refah ve zenginlik sahibi bir hintli olmak > refah ve zenginlik sahibi türk olmak hintlier acayip zengin öyle böyle değil |
Bildirim
refah ve zenginlik sahibi bir hintli olmak > refah ve zenginlik sahibi türk olmak hintlier acayip zengin öyle böyle değil |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
zengin hintlilerden bahsediyorum zaten okuduğun gibi. sokakta yatanlarından değil |
|
"Ohhh, shit ! Get out dude, get out!" demesini mi bekliyodun. Tabii ki onca parayı sayıp üstünü geri verecek. Dünyanın her yerinde aynı şekilde sonuçlanacak bir satıcı hareketini alıp burdan bir usa vatandaşı güzellemesi yapacak kadar saftiriksin. Biliyorum , usa gözünde tütüyor. Biliyorum, trde satılan ayfon 16 pro 2tb parasıyla usa da aynı telefonu alıp üstüne de orda 1 haftalık yan gelip yatmak mümkün amma bu kadar da usa güzellemesi yapılmaz. çok istiyosan git orda homeless olda, herkeşler kurtulsun senden... |
dizinin adı ne kasabada geçen? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 20 Eylül 2024; 2:6:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
maraz insanların kabuslarına girer, hayallerine deyil. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikaze23 -- 20 Eylül 2024; 17:15:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Öyle deme avrupa bizi kıskanıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |