Şimdi Ara

ŞANSIMIZ KALDIMI SİZCE VE NASIL BİR KADROYLA ÇIKMALIYIZ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

serkan----tolga (oynayabiliyosa) alpay ü.özat (başka adam yok)

okan----hamit----emre-----tuncay (yıldıray)

----------halil------h.şükür-----
  • Ben hemen kadroyu kurayım bu kadroyla çıkarsa fatih hoca banko alır maçı. Hatta tarihi bir fark bile gelir.

Şimdi oynayacağımız sistem 4-6-0 sistemi yani örnek chelsea sistemi.

Defansta. HAMİT-TOLGA-ALPAY-İBRAHİM
    ORTA SAHADA SERKAN-TÜMER-FATİH-TUNCAY-EMRE-YILDIRAY

Şimdi taktiğe gelince hamit ile serkan birbirini tamamlayan oyuncular yani anlayacağınız hamit atağa çıktığgı zaman serkan arkadaki açığı kapatıyor. Böylelikle geçen maçtaki açıkları vermemiş oluruz. Diğer taraftan tümer ile emre güzel ara paslar atıyorlar bu pasları en iyi şekilde değerlendirebilecek oyuncu olarak tuncay ile fatih çünkü takımlarında bu tarz futbol oynuyorlar hatta orta sahadan forvete kendi top sürme becerileride var. Yıldıraya gelince sinsi şekilde ceza sahasına giriyor. Bu da önemli. Defansa gelince uzun adamlardan kurdum yapılan ortaları kessinler diye alpay ve tolga ikiside uzun boylu ve top kesme özelliğine sahip oyuncular hatta kullandığımız kornerlerde karşı takım kalesinde tehlike oluşturabilecek oyuncular bence avantaj. İşte arkadaşlar imha planımız bu bence bu sistemle oynarsak galibiyet bize yakın olur. Tabiki önemli faktör futbolculara turu geçeceğine inandırmak kalıyor taktiği ve oyuncu kadrosunu ben yaptım bu motivasyon işinide fatih hoca yapsın aylık 110 bin ytl alıyor bu parayı hak etsin dimi yaw.

• serkan önder turacı alpay ü özat ( başka adam yok

emre selçuk
    serhat tuncay

nihat
    fatih tekke
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonesomewolf_lw

serkan önder turacı alpay ü özat ( başka adam yok

emre selçuk
    serhat tuncay

nihat
    fatih tekke

Önder milli takımda oynayamıyor..
  • Bizim backler otoban olmasın Fatih+Serhat geçeriz o zaman.
  • yensekte yenilsekte geldiklerine pişman edelim, cehennem havası yaşatalım yav*aklara.. yaptıkları hareketleri unutmadık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

-----------volkan

serkan----tolga (oynayabiliyosa) alpay ü.özat (başka adam yok)

okan----hamit----emre-----tuncay (yıldıray)

----------halil------h.şükür-----

arkadaşların takımı sahaya yaymak için gösterdiği çabanın ve zekanın yarısını futbolcularımız sahaya yayılmakta gösterse bu iş olur

• isviçreyi eliycez diye bir his var içimde. nedense pek endişeli bile sayılmam.
  • ADAMLARI İYİ KORKUTTULAR HAVAALANINDA VE TOPHANEDE, OTOBÜS YUMURTADAN GÖRÜNMEZ HALE GELDİ
    1- VOLKAN
    2- TOLGA
    3- İBRAHİM TORAMAN
    4- HAMİT
    5- SERKAN BALCI
    6- YILDIRAY
    7- EMRE
    8- NİHAT
    9- TUNCAY
    10-HALİL
    11-SERHAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıcanelka -- 14 Kasım 2005, 20:10:58 >

• 1-RÜŞTÜ
    2-ALPAY
    3-İ.TORAMAN
    4-ÜMİT
    5-HAMİT
    6-OKAN
    7-EMRE
    8-TUNCAY
    9-NİHAT
    10-TÜMER
    11-HALİL

HALİL TEK FORVET ARKASINDA NİHAT-TUNCAY-TÜMER OLURSA SÜPER OLUR ÇOK HIZLI OYUN ÇIKARABİLİRİZ..HAKAN İÇİN TÜRKİYENİN TEK PİVOT FORVETİ DENİYOR. BENCE ARTIK O DÖNEMLER GERİDE KALDI GS Lİ ÜMİT KARAN VAYA NECATİ OYNASA İÇİM YANMAYACAK.HAKANIN SÜPER BİR KİŞİLİĞİ VARDIR AMA BENCE ARTIK BIRAKMALI FUTBOLU. BU ARADA HAVAALANINA VE TOPHANEDEKİ SALDIRILAR İÇİN HERKESİN ELLERİNE SAĞLIK..
  • umut fakirin ekmeği beyler oradaki maçta doğru düzgün pozisyonumuz yoktu bu oyunla zor orta sahada emre ve yıldırayın yokluğu hissedildi. halil ve serhat da oynamalı .ve onları orada bize yaptıklarına pişman etmeliyiz. medeniyet dediklerini gördük inanarak kazanacağızzzzzzzzzzz..

• biz daha LETONYA'yı yenemedik, isviçre'yi nasıl geçelim ki.. NEDEN mi?

ÇÜNKÜ; bu gibi çok önemli maçlarda bizimkilerin elleri ayakları birbirine karışıyor.. CMT günü oynanan ilk maçta bizim takımı resmen tanıyamadım.. sanki hayatlarında ilk defa top oynuyorlarmış gibi geldi bana.. başka ülkelerin attıkları golleri hayranlıkla seyrediyorum ama kendi takımımıza bakınca hep gol atma kısırlığı yaşıyoruz nedense..

ÇRŞ akşamı bizim atak futbol oynamamız lazım, adamlar kontra-ataklarla çok rahat goller atabilecek kapasitedeler..

galiba bu dünya kupasında yine tribündeyiz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.