Şimdi Ara

Bir kara deliğin ilk fotoğrafı yayınlandı: İşte tarihi görüntü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu kara delikler ve etrafında ki içine çekilen tüm şeyler neden bize hep yatay olarak gözüküyor onu anlamış değilim.

• süpürge gibi etrafı temizliyor herhalde her şeyi bu kadar kuvvetli çektiğine göre.
    Cenab-ı Hakkın ne kadar acip makineleri ,alemleri var.

• Canlı yayın yaptı dostum :D
    dhbr.co
    YouTube
    http://dhbr.co/bsZJ

• Birazdan vonderplanitz (revivo72) isimli üye gelecek, fotoya fake diyecek. Uzaya hiç gidilmediğinden, dünyanın düz olduğundan çıkıp, gündelik olaylara kadar komplo diyecek ve konuyu baltalayacak. O yüzden bu mesajımı okuyanlar, şimdiden görürseniz alıntı yapmayın bu adamı, beslemeyin :)
  • NeroWin kullanıcısına yanıt
    Bakmamıştım hocam, sonradan video çeker diye tahmin ediyordum. Olsun yinede tutturdum sayılır
  • Delik olduğu nerden belli? İçine bişeymi soktular?
    Güneş tutulması gibi birşey olmasın.

• İlk defa fotoğraflandığı için. Daha önce delik olmadığından ve radyoaktif yüzeyden dolayı ışığı içinde hapsettiğinden bize delik gibi göründüğünü, aslında asla bakamayacağımızı çünkü ışığı yuttuğuyla ilgili teoriyi kanıtlamış oldular (sanırım)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cüzdan daki kara deliğin yanında bu hiç bir şey

• Şöyle yakında olsalarda dünya yı içine çekseler yok olup gitsek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darknesia kullanıcısına yanıt
    Oturduğun koltuktan avustraliadaki bir nohut tanesinin resmini çekmek gibi birşey bu 😃 bence resim bile muazzam ama biraz daha net olabilse daha güzel olurdu. Benim şahsi düşüncem daha fazla bilgi olduğu ama bunun sonra paylaşalacağı yönünde sonuçta sürekli bi fon gelirine ihtiyaçları var bütün Bilgiyi bir anda vermek mantıksız olur değil mi ? 🙃

• Bu fotoğrafa iyi bakın. Orası aklın, bilimin ve bilginin bittiği, yutulduğu; belki de yeni bir aleme geçiş kapısı. Belki de aşırı yoğun yıldız çekirdeğinin her şeyi toplayıp büyük bir basınçla foton halinde püskürttüğü, hiçbir zaman kimsenin bilemeyeceği yer. İçine gidecek gönüllü eleman yollamak gerek.

• Mars'tan sonra kara deliğe gidecek gönüllüler aranıyor diye ilan verilirse cidden şaşırmam. Hoş gerçi gidecekleri bindirsen sürdürülebilir bir dönüşüm sistemiyle devamlı yaşam alanı da sunsan mekiğin içindekilerin anca 10 bininci kuşaktan torunları görebilecek o da sağlıklı üreyebilirlerse ve mekiğin üretildiği maddelerin ömrü yeter de kendiliğinden dağılmazsa belki. O da tabi eğer o fotoğraflanan kara deliğin trilyon yıl önceden evrene gönderip ortadan kalktığı bir görüntü değilse. Ulan kaç tane ihtimal gerçekleşmesi gerekiyor şu lanet olası deliğe girebilmek için. Her şey bir delik için yürüyor şu evrende de Dünya'da da, görüyorsunuz gençler...

• bu sadece turuncu yanıyor rgblisi yokmu
  • İnsanlık ilk defa bir kara deliğe bakıyor, bu bakımdan tarihi bir olay

• Oo çok heyecanlıyım çok mutlu oldum taklidi yapayım da zeki ve bilgi sahibi gözükeyim

• Kuranda biryerlerde yazıyordur kesin yazmasa bile kitaba uydururlar kesin
  • Bu tür konulardaki mesajlara bakarak hangi üyelerin boş ve cahil olduğunu görebiliyoruz...

• Bunu not edeyim Kpss’de çıkar mı çıkar!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.