Şimdi Ara

ŞANSIMIZ KALDIMI SİZCE VE NASIL BİR KADROYLA ÇIKMALIYIZ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1999 Champions League Finali. 120 inci dakika! Bayern Münih 1:0 önde ve bir anda Manchester 2:1 öne geciyor ve Kupayi aliyor.

Yeterki inanalim, biz bu Maci farkli bile aliriz.

Yanliz dünkü mac korku verici, tamamen yanlis taktik ile sahaya cikip, Isvicreye maci hediye ettik.
  • hakem penaltıyı verseydi maç %100 degişirdi...ve şu an karalar baglamazdık...
  • Bu mantıkla bişey olmaz
  • Çok zor görünüyor ama bence hala şansımız var..
    Şöyle bir kadro düşünüyorum ben..

Volkan

Serkan-Alpay-Tolga-Ü.Özat

Hasan-Yıldıray-Emre-Tuncay

Nihat-Necati

Çok ofansif bir kadro ve çok riskli ama öbür türlü kolay kolay gol atamayız İsviçre'ye..
  • Bu kadar kötü oynayacağımız beklemiyordum. 1-0 neyse ama 2-0 geçilmesi zor bir skor.

Bence şansımız %10'lara düştü.

İnşallah 3-0 alır ve Kupaya gideriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 14 Kasım 2005, 8:12:15 >
  • Tümer ve Yıldıray Fatih tekke isviçre kilidini açacak anahtarlarımız..onların performansı cok onemli.hakan asla dusunulmemelineden necati umit karan yok su kadroda anlamıyorum
  • volkan
    serkan alpay toraman özat
    selçuk
    hamit emre okan tuncay
    hakan

ne diyosun sen yaw 3 gol atmamiz lazım sen tek forvet koymussun hemde hakanı diyebilirsiniz ama bence bu macta öncelikle pres yapıp top kapmamız lazım ayrıca adamların kanatları kuvvetli çok forvet koyarsak iyice alanımız daralır ve oyun kanatlara yayılmaz hem hamit hem okan hemde tuncay içeriye çok iyi sızan oyuncular özellikle tuncay hakanın yanıda 2. forvet gibi görev yapabilir ama işimiz gerçekten çok zor isviçre ne zamandır yenilmiyor ki zaten bize 3 gol lazım(yemeden) valla bu tip maçların taktiği falan olmaz ölümüne oynamak lazım inşallah fatih terim çocuklara iyi gaz verirde en azından bu sefer sahada ölü gibi dolanmazlar
  • Bence şöyle bir kadroyla çıkmamız lazım :

Volkan

Serkan - Alpay -Tolga - İbrahim

Yıldıray - Emre - Tümer - Necati(Hamit)

Halil(Hakan) - Fatih

Başka türlü en az 2 gol atamayız. Türkiye liginin en fazla gol atan oyuncusu Ü.Karan bu kadroda niye yok hala anlayamıyorum. Necati ile birlikte oynasa çok iyi bir ikili olabilirler. Yoksa Fatih Terim bu adamı gerçekten sevmiyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: montoya
    Volkan

Serkan - Alpay -Tolga - ümit

hamit - Emre - selçuk - tuncay

Halil - Fatih (necati)

Yıldırayın oynaması şüpeli bence 11 de başlamaz emre varken kadoda tümer fazla gibi onun yerine sol açıkta emrenin yanına hamit çok daha yararlı olur

ve kadıköydesin sahayı bilen ve herzaman kendi sahasında daha iştahlı oynayan tuncay necatinin yerine düşünülebilir
  • Necati forvetin arkasında oynadığı zaman daha faydalı oluyor. Ayrıca Yıldıray oynamazsa orta sahadaki top kayıplarının önüne geçemeyiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih53

quote:

Orjinalden alıntı: montoya
    Volkan

Serkan - Alpay -Tolga - ümit

hamit - Emre - selçuk - tuncay

Halil - Fatih (necati)

