Bencede disbant çekmişBirde adamlar çakmasınlar diye kolay gelsin demiş
bu exceptionallerin normalden ne farkı war normal +1 IBde 93 atak war bunda 95
quote:
Orjinalden alıntı: CaNiiiR_tr
bu exceptionallerin normalden ne farkı war normal +1 IBde 93 atak war bunda 95
Farkını zaten sen söylemişsin 2 fazla atack var diyeBunun haricinde başka bir farkı yok.( Benim bildiğim başka farkı yok belki vardır )
nerde bunlar ben bulamadım elmorum
SİZE BİR SEY SOYLEYİM İLK DEFA GORDUM BEN TEST KNİGHDA
76 LVL DİM DREARD MARE KESİOYRDUK BANA ORDAN
EXP.SHARD DUSMUSTU GELEN OLRAK DREAD MAREDEN DUSUYOR
EXP İTEMLER İLK DEFEA GORDUM SOKK OLDUM BEN GİDEM KESEM O ZMN BİR GUN 1 TANE DUSER HERHALDE
Şans Diye buna derim
drop o kadar iise walla bende kesem
harbi balıksın yaa
quote:
Orjinalden alıntı: WaRiOr_55
Lan bunun adama +8 cikior sen bize +1 ni gosterion:D
quote:
Orjinalden alıntı: _DefeatMe_
Sağol kardes bende bi deneyeyim. Drop Çıkarsa Upload yaparım expentional Raptor falan..
quote:
açtığın topiclerin hepsi gereksiz topic.bi topicinde uae'den çıkıp Sanli_turkiyemimi gitsem diyorsun başka mesajında erzincantr bnm abim diyorsun.başka bir topicte 50 görevime yardım edin başkasında beni kasın diyorsun profilini inceledim her bilgiyi vermişsin cep no'na kdr şu doğum tarihini doğrumu verdin bilmiyorum 1984 yerine 1994 yazcaktık heralde.
şans işte
Beyler chipotera denilen hayvan varya ondan düşüyor işte bu itemler boşuna diğer boslarda aramayın. Üstelik chipotera görevide var hem görev yapın hem item kasın
Çoğalmadan Sat onu iyi bir paraya,şimdi millet gece gündüz onlardan kesicek ve tezgaha ınecek yakında,inmeden sat derim
cok ballısın yaw bana hıc ole bısı cıkmadı su ana kadar cıksa cıksa en degerlı glawe cıktı
oyuna gıremıoyorum yaaw login server dıyor neden olabılır
baya bi zman kesiodun partyle itemi görünce disband cektin itemi aldın sonra ty dedin
benim bildiğim partiden çıkmadan önce denir ve party chat e yazılır
bu oyunu oynadım oynayalı 1 kere bile disband çekmedim
kimsenin hakkı lazım deil bana kim bilir o item kimin hakkıydı
kimsenn hakkını yeme
quote:
Orjinalden alıntı: gorillas_44
o ne öle be onun +7 sinin attackı kac acaba
+7 Exceptional Ib nin ap 121 o kadar da fark etmiyor normal Ib ile ve daha +8 ini görmedim. Aynı zamanda bir arkadaş +8 EXP IB düştüğünü söylemiş +8 EXP IB düşmez arkadaşım. Hiç bir monsterı Magic Anvil in önünde Upgrade yaparken gördünüz mü haaa gördüyseniz tamam o zaman düşer eleman +8 e basmıştır ...