Şimdi Ara

Sansa Clip + Kulaklık Önerisi [ Iphone 4 Eb & Sennheiser HD 218 ?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ustam başlıkta pek açıklanabilir olmasa da Sansa Clip + sipariş ettim yarın elime geçeceğine inanıyorum Sorum şudur ki kulaklık ne almam gerekir. Dartyden Sennheiser Hd 218 Kulaküstü Kulaklık aldım 120 TL ye ve pişmanım Nokia 5800 ile denediğimden olsa gerek . İphone4 ile sesi bass , mid ve tizleri muazzam olsa da Clip+ 'da bunu sürdürür mü emin değilim . Onun dışında da Eski kız arkadaşımdan bana hatıra Iphone 4 kulaklıgı kaldı . Onunla iphone'da uçmak mümkün olsa da yine onceki gibi Clip+ da bu mumkunmudur? . Yoksa bana oglum naptın kulak dışı kulaklıkla olcak iş mi bu diyerek hevesimi mi kıracaksınız?

Darty'e Sennheiser ı iade ederek 120+cebimden 50TLye kadar hadi cılkı çıksın 200 'e kadar bir kulaklık almam mümkündür . Lütfen bana önerilerinizi sunun. Kulagıma Iphone tipi dışında hiçbir kulaklık olmuyor kendimi bir değişik hissettim son zamanlarda. Bu da not olarak kalsın aklınızda. Yorumlar için teşekkürler

• MEElectronics M9 In-Ear Headphones
    https://www.meelec.com/ProductDetails.asp?ProductCode=Earphone-M9-BK-MEE
    ben bunu aldım netten, amerikadan 4 günde geldi, netteki yorumlara bakarak aldım, fiyatına göre gerçekten süper performans veriyor, herkes böyle diyor. Ben de çok memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.