Yıldırayın oynaması şüpeli bence 11 de başlamaz emre varken kadoda tümer fazla gibi onun yerine sol açıkta emrenin yanına hamit çok daha yararlı olur

ve kadıköydesin sahayı bilen ve herzaman kendi sahasında daha iştahlı oynayan tuncay necatinin yerine düşünülebilir

abi selcukla ümiti salla gitswin bi halt yapamazlar yıldıray ve nihatı oynatmalı bence nihat forvette iyi iş cıkarır gerci gecen macta istediği futbolu oynamadı ama yeri prası değil bence forvette iş yapar

• 1 volkan
    2 gökhan zan
    3i torman
    4 alpay
    5 okan
    6 nihat
    7 necati
    8 gökhan ünal
    9 cenk
    10 fatih tekke
    11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ETUSCH_ -- 14 Kasım 2005, 11:32:13 >
  • serkan - x - x - ümit

hamit selçuk emre

tümer

fatih tuncay

golgelmezse defansı 3leyip ilerde 2oyuncu çıkarıp necati halil yıldıray girer zorama neden olmasın.
  • şansımız varda kullanacak futbolcu aranıyor...ruh lazım ,korkmadan oynayacak akıllı adamlar lazım ...
  • volkan
    hamit
    ümit ozat
    ibrahim
    alpay
    emre
    okan
    selçuk
    tümer
    halil
    serhat
  • gerçekçi olmak gerekirse ben turu geçeceğimize inanmıyorum böyle bi oynayışla istanbulda da yeniliriz biz bir mucize lazım inşallah bu mucize kadıköyde gerçekleşir
  • 2-0 tabi zor ama başkada care yok .....ümit özat yok diyorlar kadıköyde..
  • ya türkiyede ümit özat tan başka sol bek yok sanki. koy sivasspor daki hayrettini. forvete de koy fatih tekkeyi. bu takım çok değişir. o zaman belki şanstan bahsedebiliriz.
  • Yeneriz ama tur atlarmıyız bilmiyorum
  • aslına bakarsanız benim şahsi görüşüm bu milli takımdaki kadrodan daha iyi kadro tr liginden başka futbolcularla çıkarılabilir.asıl önemli olan anadolu takımlarından performansı yüksek futbolcuları milli takıma koyup oynatabilecek teknik direktör ve bunu yadırgamıyacak taraftar ve basın mensubunun olmayışıdır.gerekirse ikinci ligden bile futbolcu alınabilir.bir arkadaşın dediği gibi hayrettin ya da bir başka takımdaki sol kanat oyuncusuyla oyanayıp yenilmeyi kabul edebilirim ama zaten eleştirilen ümit özatın sol kanatta olmasını desteklediğim söylenemez.(ümit özat ön libero olarak futbola başlamıştır)sayın terim dediklerimi elbette duymayacak ama kendi takımlarında oynayamayan ya da oyunları tartışılan oyuncuları milli takıma alıyor ve milli takım havası başkadır diyor.kesinlikle katılmıyorum.ben beşiktaş taraftarıyım fanatik denilemez ama takımımı seviyorum.tümer oynadığı milli maçların son dönemde hiç birisinde iyi oynadığına katılmıyorum.eleştirilen şenol güneş döneminde letonyaya elenen türkiye bu kadar kötü oynamamıştı.taraftarlar şenol güneşe ısınamadığı için dünya 3.lüğü bile yetmedi.sonuçta fatih terim kaybedecek bi kadroyla çıktı ve kaybetti.ama kimse terimi eleştirmedi.sürekli başka suçlu aranıyor.sinirlenidirildik hakem kötüydü yapılanlar çok yanlıştı hepsine katılıyorum ancak iyi bir milli takım profesyonel bir takım bu tür şeylerde bile ayakta durmalıdır.avrupa dan dünya kupasına giden bir çok ülke aynı şartlarda isviçreyle oynasaydı sizce yenilir miydi ?ben ülkemin futbol takımını çok seviyorum ve izlerken heycanlanıyorum ama aynı heyecanı oyuncularımızda göremiyorum ve bu beni çok üzüyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.