< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şans Oyunlarına %100 Zam (3. sayfa)
-
-
Para basan hangi kurum varsa hepsini sattılar.
-
Sisal şans diye bir kuruma devir edilmiş mp ve şans oyunları. Kimdir bu firma? Varlık fonu filan yazıyor sitesinde, yani artık oyunlar direkt fona mı aktarılıyor?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nasıl hesapladınız bilmiyorum ama benim hesabım bu: 448.282.533.600
1/90*1/89*1/88*1/87*1/86*1/85
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kumar hızlı mı kumar.
https://www.millipiyangoonline.com/
sarı salyangozu teslim etmeyecektiniz.
online kazı kazanalara bak.
biz kağıttakine inanamıyoruz. birde sanalını koydular önümüze.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 3 Ağustos 2020; 11:35:48 > -
Bu çekilişlere güvenen varmı hala alayı hileli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zerre güvenmiyorum şans oyunlarına. Mutlaka yandaş birilerine kazandırılıyordur.
-
Şans oyunları devredildi. Günler ve oyun sayısını arttırmışlar. Daha fazla kazanacak insanlar demişlerdi. Eğer gerçekten şans oyununa dönerse aradaki fark sorun olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: -dehşet-
Nasıl hesapladınız bilmiyorum ama benim hesabım bu: 448.282.533.600
1/90*1/89*1/88*1/87*1/86*1/85Buradan hesapla çıkan sonucu bir de 6 faktöriyele, yani 720 ye bölmek gerekiyor. Çünkü topların çıkış sırası önemli değil.
-
Haklısınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünya üzerinde en çok gerizekalının yaşadığı ülkede her şey müstehaktır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: emrehan09
49 sayıda millet tutturamıyordu sayısalı şimdi 90 sayı ile 1 yıl bile devredebilir. O parayıda vatandaşa yedirmezler. Ne güzel iş yaOha 6/49 değişti mi?
-
Bu seferde haram olduğu için zam yapılmıştır.
Oynamayın arkadaşlar hadi birçok şeyi ihtiyaç olduğu için alıyoruz, para vermek zorunda kalıyoruz bunuda oynamayın yahu bukadar basit. Belki birilerinin kendisine çeki düzen vermesinde öncü bir örnek olur...
yıllardan beri hep aynı kuponlarla 2 kolon şans topu 2 kolon sayısal 2 kolon on numara oynar haftada 7 lira verirdim.şimdi 14 lira vereceğim büyük ikramiye beklentisinden değil zaten onu deve ediyorlar.belki 3 5 bin çıkar diye oynardım biz şans oyunları oynamıyoruz onlar şansımızla oynuyorlar.pazar günü uzun bir süredir aynı rakamlarla oynadığım kuponları yırtıp çöpe attım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsoto -- 4 Ağustos 2020; 22:46:20 > -
622 milyonda 1 demek
loto oynayabilecek durumda olan çalışan 30 milyon insanın 8'erli kolonlardan 2-3 tane tam bilet oynaması ve 1 tanesinin bile kazanamaması demek.
Realitede en az 2-3 yıl boyunca devredecek, yıllarca kimseye çıkmayacak, sonunda çıkan kişi kim olur o da belirsiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 4 Ağustos 2020; 22:48:48 >
Demirören neyi alsa berbat ediyor tabi kimse ses edemiyor çünkü yandaş
Demirören'in
Neye elini atsan en az %50 , genellikle %100 zam var , enflasyon %11 çıkıyor!
Bi tek enflasyona zam yok memlekette
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 5 Ağustos 2020; 5:1:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X