Şimdi Ara

Şanslıyım!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 13 tane abys çıkardım 9 uncuya kadar para etcek bir şey çıkmadı ama 9 uncuda "raptor" çıktı... sanırım baya şanslıym....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeHeNNeM_AtE$! -- 28 Şubat 2006; 11:26:06 >

• sacmalık 1000 tane bastım cıkan sadece chıtın
  • bugünmü çıkardın?saat?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeHeNNeM_AtE$!

Bugün 13 tane abys çıkardım 9 uncuya kadar para etcek bir şey çıkmadı ama 9 uncuda "raptor" çıktı... sanırım baya şanslıym....

e ne yapalım kardeş yani çıktıysa sana çıktı bize deil işallah daha iileri çıkar ama topic açmanın ne anlamı var şimdi boşu boşuna verecekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeHeNNeM_AtE$!

Bugün 13 tane abys çıkardım 9 uncuya kadar para etcek bir şey çıkmadı ama 9 uncuda "raptor" çıktı... sanırım baya şanslıym....

ZZZZZZZZZZZzzzzzzzzZZZZZZZZZZZ

• ss pls hani nerde ss kim inanır o zaman
  • bu gün knight a girebilen mi war atma

• çıkatır şans işte bende 4 tane kırdırdım hepsinden rogue&warrior chitin çıktı
  • ya tmm çıkmaz deil çıkar bizim arkadaşada çıktı ama o 1000 lerce kırdırdı öle shard filan çıktı!ama buna inananlarda wardır tabi herkez inanmak ister ama bi ss olsa süper olur burdakilerin hepsi ağzı açık kalır walla
  • bizim arkdaşada çıktı 35 tane falan kırdırdı server olympia. ss aldık buraya koyucam en kısa zamanda ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Evanescence_

sacmalık 1000 tane bastım cıkan sadece chıtın

bu iş abyss in sayısıyla alakalı diil şansla alakalı ben 80 tane abyss kırdırdım 1 pri chit çıktı başka bişi yok
  • 1. ss koyar msın !! 2. bugun oyuna girilebilio mu ?? bunların cwp ını wer inanırım okadar kırdırdır chitin we boş şeyler çıktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.