Şimdi Ara

Yeni aldığım botum çok kayıyor, ayakta duramıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
42.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler... Yeni aldığım greyder marka botum çok kayıyor, ayakta duramıyorum... Öyle buzda falanda değil, bildiğin 3 cm lik kar da kayıyor. Bugün defalarca düşme tehlikesi atlattım ve milim milim yürüyeceğim diye dizlerim ağrıdı. 180 TL verdiğim bot böyle kayıyorsa ne giyeceğim ben arkadaş ! Tamam kar yokken iyiydi sıcak tutuyordu falan ama kar da olmuyor. 1 ay oldu alalı değişimde yapacaklarını zannetmiyorum.

Bu botun kaymaması için bir tavsiyeniz var mı forumdaşlar ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kayan Bot Tabanına Ne Yapılmalı?

Yeni botların kaygan tabanları, özellikle ıslak veya buzlu zeminlerde ayakta durmayı zorlaştırabilir. Bu sorunu çözmek için uygulayabileceğiniz adımlar şunlardır:

• Botun Altını İnceleyin: Botun tabanını dikkatlice inceleyin. Kayganlığın nedeni aşınmış veya pürüzsüz bir taban olabilir.

• Kauçuk Taban Kayar Mı? Kauçuk tabanlar genellikle kaymaz özellikler gösterir, ancak aşındıkları veya kirlendikleri zaman kayganlık artar. Botunuzun tabanının temiz ve iyi durumda olup olmadığını kontrol edin.

• İlave Tutuş Sağlayın: Botun tabanına ilave tutuş sağlamak için yapışkan veya kaymaz pedler kullanabilirsiniz. Bu pedler özellikle buzlu veya ıslak zeminlerde kaymayı önlemeye yardımcı olur.

• Botun Altını Pürüzlendirin: Botun tabanındaki kayganlığı azaltmak için zımpara kağıdı veya metal bir fırça kullanarak tabanını hafifçe pürüzlendirebilirsiniz. Ancak, aşırı pürüzlendirmenin tabana zarar verebileceğini unutmayın.

• Taban Malzemesini Değiştirin: Eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, botun tabanını kaymaz bir malzemeyle değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Bu işlem için bir ayakkabı tamircisine başvurabilirsiniz.

• Profesyonel Yardım Alın: Sorunu kendi başınıza çözemezseniz, bir ayakkabı tamircisine veya bot üreticisine başvurarak profesyonel yardım alabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek, yeni botlarınızın kaymasını önleyebilir ve rahatlıkla ayakta durabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Botu giy sonrada çorap geçir.
  • vibram tabanlıysa yapacak bişey yok geçmiş olsun, şehir içinde ve karda kaymamak için kauçuk taban bot ve ayakkabı alın, vibran tabanlar sadece toprak zeminlere uygun
  • bot karda kaymaz bilader buzda kayar zaten kaymayan bot kötüdür diyicem ama belkide öyledir
  • Her bot kayar, yürümesini bileceksin.
  • Aha ! Konuya girerken Greyderdir kesin dedim öyleymiş. Çünkü aynı dertten bende müzdaribim. Timberland tipi bot benimki ve buzda çok kayıyor bot,ama sıcak tutuyor orası ayrı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

vibram tabanlıysa yapacak bişey yok geçmiş olsun, şehir içinde ve karda kaymamak için kauçuk taban bot ve ayakkabı alın, vibran tabanlar sadece toprak zeminlere uygun

valla tabanına hiç dikkat etmedim o kadar çok çeşit var ki satıcı da uyarmıyor satarken o kadar poh pohladı yok tex mi ne öyle bir özelliği var su geçirmez yüzde yüz deri vb. gibi neyse tecrübe kazanmış olduk yapacak birşey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben çalışırken çok yoruluyorum
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Scooter aldım rahatım. Bildiğin çivili gibi buzları kıra kıra gidiyorum Millet yavaş yavaş tedirgin yürüyor ben yardıra yardıra gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Her bot kayar, yürümesini bileceksin.

valla ben düşmemek için milim milim yürüdüğüm halde kayarken yanımdaki iki arkadaş spor ayakkabılarıyla korkusuzca kaymadan yürüyorlardı, bende şaşırdım bundan önceki aldığım 60 liralık hummer marka botum da hiç böyle sorunlar yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcoruzzier -- 9 Ocak 2013; 1:36:01 >
  • arkadaşlar bana karlı ve yağmurlu havalarda giyebileceğim kesinlikle ama kesinlike su geçirmeyen ve kaymayan bir bot markası önerir misiniz? Ben çok hzılı yürüyorum o yüzden altı kayan bir botla hastanelilk olurum. Şu an Scooter var bende su geçirmiyor ama tabanları biraz kayıyor,çok eskidi. Yeni bot almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 9 Ocak 2013; 1:39:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Botu giy sonrada çorap geçir.

Bastım kahkahayı
  • Dostum
    "Yeni aldığım botum çok yakıyor" diye okudum Affet :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoruzzier

quote:

valla ben düşmemek için milim milim yürüdüğüm halde kayarken yanımdaki iki arkadaş spor ayakkabılarıyla korkusuzca kaymadan yürüyorlardı valla bende şaşırdım bundan önceki aldığım 60 liralık hummer marka bottum da hiç böyle sorunlar yaşamadım.

Yere sağlam bas biraz, bazen öyle kayacakmışsın hissi verir bot ama aslında kaymaz.

• quote:

quote:

quote:

valla ben düşmemek için milim milim yürüdüğüm halde kayarken yanımdaki iki arkadaş spor ayakkabılarıyla korkusuzca kaymadan yürüyorlardı valla bende şaşırdım bundan önceki aldığım 60 liralık hummer marka bottum da hiç böyle sorunlar yaşamadım.

Yere sağlam bas biraz, bazen öyle kayacakmışsın hissi verir bot ama aslında kaymaz.

kayacakmış hissini bırak kaymadan duramıyorum :)

vibram taban için yazılmış yukarıdaki arkadaşın dediği gibi benimki de bundan olmalı

kar yağınca bunlarla nesrin topkapı gibi kıvıra kıvıra gidersiniz. bir türlü buz üzerinde denge sağlayamazsınız. buzun eriyip taşların ya da şehirde asfaltın çıktığı yerlerde de yer ıslak olduğu için kayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcoruzzier -- 9 Ocak 2013; 1:43:30 >

• Zincir tak
  • Aynı marka aynı soru yere düştüm defalarca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adidas Response Walk Gt modelinde de aynı sorun var. Her adım attığımda kayıyor.
  • Kauçuk tabanlı almış olsaydınız kaymazdı.
    Şimdi aldıklarımdan memnunum.Buzun kırılmasını dinlemek çok hoşuma gidiyor.
  • quote:

İyi geceler... Yeni aldığım greyder marka botum çok kayıyor, ayakta duramıyorum... Öyle buzda falanda değil, bildiğin 3 cm lik kar da kayıyor. Bugün defalarca düşme tehlikesi atlattım ve milim milim yürüyeceğim diye dizlerim ağrıdı. 180 TL verdiğim bot böyle kayıyorsa ne giyeceğim ben arkadaş ! Tamam kar yokken iyiydi sıcak tutuyordu falan ama kar da olmuyor. 1 ay oldu alalı değişimde yapacaklarını zannetmiyorum.

Bu botun kaymaması için bir tavsiyeniz var mı forumdaşlar ?

hacı tek kelime süpersin beni güldürdün ya allah'da seni güldürsün inşallah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.