Şimdi Ara

Sanrupid SRC-568 5+1 Ev Sinema Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • belki bilenler vardır bu ürünü 5+1 sinema sistemi almayı düşünenlere tavsiyem
    ucuz ama çok etkili bir sistem Sanrupid SRC-568 5+1 Ev Sinema Sistemi
    yıllardır kullanıyorum hala taş gibi
    sesini fazla açamıyorsunuz zaten

Frekans Aralığı: 20Hz-20KHz
    Kontrol Panel: Digital gösterge; volume, treble, bass, sleep, mute, Qsound, Cinema
    Çok Fonksiyonlu Uzaktan Kumanda
    Boyutları: 210 x 365 x 1000 mm
    CD, VCD, DVD, TV, Computer, Walkman, uyumlu ve kumanda ile direk geçiş, komple Ahşap
    Q sound Teknoloji

Sanrupid SRC-568 5+1 Ev Sinema Sistemi
    yada Sanrupid in her hangi bir ürününü kullanan arkadaşlar
    diğerleriyle kısaylanacak olsanız sizce okadar paraya değermi ?

• Yıllardır kullanıyorum son derece memnunum, ses kalitesi çok iyi. Tek dezavantajı sadece analog stereo ve 5+1 bağlantı imkanı vermesi. Optik, digital bağlantı imkanı yok. Optik veya digital bağlantı için en uygun fiyatlı çözüm nedir bilen arkadaş var mı acaba. Sırf bu iş için bir anfi almak bayağı tuzluya gelir. Daha basit ve ucuz bir çözüm yok mudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adurgun

Yıllardır kullanıyorum son derece memnunum, ses kalitesi çok iyi. Tek dezavantajı sadece analog stereo ve 5+1 bağlantı imkanı vermesi. Optik, digital bağlantı imkanı yok. Optik veya digital bağlantı için en uygun fiyatlı çözüm nedir bilen arkadaş var mı acaba. Sırf bu iş için bir anfi almak bayağı tuzluya gelir. Daha basit ve ucuz bir çözüm yok mudur?

max bütçeniz ne kadarki?
  • 8 Sene öncesine kadar ben de bu ürünlerin bayiliğini yapıyordum ve tüm modellerini mağazamda bulunduruyordum. Bayağı da sattım ve o arada biz de çok kullandık. Dönemine göre F/P performansı gerçekten etkileyiciydi. Yanlış aklımda kalmadıysa en son satış fiyatı bende 270 dolardı ve son kalan bir takımı da sinevizyonda maç yayınlayan bir kafeci satın almıştı. Hatta bir iki müşterim de Cafe de canlı müzik için bile alıp kullanmıştı. Ve hayret hepsi memnundu

Güzel sattık o zamanlar.
  • sanırım artık satan yok nette bulamadım bir kaç ikinci el var .
  • Sanrupid artık Türkiye ye gelmiyor malesef bende kullanıyorum uzaktan kumandası bozuldu bulamıyorum şu servis işini neden doğru dürüst yapmazlarki ahh ahhh..
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhur -- 7 Mayıs 2012; 11:21:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.