Şimdi Ara

ŞANSLI MASANIN ÇEKİMLERİNİN YAPILDIĞI CAFE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar gizli tutuluyormus ama bilen hiçmi yoktur şanslı masanın çekimlerinin yapıldıgı cafenin yerini ?

• Fenerbahçede oldugunu biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Fenerbahçede oldugunu biliyorum

onu bende biliyorum ama neresınde :)
  • fenerbahçe benzin cafede çekiliyo. ara sırada jardin diye bir yer var orda çekiliyo
  • Ne varsa Baran'da var arkadaş.
  • Fenerbahçede oturuyorum burada ki kafede çekiliyormuş arkadaşlarla gitmeyi planlıyoruz her yemeği orada yemeyi düşünüyoruz belki rast geliriz yarışırız
  • Cafe açığa çıkmaya başlamış bundan sonra başka mekanlarda devam etmek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

Fenerbahçede oturuyorum burada ki kafede çekiliyormuş arkadaşlarla gitmeyi planlıyoruz her yemeği orada yemeyi düşünüyoruz belki rast geliriz yarışırız

adı ne cafe nin ?
  • ya bağdat caddesinde tepesinde klasik sarı bi taksi olan kafe varya orası işte
    ama artık orda çekmiyorlar
  • quote:

Fenerbahçede oturuyorum burada ki kafede çekiliyormuş arkadaşlarla gitmeyi planlıyoruz her yemeği orada yemeyi düşünüyoruz belki rast geliriz yarışırız

Çekimler, program yayına girmeden bitmiş zaten. Ellerinde 25 bölüm var. Onları yayınlıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

quote:

Çekimler, program yayına girmeden bitmiş zaten. Ellerinde 25 bölüm var. Onları yayınlıyorlar

ama yarısmacı yukarı geldıgınde yarısmayı bılıyosun demı dıyolar sankı sureklı yer degıstırerkmı yapıyolar kı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßysLw

quote:

adı ne cafe nin ?

Bilmiyorum ki cafenin adını, hiç gitmedim buradaki cafeler kazık olur o yüzden gitmiyorum ama yarışma var diye bulurduk bu civarda zaten kafeler.

@Mjollni
    o zaman bu iş yatar :D
  • Anladık. Arkadaş uyanıklık yapıp yarışmaya katılacaklar felan. Eisntein kıskanıyr beni...
  • quote:

quote:

adı ne cafe nin ?

Şanslı Cafe
  • aslında DH den bırısı gıtsede ona denk gelse super olr :D
  • Benzinnde cekiliyorr
  • göztepe de taksim cafe
  • Benzin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

quote:

ama yarısmacı yukarı geldıgınde yarısmayı bılıyosun demı dıyolar sankı sureklı yer degıstırerkmı yapıyolar kı

O yarışmacılar oyuncuymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 28 Mayıs 2011; 21:35:03 >

• FENERBAHÇE BENZİN ARKADASLAR
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.