Bildirim
Sansa c140 düşük ses sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum bendede var c140 bende aradım ama bişey bulamadım yok galiba..
kaliteli bir kulaklık alırsan ses baya tatmin ediyor.. -
Sorun kulaklıkta değil ses sistemine bağlayıncada çok az ses çıkıyor yani playerin kendinde bi sorun var. -
Peki Muzik Sistemini Kaldıracak Guc Warmı C140ta?Sonucta Kabın Cıkışlarıda Onemli... -
Guc var mı yok mu bilmiyorumda ses sistemi derken sadece 5+1 i kastetmedim.Bilgisayar ve 1500 watt'lık bi müzik setinede bağladım ses çok düşük. -
bu ürünün ses çıkışı 82 desibel yani ne kulaklıkta nede ses isteminde sporun war alet yüzünden ses düşük çıkıyo -
ben de iki gün önce aldım ses düşük, daha önce MSI marka mp3 var dı onun da düşüktü, mp3 dosyalarından olabilir mi diyorum? -
Arkadaşlar bu ürün europa standartlarına uygun olarak türkiyeye geliyormuş.İnsanların kulak sağlığı için europa standartları bunu kısıtlıyormuş. Pek yakında firmware çıkacakmış.Distribitörü olan turanlı elektronik söyledi. -
Avrupa standart ve abest kuralları....80-90 arası bir desibel aralığı war....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X