Bildirim
ŞANLIURFA HAKKINDA ACİL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu ya bi bilgisi olan :((((( -
Urfa da yaşıyorum. Universiteyle bağlantım çok. Sen sor ben cevaplayayim olur mu. Yardimci olmak isterim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkür ederim :) sağ sol çatışması var mı, gelişmişliği ne seviyede ve kadına bakış açıları nasıl -
Sağ sol çatışması olduğunu hiç duymadım. Kendi çevrem için söylüyorum. Siyasi olarak her türlü insan var ve şimdiye kadar hiç görmedim birbirlerini hor gördüklerini vs. Ve seçim dönemi belki biraz vardi ama şu an duymuyorum
Kadına bakıstan kastın giyim tarzı vs. ise çok açık giyinmediğin sürece kimse sana bisey demeyecektir. Belki bir dolu bakış alabilirsin. Ama bak benim çok farkli bi arkadaşım var saçlar yeşil falan kimse ona bir şey demiyor. Sanada demezler.anlatmaya çalışıyorum. Kadını ezmek vs olaylar da oyle anlatildiği gibi değil belki otobüse binince falan yaşlı genç demeden bacım şuraya otur derler yer boşaltırlar ki boyle seylerden rahatsız olmazsın diye düşünüyorum çunku çoğu insan da haremlik selamlik olayi var. Ama kesinlikle kadina bakista ezme vs gibi şeyler yok. Ben mesela bisiklet sürerim yakınlarda köyler falan var oralara kadar gittiğim oluyor insanlara garip gelsede tek.bir laf işitmedim.kisaca bu konuda problem yaşamazsin.
Gelişmişlik olarakta bana sorarsan çoğu iç anadolu şehrinden iyi. Gidebileceğin kafeler falan yoğunlukta . Iki tane avm var şehirde. Ev kiralari yüksek gelebilir pek tabi.ama evler genel olarak büyük . Bar vs gibi yerler yok diye biliyorum hatta bi yer açılmıştı ama sonradan kapattilar. Kapanma sebebiyle alakali çok goy goy yapmıştık. Ama canlı muzik yapan yerler var. Surekli gelip giden sanatçılarda oluyor.konser falan en azından yıl da iki defa gidiyordum. Her ne kadar bu yıl gitmesem de bu sekilde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
urfa hakkındaki önyargılarımı biraz da olsa attım çok teşekkür ederim ben yine de tercih yapmadan önce gidip bakmayı düşünüyorum :) -
Gel bak tabi. Tıp fakültesi yenilendi . Çok iyi hocalar var . Universite hastanesini de büyuttüler falan belki araştırmışsın yine . Urfa da olursam yardımcı olmaya çalışırım
quote:
Orijinalden alıntı: asima
Gel bak tabi. Tıp fakültesi yenilendi . Çok iyi hocalar var . Universite hastanesini de büyuttüler falan belki araştırmışsın yine . Urfa da olursam yardımcı olmaya çalışırım
hayat zor mu orda ?
Hangi açıdan ?
Gerçi şimdiye kadar bi zorluk yaşamadım yemeklerinde hastası olacağınız kesin
quote:
Orijinalden alıntı: asima
Hangi açıdan ?
Gerçi şimdiye kadar bi zorluk yaşamadım yemeklerinde hastası olacağınız kesin
hocam bilmiyorum...bilemiyorum vallahi..ist.da.oturuyorum...evden ayri kalmisligim max 1 hafta ...belkide okadr yoktur
..anla iste
((( kampus falan nasul...hocalar uni basarisi ??? ))))
İlk baslarda zorlanacaksın o zaman . Tıp dışinda dısarıdan gelen çok az.
Hocalar içinde mesela bak bi anatomi hocasi taniyorum. Kitap yaziyor kendi atlasını çıkaracak yakın zamanda.
Sonra mesela biyokimya için projemizd e çok yardımcı oldular hocalar ki şuna şahit olduğum o sıralar ögrenciyle hoca arasındaki uçurum yok.ki bu insanlar sürekli yayın yapiyorlar. Boyleleri de var ama vasatlarinda olduğunu söylüyorlar.
Kampüs içinde bayaa büyük kanal falan.geçiyor içinden ama binalarin olduğu yerler dışında bakımsız olduğu bi gerçek. Kampüsün içinde yurtta var bildiğim kadarıyla. Yüzme havuzuna da sürekli giderim fena değil.
Şu sira universite hastanesi falan da oraya taşindiği için düzenleme filan yapıyorlarmis bu sekilde bildiklerim
quote:
Orijinalden alıntı: elanoro
urfa hakkındaki önyargılarımı biraz da olsa attım çok teşekkür ederim ben yine de tercih yapmadan önce gidip bakmayı düşünüyorum :)
Hocam ben 2 hafta misafirliğe gittim. Misafir gözüyle bakıyorum. Şehir tarihi yapısıyla çok güzel. Ama çok fazla suriyeli var halkta kürt. Türkçe konuşan sayısı az. O yönden sıkıntı çekebikirsin bence.
ben de kürdüm o yüzden sıkıntı yok :D -
quote:
Orijinalden alıntı: elanoro
ben de kürdüm o yüzden sıkıntı yok :D
Kürtçe biliyosan sıkıntı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X