek. Git azıcık kendini dinle. Boşver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Tank.

Yeter.

Git hadi

Doğru söylüyorsun. Ama bak bu kaçıncı hesabın, kaç kere hakaret ettin hatta cinsel organını atmaya bile yeltendin.
    Eskiden yardım etmeye çalışırdım, efsanevi tanktın sonuçta. Ama son zamanlarda tavrın değil, amacının yardım almak olduğunu düşünmüyorum. Dün zekiyim ben çok zekiyim konulu konunda emin oldum bu duruma. Aşağılık psikolojisine girmişsin, ne burada iç dökmek nede egonu tatmin etmeye çalışmak sana iyi gelecek. Git azıcık kendini dinle. Boşver.

Doğrudur, ileride başıma daha büyük işler açılmaması için özellikle kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Bu saatten sonra başıma bir iş açılmasını hiç istemem.

Teşekkür ederim.

• Yeter la

Aynı konuyu açıp durma
  • Biriyle daha konuştum, sicilimde büyük suç olmadığı için her firmanın aldırış etmeyeceğini söyledi.

Biraz rahatladım. İyi akşamlar.

• Meraba şizofren kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayburtlu

Meraba şizofren kardeş

Merhaba, yaş kaç? Eğitim durumunuz ilk okul mezunu olmak galiba.

• quote:

quote:

Meraba şizofren kardeş

Yaşım 18 lise mezunuyum.Ama bunlar senin şizofren bi ruh hastası olduğun gerçeğini değiştirmiyor.

• quote:

quote:

quote:

Meraba şizofren kardeş

Yaşım 18 lise mezunuyum.Ama bunlar senin şizofren bi ruh hastası olduğun gerçeğini değiştirmiyor.

Açık öğretim mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Meraba şizofren kardeş

Açık öğretim mi?

Evet liseden atıldım.Ama buda senin şizofren bir ruh hastası olduğun gerçeğini değiştirmiyor.

• Yine sen hocam sasirmadim sormak istediğim tek bir soru var hayatının dönüm noktasını az çok sen bilebilirsin belki yaşanan olayları unutmuşsundur. Bana değişen duygularinin tam olarak nr zaman başladığını söyleyebilir misin hocam? Genelde kışın başlar ve 2 sene bu travmadan kurtulması zor olur. Benim gördüğüm en ağır travma öyleydi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Meraba şizofren kardeş

Açık öğretim mi?

Evet liseden atıldım.Ama buda senin şizofren bir ruh hastası olduğun gerçeğini değiştirmiyor.

Fakir misin?

• Dying of Humanity D kullanıcısına yanıt
    Kayra nasılsın Kayra?

• Kayra sen misin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.