|
Bildirim
Yani aslında biz kara deliğin etrafındaki parıltıyı görüyoruz ve kendisini hiçbir zaman da göremeyeceğiz çünkü ondan yansıyan ışık yok :) İlginç konu hakikaten Göremediğin bir şeye bakma arzusu.
|
Dalgalar olay ufkunun etki alanından kurtulamadığından, temiz, simsiyah bir hiçliğin fotoğrafını çekerek bu kara deliği tespit etmiş oldu bilim adamları. Kara delikler etrafındaki ışığı manipüle etmese bile bir fotoğrafını elde edemezdik, o kadar içine çökmüştür ki, teorik bir noktadır sadece.
|
İşte bu siteyi bu yüzden seviyorum. Diğer haber siteleri gibi a haber kafasıyla bilip bilmeden “NASA kara delik fotoğrafı paylaştı” başlığıyla kopyala yapıştır haber yapmıyorsunuz. Adamlar daha kimin fotoğrafı paylaştığını bilmeden direk NASA paylaştı diyorlar deli oluyorum. Helal olsun size DonanımHaber ailesi. Ülkemizde doğru haber yapabilen nadir sitelerdensiniz.
|
Barış Özcan'ın yeni videosunun konusu belli oldu
|
O kadar beklenti yaratıp bu kadar bulanık bir fotoğraf görmek de hayal kırıklığı yarattı. Ama tabi bu bilim açısından da muazzam bir şey olduğu gerçeğini değiştirmez.
|
Einstein hawking yaşayıp görsün isterdim
|
"biyerlerde yazıyordur kesin" Kuranı okumadığın nasıl da belli
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 10 Nisan 2019; 16:46:19 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 11 Nisan 2019; 0:1:26 > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|