Bildirim
Şans Var Zerk Yok bu sefer kestim !
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tebrikler -
quote:
Orjinalden alıntı: _ConRaD_
Tebrikler
Sağol kardeş -
tebrikler bende lord a gittim kesemedim isu ya gittim kesemedim ( çok yakınımda spawm) 53 levelim yolum var daha -
Videoluda bir baska guzel oluyor. -
o lvlde kesmiş bide zerkim yok diyo hey allahım yaaaaa -
quote:
Orjinalden alıntı: FireGlavieTr
o lvlde kesmiş bide zerkim yok diyo hey allahım yaaaaa
kesmenin kolay olduğunu sanıyosun galiba?
tebrikler -
quote:
Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN
quote:
Orjinalden alıntı: FireGlavieTr
o lvlde kesmiş bide zerkim yok diyo hey allahım yaaaaa
kesmenin kolay olduğunu sanıyosun galiba?
tebrikler
Evet 2 kere kesim biri 43 biri 38 lvlde hemde full str fire glavie -
Tbrklr Nuri -
önemLi olan adını yazdırmak gerisi teferruat xD -
Çok Sağolun arkadaşlar ayrıca kesmek okadar kolay iş değil FireGlavieTr daha önce Şans Var Zerk Yok adlı açmış olduğum konuyu okumuş olsaydı o zaman ne demek istediğimi anlardı 79 level biri gelip sende zerk yokken zerk basarsa bak bakalım kim kesiyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Caudion_ -- 12 Şubat 2008; 14:04:49 > -
life seni tanırım sende sparta serverındasın valla açıkcası ne unique kesmek ne kale savaşı nede pvpler artık zevkte şans ta vermiyor 8kez lord kestim bıktım silaha bi taş basacan tutmuyo lag üstüne lag dc üstüne dc TG e gelsem gülerlermi acaba hihihi
ben imphack Gratz bu arada :) -
charin statlari nasil dagittin? -
ZUHAHA ZERK TGYİ KESERKEN GELMİŞ -
Tebrikler... -
67 lvl sin bi zahmet kes artik onemli bisimis gibi konu aciosun ben her hafta 4-5 defa lord kesiom benim gibi olanlarda cok tur hepsi konu acsa way halimize... -
quote:
Orjinalden alıntı: punisher90
67 lvl sin bi zahmet kes artik onemli bisimis gibi konu aciosun ben her hafta 4-5 defa lord kesiom benim gibi olanlarda cok tur hepsi konu acsa way halimize...
Kardeşim Sende Konu Aç Senide Tebrik Edelim.Neden Polemik Yapıyosunki?
Begenmediysen Bakmazsın Olur Biter. -
Tebrikler Arkadaşım.Devamını Bekleriz. -
tebrikler keseceğini biliyodum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X